امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
مری جون ۱ ساعت پیاده روی واسه همه ادما یکسان کالری نمیسوزونه. مثلا من ۷۴ کیلویی کمتر از یه ادم ۹۰ کیلویی کالری میسوزونم. چون اون وزنش بیشتره بیشترم زحمت میکشه دیگه.
توی نرم افزارای کالری شماری تعداد دقیقه ی پیاده روی رو بزنی بهت میگه چقدر سوزوندی
من خودم فعالیت های ورزشی و بدنیم رو وارد نرم افزار نمیکنم. ولی اگه همسر جان تنبلی نکنه تقریبا هر روز ۴۰-۴۵ دقیقه پیاده روی دارم.
آنه خوش به حالت.‌کاش من مثل تو بودم. تو واقعا از بندگان برگزیده ای‌.خخخخخخ

(۱۴۰۰/۵/۹، ۰۴:۵۴ عصر)بنفشه نوشته است: کل کالری روزانه ام حدود 900 یا 1000 میشه

اونم باید باشگاه رفت دیگه

بنفشه کالری فقط مهم نیست. سالم خوری مهمه. شما اون ۱۰۰۰ کالری رو میتونی فقط نون سفید و شکلات و چیپس و روغن و بستنی و شیرینی بخوری. میتونی هم با سبزیجات و تخم مرغ آبپز و جو دوسر و دانه های روغنی مغذی و این چیزا پر کنیش. فرق اینا زمین تا آسمونه. حتی روی استایل بدنت تاثیر میزاره.
۸ لیوان آب هم بسیار مهمه و واجبه.
ورزش قدرتی هم که خیلی مهمه.

بنفشه جون شما غذای زیادی هم نداری واقعا. متابولیسم بدنت اومده پایین. کار با دمبل و عضله سازی در دراز مدت متابولیسم رو میبره بالا. خیلی خوبه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Mari90، Mohad_1991، شماره مجازی تیندر، نرگس
پاسخ
بچه ها من قدم ۱۶۸ و وزنم الان ۶۳, البته بدون هیچ رعایتی و با خوردن هرچی میلم میکشه...و البته بی تحرکی خیلی زیاااد...قبلا که زیاد بیرون میرفتم بدون هیچ رژیمی ۵۸بودم رژیم میگرفتم و‌ رعایت میکردم تا ۵۳میرسیدم ولی الان نمیدونم چم شده نه دلم میخواد برم بیرون نه اصلا یکذره اراده دارم که چیزیو نخورم...همشم گشنمه..مخصوصا بعد ناهار که دو سه ساعتی همش دلم شیرینی میخواد? برای ولع شیرینی چی پیشنهاد میدین؟ و اراده اینکه خودمو جمع کنم یه پیاده روی برم؟
  • **ماهور**، Almam، Mohad_1991، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سوفی با دوستی همسایه ای کسی که هدف لاغری داره برو پیاده‌روی.
اگر کسی نبود، تو مسیر پادکست گوش بده یا فایل های تخصصی رشته ات، خیلی انگیزه میده اصلا آدم نمی‌فهمه این یک ساعت چطور تموم میشه.
من اگر تنها باشم حتما پادکست گوش میدم
اگر هم نه، که دوستم ماشاالله از اول تا آخر صحبت می کنه آدم حوصلش سر نمیره:Smile

