امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
دوستان من فردا ظهر مهمون دارم 6نفریم ولی خیلی خودمونی هستیم و خودشون زرشک پلو با مرغ میارن.منم تا ظهر سرکارم. چه چیزایی میتونم درست کنم برای فردا؟میخواستم آش رشته برای خودمون درست کنم.یکم زیادتر درست کنم بذارم تو یخچال فردا گرم کنم بد میشه؟ پاستا500گرمی و خیارشور و سبزیجات و ژامبون مرغ هم دارم برای سالاد پاستا.

کشک آش و سس سالاد رو موقع سرو بزنم؟آخه ما عادت داریم کشک رو داخل آش میریزیم انتهای پخت.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شیدا نوشته است:دوستان من فردا ظهر مهمون دارم 6نفریم ولی خیلی خودمونی هستیم و خودشون زرشک پلو با مرغ میارن.منم تا ظهر سرکارم. چه چیزایی میتونم درست کنم برای فردا؟میخواستم آش رشته برای خودمون درست کنم.یکم زیادتر درست کنم بذارم تو یخچال فردا گرم کنم بد میشه؟ پاستا500گرمی و خیارشور و سبزیجات و ژامبون مرغ هم دارم برای سالاد پاستا.

کشک آش و سس سالاد رو موقع سرو بزنم؟آخه ما عادت داریم کشک رو داخل آش میریزیم انتهای پخت.

من تجربه شو دارم آش رشته رو بذاری تو یخچال دیگه مثل اولش نمیشه
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، شیدا
پاسخ
باید آش رو به حالت آبکی برداری یعنی رشته شو نریزی و روز بعد رشته و کشکش رو بریزی
  • Almam، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر، شیدا
پاسخ
حالا من عاشق اینم که روز بعد که آش رو از یخچال درمیارم ،یعنی مزه ش از زمین تا آسمون فرق کرده و بهتر شده ،به نظرم آماده کن فقط پیاز داغ و نعناع داغ و کشک رو اخر سر واسه تزیین ش اضافه کن
سالاد پاستا هم خیلی خوبه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • 2015، Almam، artatam، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، شیدا
پاسخ
بچه ها دستور خمیر بنیه که خودتون درست کردید و محشر شد رو بهم میگید؟ کاملا ترد باشه.. بعد من یکبار درست کردم و روغنش بعد سری سوم خیلی پف کرد.. فکر کنم بخاطر تخم مرغش.. خب باید چکار کرد؟
الهی و ربی من لی غیرک...
  • artatam، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کیانا جون من اینطوری درست کردم خوشمزه بود دوس داشتیم
یه دونه تخم مرغ - نصف لیوان آرد گندم- ۲ ق غذاخوری ماست- ۱ ق مرباخوری بیکینگ پودر-نمک و فلفل و زعفرون دم کرده

اگه خیلی رقیق شد کمی آرد، اگه سفت شد کمی ماست اضافه کن، غلظتش باید مثل فرنی داغ باشه
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • *كيانا*، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
بچه ها این ساندویچ مرغ که الان میذارم خیلی کاربردیه حتی واسه مهمون خودمونی و پیک نیک و...
به درد بخور و تقریبا کم هزینه خیلیم خوشمزه میشه
***برای دونفر یعنی دوتا باگت فرانسوی پر ***
سینه مرغ متوسط یه عدد 
فلفل دلمه نصف یک عدد متوسط 
هویج یک عدد متوسط 
قارچ ۶ عدد متوسط 
ذرت و نخود فرنگی به دلخواه
اول مرغمونو مرینیت میکنیم حالا به هر روشی دوست دارین من با پودر پیاز و پودر سیر و فلفل سیاه و پودر زنجبیل و دارچین و کمی روغن زیتون  و اب لیمو ترش یا نارنج  و بدون نمک اینکارو میکنم بعد میذارم تو دستگاه. شما میتونین بپزین یا سرخ کنین تا بپزه مغزش قشنگ
بعد توی یک قاشق روغن زیتون پودر پیاز و پودر سیر و فلفل سیاه و میریزیم (من همسرم پیاز تو غذا معلوم بشه خوشش نمیاد پودرشو میریزم)
یکم بوش بلند شد
هویجارو که خلال نه خیلی باریک نه خیلی ضخیم خورد کردیم و میریزیم و تا نرم بشه تفت میدیم
بعد فلفل دلمه و قارچ رو که خور کردیم اضافه میکنیم و مرغارو که ریش ریش کردیمو ذرت رو میریزیم داخلش و با شعله زیاد تفت میدیم تا همه چی قاطی بشه همین با نون و خیارشور و گوجه و کاهو 
یه جورایی زژیمی هم هست ما نه سس میریزیم نه روغن زیاد 
با اب نارنج یا لیمو عااالی میشه نوش جونتون
  • 2015، artatam، Elham67، Mari90، Maryam8842، Minoo1121، Rose، sims s، Sufii، بانوی قصه، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، لیدان، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
الما جان این دستوری که گذاشتی اطف کن دستور پختشم بذار ..
من دوست دارم درستش کنم..مرسی
یوتاب جان ممنون بابت دستور ساندویچ مرغ فقط اینکه مرغ رو سرخ میکنی بعد ریش ریش؟؟
فاطمه هستم
Heart
  • artatam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خواهش میکنم عزیزم من تو دستگاه میذارم خودش حالت سرخ شده میشه بعد ریش ریش هم توی مواد قارچ اینا چند دقیقه تفت میدم میشه قبل یا بعد پختن سرخشون کرد توی تابه
  • 2015، artatam، Elham67، Mari90، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
فاطمه جان همه اون موادی که بالا گفتم رو باهم مخلوط میکنی، بعد سینه مرغ که برش دادی (مثل جوجه) و با پیاز و آبلیمو زعفرون و نمک و فلفل و پاپریکا مزه دار کردی، میزنی تو خمیر بنیه ، سرخش میکنی تو روغن داغ، خیلی توشمزه میشه، میگو رو هم میتونی مزه دار کنی و بزنی تو خمیر بنیه سرخ کنی، البته من اول میگو رو آبپز میکنم بعد مزه دار میکنم
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • 2015، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان