۱۴۰۰/۶/۱۰، ۰۱:۲۵ عصر
دوستان میشه غذاهایی پیشنهاد کنید که با نون سرو میشن؟
مثل ک*ت*ل*ت ، کوکوسبزی و کوکوسیب زمینی
ممنون
مثل ک*ت*ل*ت ، کوکوسبزی و کوکوسیب زمینی
ممنون

| امید رهایی نیست
وقتی همه دیواریم |
وقتی همه دیواریم |
پرسش و پاسخ آشپزی
|
۱۴۰۰/۶/۱۰، ۰۱:۲۵ عصر
دوستان میشه غذاهایی پیشنهاد کنید که با نون سرو میشن؟
مثل ک*ت*ل*ت ، کوکوسبزی و کوکوسیب زمینی ممنون ![]()
| امید رهایی نیست
وقتی همه دیواریم |
۱۴۰۰/۶/۱۰، ۰۱:۴۱ عصر
کشک بادمجون، حلیم بادمجون، انواع ساندویچ مرغ، رست بیف، خوراک کدو، خوراک بادمجون، خوراک سبزیجات، سالاد الویه، فلافل، ناگت،
۱۴۰۰/۶/۱۰، ۰۲:۰۲ عصر
آبگوشت،طاس کباب ،خوراک لوبیا،عدسی،دال عدس ،املت
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
ماشالله بچه زرنگا همه رو گفتن
![]() ![]() ما چیکن و بیف استراگانوف هم با نون می خوریم عالیه واقعا... مرغ لایه لایه یا شکم پر و... سوسیس بندری، هات داگ و امثالهم مخلوط سیب زمینی تنوری با کره و تخم مرغ و ریحون یا جعفری یا نعنا داغ انواع املت مثل اسپانیایی یا نرگسی ووو... شنیتسل انواع رپ واویشکافیله ی مرغ انواع سوخاری شاورما شیش تاووک انواع کباب خدایی نگاه می کنم اکثر غذاها رو میشه با نون هم خورد?
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۶/۱۰، ۰۳:۵۰ عصر
چقدر شما ها بلدید بچه ها
![]() من جز چندتا غذا هیچ چیز دیگه ای بلد نیستم، همینا رم خدا کمکم کرد یاد گرفتم وگرنه در زمینه ی آشپزی کلا تعطیلم ! ![]() ولی خب تنوع باید بدم به منوی غذامون، غذاهامون خیلی پلوییه و دیگه برنج داره از چشممون میفته! بی زحمت حالا که دستتون گرمه، یه سری پیشنهاد هم واسه غذاهایی بدید که تو فر درست میشه ! ![]() خودم فقط پیتزا و لازانیا و جامبو شلز درست میکنم! ![]()
| امید رهایی نیست
وقتی همه دیواریم |
بانو جان مرغ سوخاری تو فر عالی میشه هم رژیمی هم کم دردسر
کیک گوشت کباب سرداشی(یه غذای همدانیه شبیه ک*ت*ل*ت ) من ماهی رو هم تو فر میزارم سرخ نمیکنم مرغ بریون بورک پای چوپان ته چین گراتن موساکا بادمجان شکم پر
۱۴۰۰/۶/۱۰، ۰۶:۲۱ عصر
نونی:
خوراک کدو ( کدو رو سرخ میکنم ، سیب زمینی سرخ میکنم ، پیاز سرخ میکنم، اگه چرخکرده داشته باشیم گوشت قلقلی درست میکنم، سرخ میکنم، بعد مواد باهم مخلوط میکنم و دوتا گوجه رنده میکنم میریزم روش، نمک و فلفل و دارچین و پودر سیر هم اضافه میکنم، میذارم حا بیفته) خوراک لوبیا( به جای کدو از لوبیا سبز استفاده میشه ![]() خوراک چرخکرده و سیب زمینی سرخکرده تو فر : ماهی سرخ میکنم، کوکو ، خاگینه،کیک گوشت، پیتزا،گراتن ، باز یادم بیفته میگم ![]()
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
![]()
۱۴۰۰/۶/۱۰، ۰۶:۴۹ عصر
ممنون ممنون از همه
![]() ![]() الان دیگه عذر و بهونه ندارم واسه درست کردن غذای تکراری ![]()
| امید رهایی نیست
وقتی همه دیواریم |
۱۴۰۰/۶/۱۰، ۰۸:۱۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۶/۱۰، ۰۸:۲۲ عصر، توسط جوجه خوشگله.)
نوني. ک*ت*ل*ت مرغ , ک*ت*ل*ت گوشت، ک*ت*ل*ت کينوا، کوفته نخودچی، سرگنجشکي البته من درست نمی کنم دیگه، بعضی ها کباب تابه ای رو با نون میخورن، سالاد الویه، سالاد ماکارونی نون نمی خواد ولی خب غذای برنجی هم نیست. انواع سوپ ، انواع اش، انواع املت، سمبوسه، پیراشکی. يتيم چه هم یه کمی شبیه کشک بادمجون ولی دیگه بادمجون رو تو روغن سرخ نمی کنیم و سالم تره.
بانو جان یه سر به پیج Mr tabee بزن کلی غذاهای جدید داره من دو روز پیش سر زدم کلی غذای جدید یاد گرفتم. توی فر . انواع پیتزا ، راتاتوي،
۱۴۰۰/۶/۱۳، ۰۲:۵۲ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۶/۱۳، ۰۲:۵۳ عصر، توسط نسیمه جااان.)
دوستان،یه سوال دارم
شما از چه ادویه هایی استفاده میکنید برای غذا هاتون میشه ترکیبش رو برام بگید؟ من خودم ادویه کاری از عطاری میگیرم نمیدونم ترکیبش چیه دقیقا یه چیز روتین وار که از مامانم یاد گرفتم،پودر سیر و فلفل سیاه و زردچوبه همین بعضیا غذاهاشون یه طعم خاصی داره ،میخام ببینم رازش چیه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
|