امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گفتگو در مورد بهداشت فردی
بچه ها من همسرم خیلی میترسونه منو
میگه وقتی رو قسمت رویش مو تاثیر میذاره، نکنه رو سلول‌های سالمت هم تاثیر بذاره  و
اثراتش سالها بعد معلوم بشه
(منظورش کنسر و اینهاست-_-)
Cool
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam
پاسخ
(۱۴۰۲/۲/۱۴، ۱۲:۱۱ عصر)Donya نوشته است: ولله همکارام گفتند رازی...
منم رفتم یک میلیون و صد و خورده ای دیروز برا دست و پا دادم بدون بکینی و صورت.
حالا اینجا لیانه جون دستت درد نکنه از لحاظ مسیر هم برام بهتره.
جا پارک چطوره؟ پارکینگ اینها هست؟
وقت هاش و باید زود رزرو کرد؟
مثلا من برا دو ماه بعد میخوام از الان اقدام بکنم؟

عزيزم توي پاركينگ خود سانا پارك ميكني يه پاركينگ بزرگ با جاي پارك هاي استاندارد
اره الان زنگ بزن روز و ساعتي كه خودت راحتي رو رزرو كن

شيدا حتما برو زير بار اين حرفا نرو

(۱۴۰۲/۲/۱۴، ۱۲:۱۸ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: لیانه جون و ستی جون این جایی که شما میرین سر دستگاه اصلا با بدنتون تماس نداره؟

ببين چون چشم بند ميزنه و اون باد يخ مدام بهم ميخوره و جريانش خيلي شديده من متوجه نميشم اصلا
  • Donya، ستی‌لیته، شیدا، صنوبر۷۱
پاسخ
شیدا این احتمالات مال کارهای جدیده که هنوز امتحان پس ندادند و باید شامل مرور زمان بشن.
این لیزر خیییلی ساله هست.
انرژی ش جذب رنگ های تیره میشه.
نقطه کانونیش سلول های سطح پوست که روشن هستند، نیست. اما اگر سطح پوست تیره هم باشه بخشی از انرژی را دریافت میکنه. چون شیو شده و مویی در سطح پوست نیست پس انرژی به سطح وارد نمیشه و به موی زیر جلد سطحی پوست یعنی فولیکول مو اصابت میکنه.
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • شیدا
پاسخ
دنیا لیزر از چه سالی انجام میشه؟
اطلاع داری درموردش؟
بچه ها من اگه برم دست و پا و بیکینی رو میرم.
جاهای دیگه بدنم پر مو هست ولی کرکیه، نمیدونم میشه کاریش کرد ؟
دوست دارم عاری از هرگونه مو بشمSmile))

بچه ها من زیر بغل رو میترسم نمیدونم چرا
Cool
پاسخ
شیدا جان نمی‌زنند کل بدنو. من بدنم عین گربه سراسر مو داره یه جاها کمتر یه جاها بیشتر ولی نرم و نازکه گفت بدتر کرکی ها رو ضخیم میکنه.
ولله من سال 96 رفتم این شرکت، همکارها دسته جمعی می‌رفتند لیزر
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • شیدا
پاسخ
دنیاجون من فکر میکنم عمر لیزر خیلی زیاد نیست.
آخه همین بازیگرای قدیمی هالیوود اغلب یا شیو میکردن یا دکلره میکردن موهاشون رو.
برای همین میگم نکنه عوارضش مثلا تو میانسالی اینها مشخص بشه.

آره دنیا من دوستم سال ۹۱ رفته بود
Cool
  • Donya
پاسخ
صنوبر من اولش (قبل این که سوپرانو تیتانیوم بخواد برام بزنه) برای یه مدل دیگه از همین بی‌دردها بهم سری مخصوص خودم رو داد که بیارم خونه (شبیه سری اپیلیدی هست یه کم)، ولی الکساندرایتی که داشت و واسه برخی جاها استفاده میکرد با پوست تماسی نداشت و برای اون سری نمیدادن. ولی برای این سوپرانو تیتانیوم که جدیدتره فکر کنم سری جدا نداشتن چون تازه دستگاهش رو خریده بودن، دیگه با پلاستیک و ضدعفونی و اینا کارمو راه مینداخت. من فقط یک جلسه با این سوپرانو تیتانیوم آیس رفتم و وقتی این دستگاه جدید رو خریدن آخر دوره‌ی ۸ جلسه‌ایم بود. ولی اونی که سری جداشو داشتم هم عین همین بود منتهی یه کم دردش بیشتر بود چون فکر کنم مدل قدیمی‌تر این حساب میشد. خلاصه در کل تمیز و خوب بودن و بیماری مقاربتی هم بهم ندادن. اپراتورم خیلی باکلاس و کاربلد بود خیالم از بابت تمیزیش راحت بود.

البته یادم نیست که دستگاه آخریه اصلا با پوستم تماس داشت یا نه. منظورم اینه هر چی بود قبلش خیلی بهداشتش رو رعایت میکرد. پلاستیکم حس میکنم صداش رو شنیدم، وگرنه منم مثل لیانه حواسم پرت بود.
  • آفرین، صنوبر۷۱
پاسخ
لیانه جان، اینجا که میری از چه دستگاهی استفاده میکنی؟ به نوع پوست و ضخامت مو هم بستگی داره انتخاب دستگاه؟
اگه جای خوبیه منم میخوام وقت بگیرم برم
پاسخ
شیدا منم اولین بار سال ۸۶ لیزر کردم.مامانم سال قبلش لیزر رفته بود.اون موقع فقط صورتمو لیزر کردم که خیلیم درد داشت و بعدش صورتم زخم میشد.با اون دستگاه نباید از سه روز قبل شیو می کردی که دکتر بتونه مو رو ببینه.خیلیم گرون بود،هزینه ی دو تا ساق دست و پا ۶۰۰ تومن میشد که واسه اون موقع خیلی زیاد بود.
  • آفرین، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۵۰۴_۱۳۴۵۴۷_uc43.jpg
من دستامو نمیزنم اصلا
چند سال پیش هم شیو هم اپیلاسیون و هم موبر امتحان کردم برا دستم ولی دستام حساسه و ظاهر بدی پیدا میکرد بعدش
حالا به نظرتون لیزر رو این مو جواب میده
قسمت رون هم به همین نازکیه و حتی با تراکم کمتر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان