۱۴۰۱/۱۰/۱۹، ۰۴:۵۹ عصر
رز عزیز ممنون برای دستور شیرینی
ممکنه بگی ماندگاریش چه قدره؟
ممکنه بگی ماندگاریش چه قدره؟
شیرینی های نوروزی
|
۱۴۰۱/۱۰/۱۹، ۰۴:۵۹ عصر
رز عزیز ممنون برای دستور شیرینی
ممکنه بگی ماندگاریش چه قدره؟ (۱۴۰۱/۱۰/۱۹، ۰۴:۵۹ عصر)Paula نوشته است: رز عزیز ممنون برای دستور شیرینی والا پائولا جان توی خونه ی ما این چیزا موندگاری نداره ![]() ![]() هیچوقت به اون اندازه چیزی نمی مونه که بگم اااااا دیگه قابل خوردن نیست ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اینم چند روزه تمومه (اگه خیلیییی جلوی خودمونو بگیریم دیگه... وگرنه که داغ داغ خورده میشه همه چی... بخصووووووص بعد از راه افتادن پسرم که خودش بر میداره می خوره، صبح پا میشم می بینم اااا کیک رو خورده تموم شده رفته!!! یا نتونه پیدا کنه اینقدر در گوشم اسمشو میگه که پاشم بهش بدم بخوره... کفاره داره اگه چیزی دو روز توی خوونه بمونه ![]() ![]() یادم افتاد همین چند روز پیش که رفتیم خرید، شکلات خواست... حدود 250 گرم ریخت توی کیسه... و در یه نشست عصرگاهی همه شو خورد!!!!!! من فکم افتاده بود یعنی... هی می گفتم نخور هی نگاه می کرد می خندید و آروم دوباره می رفت بر میداشت و می خورد و در می رفت... به همین برکت قسم نمی دونستم توی شکمش اینقدر شکلات جا میشه!!!! خلاصه... به نظرم اگه نخور باشید تا 3-4 روز رو خوب بمونه ![]()
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۱۰/۱۹، ۱۰:۳۰ عصر
ممنونم رز عزیز
خونهٔ ما هم شیرینی بیش از سه- چهار روز دوام نمیاره
۱۴۰۱/۱۰/۲۰، ۱۲:۰۰ صبح
عزیزم دستورش رو نذاشتم ،ولی حتما تایپ میکنم ب زودی
![]()
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
(۱۴۰۱/۱۰/۱۸، ۱۰:۳۱ عصر)Heven نوشته است: نسیمه اگر یکی بیاد ظرفای کثیفشو بشوره خیلی عالی خونه ی مامانم حال میکنم کیک درست کنم چون من میگم بابا چیو چیو قاطی کن اینو اینقد هم بزن چقدر بابات دوستداشتنیه. البته بابای خودمم همینطوریه. بزرگترین مشوق من، به خصوص تو کیکپزی .. (۱۴۰۱/۱۰/۱۸، ۰۸:۲۶ عصر)Targol نوشته است: شیش ساعت دنبال شیرینیهای ترگل گشتم بعد با این عکسِ ویژه مواجه شدم
۱۴۰۱/۱۰/۲۰، ۱۲:۲۹ صبح
قربونت ستی جان
خدا پدرتون رو حفظ کنه
۱۴۰۱/۱۰/۲۰، ۱۲:۴۴ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۰/۲۰، ۱۲:۴۵ صبح، توسط نسیمه جااان.)
http://khanumha.com/showthread.php?tid=685
الهام جان تقدیم ب شما عزیزم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۱۰/۲۰، ۱۲:۵۸ صبح
بچه ها من امسال میخوام خودم شیرینی درست کنم و فقط خواهرشوهرا و خواهرزاده های همسر چون میخوام شیرینی ترم درست کنم زشت نیست یک روز خودم تعیین کنم بیان
زشته به نظرم
تر رو بذار واسه من خشک واسه اونا امسال ماه رمضونه کل عید باید افطاری بدیم ![]()
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۱/۱۰/۲۰، ۰۱:۲۱ صبح
بچه ها من اگه دفاع کنم تا عید، مهمونی میدم
![]() که عمرا بشهههههههه....... هیییییییییی اینقدر دلم برای دورهمی و مهمونی دادن و اینا تنگ شده......
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم |