امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنامه غذایی روزانه
صنوبر نه والا همچین اطلاعاتی هم ندارم Big Grin در حد اینه که گلیم خودمو از آب بیرون بکشم هستش.‌
عشقم تو هر وعده غذاییت نصف بشقاب باید سبزیجات و فیبر باشه. اون نصفه دیگش بستگی داره، یه سریا میگن باید نصف پروتیین باشه نصف کربوهیدرات، بعضیا میگن از اون نصفه ی باقیمانده ۶۰-۷۰ درصدش باید پروتئین باشه ۳۰-۴۰ درصدش کربوهیدرات.
چربی غذاها هم باید از راه سالم تامین بشه. مثل مغزیجات خام، مثل روغن زیتون داخل سالاد، مثل روغن کنجد به مقدار کم برای طبخ غذا.
البته من خودمم اینو کامل اجرا نمیکنم ها. ولی سعی میکنم تو هر وعدم یه چیزایی از پروتیین و فیبر باشه. حالا یکم کمتر یکم بیشتر.مثلا این سوپ جو که من خوردم ، جو سرشار از فیبره، قارچ و ماهیچه پروتیینه.‌
یا توی دمی گوجه گوشت ریختم که یکم پروتیین داشته باشه. اسفناجش فیبر داره.‌ماستش پروتیین داره. برنج و سیب زمینی هم که کربو هستش.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، رخشید، شیدا، صنوبر۷۱
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۲/۲۳، ۰۸:۳۰ عصر)**ماهور** نوشته است: صنوبر جای خالی رو با هیس پر کنیم؟ Big Grin

به جز اطلاعاتت هوشتم خوبه  Sleepy
  • **ماهور**، youtab، شیدا
پاسخ
ببین صنوبر، کلا راز غذای سالم و رژیمی اینه: پروتئین و فیبر هرچی بیشتر بهتر.کربو نباید حذف بشه و حتما باید مصرف بشه، ولی مقدارش کمتر از پروتئین و فیبر باشه و با کربو های سالم باید جاش پر بشه.مثلا نان جو کربو هستش رایس کیک کربو هستش، تی تاب و هیس و شکلات و شیرینی هم کربو هستن.باید درست انتخاب کنی. هوشمندانه انتخاب کنی که چی بخوری. همراه با روغن های سالم و روزی ۶ تا ۸ لیوان آب.‌
پروتئین و فیبر باعث حس سیری میشن ولی کربو های مضر مثل شیرینی شکلات و نان های سفید بیشتر باعث گرسنگی و ضعف میشن. چون کربو های پیچیده نیستن و ساده هستن و خیلی سریع تو بدن تجزیه میشن و وارد خون میشن و به همون سرعت انسولین تو خون ترشح میشه تا قند خون تنظیم بشه، در نتیجه آدم یهو احساس ضعف و گرسنگی میکنه.
  • youtab، شیدا، صنوبر۷۱
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۲/۲۳، ۰۸:۳۶ عصر)دژاوو نوشته است: هيس و تي تابم نباشه با نبات Dodgy پرش مي كنه

اخه اونم هست Smile)
  • **ماهور**، youtab، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۲/۲۳، ۰۸:۴۸ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۲/۲۳، ۰۸:۳۰ عصر)**ماهور** نوشته است: صنوبر جای خالی رو با هیس پر کنیم؟ Big Grin

به جز اطلاعاتت هوشتم خوبه  Sleepy

Big Grin کلا هیس در کنار اسم تو معنا پیدا کرده صنوبر جان.
  • youtab، رخشید، شیدا، صنوبر۷۱
پاسخ
مرسییی ماهور خیلیی خوب بود ممنون از توضیحاتت
  • **ماهور**، youtab، شیدا
پاسخ
صبحانه به دلیل ذییییغ وقت 1لیوان شیر و 1ساقه طلایی و 1خرما
ناهار سوسیس بندری بدون نون امممما با نصف لیوان نوشابه زیرو و خیار شور درسته  Big Grin
شام بازم لیوان شیر و 1ساقه طلایی 
میان وعده ها
5تا فندوق
چای با 3تا مویز
1نارنگی 
1سیب کوچولو
چند تا دونه از ماکارونیه ناهار گل پسر
5عدد بادوم زمینی
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • **ماهور**، شیدا
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۲/۲۳، ۰۸:۵۰ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: مرسییی ماهور خیلیی خوب بود ممنون از توضیحاتت

فدات Heart
  • youtab، شیدا
پاسخ
صبحانه: یک برش نان پروتئین+ ۱ ق م عسل+ ۱ ق م کره بادام زمینی+ اسپرسو
ناهار: یک و نیم کفگیر دمی گوجه+ نصف لیمو ترش اهوازی+ یک عدد گوجه کوچیک+ ۷-۸ تا دونه زیتون
شام: یک کاسه در حد ۲-۳ تا ملاقه سوپ جو+نصف لیمو ترش اهوازی
میان وعده ها: ۶ تا دونه بادوم+ یک پرتقال خونی متوسط+ ۲ تا ساقه طلایی و چای
بالاخره غذاهای یکی دو روز پیش تموم شدن و همش خورده شد Big Grin
  • youtab، شیدا
پاسخ
دیروز 
صبحانه نون و پنیر و گوجه خیار با نعنا و نارنج و چای با مویز
میان وعده اب پرتقال خودم گیر و نصف موز
ناهار 12 تا قاشق قابلی پلو با یه پیالا ماست و خیار و نعنا و گل سرخ
میان وعده ساقه طلایی و چایی و 1شکلات 76 درصد 
1پیاله ماست خالی