وبع شیرینی هم فقط اب
دتاکس واتر درست کنید متنوع و دایم جلوی چشم باشه که بخورید.
کدو سبز خام یا بخار پز هم خیلی سیر کننده ای.
  • **ماهور**، Almam، Mohad_1991، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
صوفی جون شما که ماشالله خیلی خوبی. وزنت عالیه. .ولی کلا برای سالم بودن و درست غذا خوردن خیلی مهمه که ادم کمتر شیرینی بخوره. من خودم شخصا شکلات تلخ که میخورم ولع شیرینیم خیلی خیلی کم میشه. یا اگه هوس بستنی کنم همیشه تو فریزرم موز یخ زده دارم. موز یخ زده رو با یه فنجون شیر کم چرب و کمی عسل تو مخلوط کن میریزم، حالت بستنی شل شده میشه. ممکنه توش وانیل یا پودر کاکائو یا زعفرون هم بزنم. بعد میریزم تو یه ظرف. توشم ممکنه کمی مغزیجات آسیاب شده بریزم. میزارم چند ساعت فریزر بمونه. قشنگ عین بستنی میشه. ولی با سالم ترین مواد غذایی ممکن.
واسه پیاده روی هم اگه یه پایه داشته باشی خیلی زود میگذره، یا اگه تنهایی اهنگ گوش بدی، پادکست گوش بدی.
ولی من جات بودم از مربی های ورزشی برنامه میگرفتم تو خونه تمرین میکردم که بدنم وزن کم نکنه سایز کم کنه و خوش فرم بشه.
  • Almam، Mohad_1991، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ماهور جون من وزنم کم میشه سایز هم کم میکنم ولی کلا اشتهام زیاده یعنی با توجه به اشتهام باز میگم خوبه خیلی وزنم بالا نمیره، کلا اهل بستنی و شکلات نیستم ولی هر روز بعد ناهار دلم چایی و قهوه با کیک خونگی یا باقلوا یا مثلا گاتا و شیرینی های اونطوری میخواد، بعد اصلا از فکرم هم بیرون نمیره....تو خونه میدونم که ورزش نمیکنم قبلا با یه دوستم میرفتیم پیاده روی خیلی خوب بود ولی الان بخاطر گرما اون زودتر از هشت شب نمیاد منم اون موقع همسرم هی غر میزنه تاریکه فلان زود بیا خونه، دیگه این شد که با گرما تعطیل شد...مگر اینکه اراده کنم صبح زود برم تنهایی...
  • Almam، Mohad_1991، شماره مجازی تیندر
پاسخ
به نظرم اگه شیرینی کم میخوری مثلا در حد یه دونه، از اونجایی که واقعا اضافه وزن نداری من جات بودم سخت نمیگرفتم و راحت میخوردم و لذت میبردم. ولی عوضش هرطور شده یه جای خالی واسه پیاده روی باز کن. صبح زود یا بعدازظهر از ساعت ۷ تا ۸ مثلا، تو این تایم هم گرمای هوا کمتر شده هم هوا روشنه شوهرت خیالش راحته. ما خودمونم تو همین تایم میریم پیاده روی. الانم از پیاده روی برگشتم.خخخخ
واسه شیرینی خوردنت هم اگه خیلی اصرار داری سالم باشه، یه سری شیرینی ها و کیک ها من تو اینستا دیدم با آرد جو دوسر یا آرد بادوم درست میکنن، توش شیرین کننده های بدون کالری مبریزن، مغزیجات خام میریزن، روغن نمیریزن، خلاصه با مواد سالم درست میشه. میتونی اونارو یاد بگیری خودت درست کنی هر روز یه تیکه بخوری. من درست نکردم چون خیلی کلا اهل شیرینی نیستم ولی خودشون میگن خیلی خوشمزه میشه.
  • Almam، Mohad_1991، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ماهور جون الان اضافه وزن ندارم ولی دیگه نزدیک به انتهای وزن نرمال هستم...چون میخوام باردار هم بشم خیلی دوست داشتم لاغر بودم...اره این شیرینیای سالم خوبن ولی من کم نمیخورم، برش کیکم خیلی بزرگه اگه کوچیک باشه دوتا میخورم?باید اراده کنم شروع کنم کم تر خوردن و سالم خوردن...و پیاده روی...بی تحرکی خیلی بده...
  • **ماهور**، Almam، Mohad_1991، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم امروز یه ساعت پیاده روی کردم تو خونه تقریبا ۲۷۰ تا سوزوندم به گفته سامسونگ هلث Big Grin، طلسمشو شکستم، تا الانم ۱۰۰۰ کالری خوردم، برا شام هم یه تخم مرغ آبپز بخورم‌ تمام Big Grin
ولی انصافا دوس دارم یه چیز پر کالری مضر بخورم خداروشکر هیچی نداریم Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • **ماهور**، Mohad_1991، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۹، ۰۲:۴۵ عصر)*كيانا* نوشته است: بچه ها من حدودا یک هفته ست کرونام خوب شده.. توی اون مدت خب کم کردم حالا اندازه ی بگم اشتهام زیاد شده.. اصلا یه وضع عجیب غریب... بو و مزه هم که متوجه نمیشم.. همینجوری فقط شدم جاروبرقی... هر چه کم کرده بودم برگشت که هیچ.. بیشتر هم شدم.. چکار کنم بنظرتون؟ حالم داره از خودم بهم میخوره دیگه.. Sad Sad Sad
سلام کیانا جان خدا بدنده  الان بهتری؟؟ 
به این قضیه زیاد فکر نکن  چون استرس  باعث میشه پرخوری عصبی بگیری باتوجه به اینکه سیستم ایمنی بدنتم ضعیف شده 
فقط سعی کن مصرف کربوهیدرات تو کنترل کنی این لعنتی ادمو منفجر میکنه 
 یکی دوماه بعد ورزش ورژیم شروع میکنی برمیگردی عزیزم

