۱۴۰۰/۶/۱۳، ۰۳:۵۸ عصر
(۱۴۰۰/۶/۱۳، ۰۲:۵۲ عصر)نسیمه جااان نوشته است: دوستان،یه سوال دارممن از ادویه های مخصوصی که توی رسپی های مختلف می بینم استفاده می کنم... مثلا اگه دنبال درست کردن نون زعتر باشم، یه پیج معتبر که ادمینش یه خانم عرب هست که دستور انگلیسی میذاره بر می دارم انصافا هم عالی میشه...
شما از چه ادویه هایی استفاده میکنید برای غذا هاتون
میشه ترکیبش رو برام بگید؟
من خودم ادویه کاری از عطاری میگیرم نمیدونم ترکیبش چیه دقیقا یه چیز روتین وار که از مامانم یاد گرفتم،پودر سیر و فلفل سیاه و زردچوبه همین
بعضیا غذاهاشون یه طعم خاصی داره ،میخام ببینم رازش چیه
من خودم ادویه ها رو میگیرم و تفت میدم و بعد از خنک شدن پودر می کنم... زردچوبه هم که سفته از جایی که جلوی پشم پودر می کنن می خرم... ادویه هایی مثل جوز هندی هم که کامل می خرم و موقع تهیه ی کیک یا دمنوش مورد نظر روش رنده می کنم...
یه سری چیزا هم مثل سوسیس و همبرگر و اینها هم که همون موقع که دارم درست می کنم ادویه ها رو مخلوط می کنم اما چون خودش زمانبره دارم به این نتیجه می رسم که ادویه رو بیشتر مخلوط کنم و نگهدارم و از همون ادویه مخلوط استفاده کنم به جای اینکه هر سری بخوام اندازه بگیرم و استفاده کنم...
شما می تونی از موارد کم و شناخته شده شروع کنی... مثل همبرگر، شاورما، سوسیس و... کم کم که راه بیفتی و ادویه هات رو تکمیل کنی فوق العاده پیشرفت می کنی... من قوی ترین بخش آشپزیم همین ادویه ها هستن

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم