۱۴۰۱/۱۲/۱۹، ۰۱:۰۲ صبح
نونا راست میگه نسیمه، میوه هات کو، شیرت کو، مغزیجاتت کو؟ چایی به چه درد تو میخوره آخه؟ جاش یه فنجون شیر میخوردی
برنامه غذایی روزانه
|
۱۴۰۱/۱۲/۱۹، ۰۱:۰۲ صبح
نونا راست میگه نسیمه، میوه هات کو، شیرت کو، مغزیجاتت کو؟ چایی به چه درد تو میخوره آخه؟ جاش یه فنجون شیر میخوردی
۱۴۰۱/۱۲/۱۹، ۰۱:۱۵ صبح
خیار و خرما نمیشه حساب کرد ؟
![]() من شیر اصلا نمیتونم بخورم بجاش ماست زیاد میخورم و پنیر و ...
۱۴۰۱/۱۲/۱۹، ۰۱:۱۸ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۲/۱۹، ۰۱:۲۰ صبح، توسط نسیمه جااان.)
بچه ها حالم از پرتقال و سیب بهم میخوره دیگه
![]() گفتم برام هندونه تهیه کنن ![]() بچه ها ۴ تا خیار تو ماست ریختم ،میوه س دیگه خرما هم ک میوه بهشتیه ![]() منم معده م فعلا با شیر میونه خوبی ندارد ! چای رو هم اگه میخورم برا اینکه گلوم نرم بشه وگرنه دوسش ندارما
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۱۲/۱۹، ۰۱:۵۵ صبح
خرما هم میوه محسوب میشه. ولی کمه. به نظرم باید یه واحد دیگم میوه میخوردی. خیارم شد میوه؟
![]() حالا جای شیر هم ماست خوردی، اوکیه.ولی مغزیجات هم بخور حتما.
۱۴۰۱/۱۲/۱۹، ۰۱:۵۷ صبح
رخشيد من از بچگى فقط با شير زنده ام يعنى شده روزى ٢ ليتر هم بخورم، كلا من هميشه مصرف شيرم بالاس
۱۴۰۱/۱۲/۱۹، ۰۲:۱۲ صبح
بچه ها خیلی خوشحالم تاپیکی که ایجاد کردم رو پربار و فعال نگه داشتین
![]() ![]() حس میکنم درخت زندگیم به ثمر نشسته ![]() ![]()
۱۴۰۱/۱۲/۱۹، ۰۹:۵۹ عصر
صبحانه یه لیوان شیر داغ با فشار اطرافیان
![]() میان وعده چند تا دونه انجیر نهار جوجه کباب زعفرانیو گوجه کبابی و برنج یه ظرف پر ![]() عصرونه یه سیب نسبتا بزرگ شام سوپ شیر با ماهیچه حالا بیاین دعوام کنید ![]()
۱۴۰۱/۱۲/۱۹، ۱۰:۱۱ عصر
دعوا نداری قشنگم
عالی بوده خوراکت ^_^ حالا امروز من : صبحونه املت با نون تنوری +چای با خرما +یه دونه برشتوک نخودچی میانوعده:یه مشت تخمه +۱ عدد پرتقال +۱ عدد مغز گردو +۵ تا بادام ناهار :جوجه کباب زعفرانی +پلوسفید+گوجه کبابی میان وعده ی عصر :یه بستنی قیفی ![]() آخه شما ک نمیدونید از بستنی های ملاثانی نمیشه گذشت ،در جهان تکه بستنی هاش شام هم ک گرسنه نیستم فعلا
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
|