(۱۴۰۰/۵/۹، ۰۴:۴۳ عصر)*آن‌شرلی* نوشته است: سلام بچه ها
به به سلام مهدیس جووووون  چطور مطوری عزیزممممممممم؟ Cool Cool کم پیدایی Tongue Tongue
من قدم یه چیزی بین 170 تا 172 هست فکر کنم
من هدفم افزایش وزن  و وزن هدفم 60 بود که بهش رسیدم حتی 63 شدم
تا همین هفته پیش62 بودم
امروز 58 و خورده ای!!!!!!!!!!
اینقدر حرص خوردم آب شدم!!!!!!!!!!
:||||||||||||||||||||||||
استعداد لاغری در حد بنز Sick Sick
سلام دوست قشنگم فداتشم خوبم  توچطوری؟. Heart  
 من یه مدت ناپدید شدم در حال چیت کردن بودم  Big Grin 
این سوخت وساز بالایی که داری رو قدرشو بدون سنت بره بالا بدردت میخوره من که اصن فک میکنم متابولیسم بدنم زیر صفر  Undecided 
خوبه که به ۶۳ رسیدی توکدوم  وزن هیکل تو بیشتر دوس داشتی؟

(۱۴۰۰/۵/۹، ۰۷:۱۴ عصر)Sufii نوشته است: بچه ها من قدم ۱۶۸ و وزنم الان ۶۳,  البته بدون هیچ رعایتی و با خوردن هرچی میلم میکشه...و البته بی تحرکی خیلی زیاااد...قبلا که زیاد بیرون میرفتم بدون هیچ رژیمی ۵۸بودم رژیم میگرفتم و‌ رعایت میکردم تا ۵۳میرسیدم ولی الان نمیدونم چم شده نه دلم میخواد برم بیرون نه اصلا یکذره اراده دارم که چیزیو نخورم...همشم گشنمه..مخصوصا بعد ناهار که دو سه ساعتی همش دلم شیرینی میخواد? برای ولع شیرینی چی پیشنهاد میدین؟ و اراده اینکه خودمو جمع کنم یه پیاده روی برم؟

عزیزم پیشنهادم اینه که اصلا شیرینیجات از سبد غذاییت حذف کن حتی برای خانواده ام نخر چون توخونه باشه وسوسه میشی بخوری 
کوکی و شیرینی رژیمی درست کن کالریش پایینه تاحدی  ولع خوردن به شیرینی کاهش میده 
پروتیین مصرفیتم باید کم باشه چون اگه درحد کافی پروتیین مصرف کنی سراغ شیرینی نمیری
اظطراب واسترستم سعی کن از راههای دیگه مثه مدیتیشن ورزش موسیقی… کنترل کنی چون مصرف شیرینی یجورایی شادی کاذب میاره به این دلیل تمایل به خوردنش بیشتر میشه 
همون‌ورزش صبح زود گزینه خیلی خوبیه حتما انجامش بده
مهدیس هستم
  • *كيانا*، Sufii، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
اره موهاد جون من باید جلوی شیرینی خوردنمو بگیرم، همش در حال هوس کردن این کیک و اون کیکم! امروز عصر با دوستم قرار شده استارت پیاده روی رو بزنیم⁦❤️⁩
  • Mari90، Mohad_1991، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان