امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم افزایش وزن
الهام جان دقیقا مشابه همسر من Smile همسر منم مدام میگه خوشبحالت برو خدارو شکر کن این نعمتو بهت داده ...... بهش میگم اینجوریشم والا خوب نیست
سحر جان من هم همه چی میخورم دریغ از تغییر Smile

خب بچه ها چجوری از کی شروع کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای شمادمیخواید دل ما رو آتیش بزنید، قبلنا آنه هم جیگر منو آتیش میزد! =))))
بخورید بخورید به جای ما تپلا هم حال کنید خدا بیشترش کنه این حال خوشتونو Heart
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • nona، Rose، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آلمام جان چه فایده آخه میخوریم انگار نه انگار
شمام تو تاپیک کاهش وزن خون به دل ما لاغرا میکنید Smile

تازه من همسرم خوش اشتهاست بعد ازدواج میلینمش بیشترم میخورما اما شما بگو یه گرم افزایش. کافیه دو وعده غذاییمو جا بندازم واقعا خدا شاهده نیم کیلوی غیر قابل برگشت کم میکنم

یعنی قحطی ای جنگی چیزی بشه نفر اول من میمیرم
  • Almam، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دور از جونت عزیزم
نونا جون برنج و ماکارونی و سیب زمینی زیاد بخور، همچنین تخم مرغ و شیر پرچرب
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
المام جون مندیه عمره ناهار شام برنج میخورم، کره فراوون، خامه زیاد، آحیل هر چیزی مه در حالت عادی یکی بهوره تپل میشه میخورم هیچی به هیچی
متخصص تغذیه برام روزی ۱۵ برگه چیپس گذاشته نمیدونست من نصف پاکتم میخورم هیچی نمیشه Smile تخم مرغم که عاشقشم یه روز در میون دو تا نیمرو صبحونمه با کره .

سیب زمینی هم آبپز میکنم روغن زیتون و آرد ذرت میرنم میذارم تو فر یکم سوخاری میشه بعد روش سسی کهذشامل کره و خامه و آویشن و قارچه میریزم یعنی با اینام چاق نمیشم. ولی خودم مشکل اصلیمو میدونم بجز وعده اصلی برام طول روز میان وعده خوردن سخته
  • Almam، Elham67، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
وای خدای من مگه میشه آدم انقدر خوشبخت باشه Big Grin
عزیزم بخور و لذت ببر ! فقط به خاطر چاق شدن نخور، من نون پنیر هم بخورم انقدر لذت میبرم که حد نداره =)) برا همون فرت و فرت چاق میشم! فقط مراقب چربی و قندت باش ، دیگه هم به چاق شدن فکر نکن، فقط لذت ببر Smile
  • Elham67، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آلمام جون همون مشکل روانی دارم هر روز سه بار رو ترازوام حدود ۲۰ ساله کارم همینه الانم با دخترم رو ترازوام همش Smile چربی ندارم آلمام خدارو شکر اما قندم باید مواظب باشم چون دیابت نوع ۲ تو خانواده داریم .
الهام جون من بجز اینکه مشکل میان وعده نخوردن دارم به موضوع دیگه اینه خجم خیلی زیاد نمیخورم معدم کوچیکه و البته خیلی یواش غذا میخورم برای همین پیغام سیری زود از مغز میاد قبل اینکه حجم بالا بخورم
ولی مثل شما نیستم که گفتی قبل سیری دست میکشی من غذایی که دوست داشته باشم خیلی میخورم.
  • Elham67، شماره مجازی تیندر
پاسخ
Big Grin Big Grin بابا اینجوریم سخته بنفشه جان
  • Elham67، شماره مجازی تیندر، نرگس
پاسخ
نونا جان فکر کنم مشکلت همون میان‌وعده نخوردنه. آجیل و میوه خشک و تنقلات مفید دیگه تو ظرفای خیلی خوشگل بچین بذار جلوی چشم که همه‌ش بخوری. چیپس هم خالی نخور، چیپس و پنیر بخور. پنیر موزارلا تازه‌ی کاله خیلی پنیر خوبیه واسه چیپس و پنیر، یا چدار.
واقعاَ فکر کنم چاق‌کننده‌ترین چیز دنیا پنیر باشه. من هر وقت پیتزا میخورم (خونگی رو ترجیح میدم و خمیرشم خودم درست میکنم) فرداش نیم کیلو یا یک کیلو به وزنم اضافه میشه. البته اگر مراعات کنم باز برمیگرده پایین، ولی به این نتیجه رسیدم پنیر واقعاَ چاق‌کننده‌ست. حالا اگر پنیر خوب و پرخاصیتی باشه (نه پنیر پیتزای رنده‌شده‌ی پروسس‌شده) چه اشکالی داره؟

دیگر خوراکیای چاق‌کننده شیرموز هست، که خب میشه با پسته‌ی آسیاب‌شده قاطیش کنی مقوی‌تر بشه.
من میخوام دیگه بشینم تو این تاپیک و ایده برای چاق شدن نونا بدم.
شیره‌ی انگور و خرما هم برای چاقی خوبه. یا با ارده حمص درست کن کنار غذاهای گوشتی نوش جان کن. پوره‌ی سیب‌زمینی با کره و شیر درست کن. آب قلم درست کن باهاش سوپ جو با خامه درست کن.
تلاش برای چاق شدن خیلی حال میده!
  • Elham67، nona، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی ستی جان آره والا تو رو خدا بیا بشین اینجا ایده بده گفتی اینارو گشنم شد Dodgy Angel Tongue بخدا بچه اجازه بده اینکارا رو میکنم حتما Rolleyes آجیل و برگه میخورم ولی کم جلوی چشممن تا دلت بخواد پنیر و خامه هم میخورم تو غذاهامم میریزم اما استعداد صفر. ببین تو همین بارداریم که همه خانوما عین اب خوردن وزن زیاد میکنند من سرجمع با کلی رژیم ۱۰ کیلو زیاد کردم که خب همش وزن بچه و جفت و مایع آمنیوتیک بود یعنی هیچ نقطه بدنم چاق نشد. بجز نخوردن میان وعده و اون وسواس فکری سر وزن، مشکل اصلی من اینه که غذا خوردن برام سخته یعنی عاشق فذا نیستم بجز غذاهایی که واقعا دوسشون دارم باقی غذاها رو با بی میلی میخورم متاسفانه
سر شیرموز متاسفانه قندم لب مرزه تو بارداری که دیابت بارداری داشتم میگرفتم Sad وگرنه یه مدت کلا تو کار شیرموز بستنی بودم
  • Elham67، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان