امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
عاطفه جون سیب زمینی‌ ها رو بادستگاه پوره میکنید؟
پاسخ
با دست خیلی سخت و وقت گیره
پاسخ
عاطفه جان من کالباس نمیزنم اصلا دوست ندارم توی الویه.با همون مرغ درست میکنم.ذرتم نمیزنم ولی سس مایونز خیلیی میزنم.راستی یه کمی سیر هم میزنم ما دوست داریم.ولی به قول بچه ها خیلی سلیقه‌ایه هرکی یه مدلی درست میکنه.فلفل دلمه هم راستش ندیده بودم نمیزنم منم.

کلا هرچی نسبت مرغش به سیب زمینیش بیشتر باشه به نظرم خوشمزه تر میشه.ولی خب هزینه و زحمتش برای ۹۰ نفر خیلی زیاده یه چیز ساده تر کاش درست کنی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • پری
پاسخ
بچه ها مرررسی ببخشید یکی یکی جواب نمیدم
اره واسه ۸۰ یا ۹۰ نفر درست کنیم
چند نفریم باهم درست میکنیم دیگه
وای شیدا اره احتمالا همشو با دست پوره میکنیم
مرغ غالب نمیتونم بزنم گرون میشه خیلیییی
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
  • شیدا، پری
پاسخ
عاطفه:

مواد لازم براي ٨ تا ١٠ نفر
يك سينه ي كامل مرغ يا دوتا ران
سيب زميني ٣ عدد حدود ٦٠٠ گرم
تخم مرغ ٣ الي ٤ عدد
هويج ٢ تا متوسط
نخودفرنگي پخته يا كنسرو ١ پيمانه
خيارشور ريز خرد شده ١ پيمانه
ژامبون گوشت دودي ٢٠٠ گرم
خامه كوچيك صبحانه ١ عدد
نمك فلفل سياه (سفيد) به ميزان لازم
آبليمو ٣ الي ٥ قاشق غذاخوري
آب مرغ ١/٣ پيمانه
سس مايونز به ميزان لازم
.
طرزتهيه
مرغو بپزين استخونهاشو جدا كنين و خردش كنين ، سيب رميني هارو بپزين پوست بكنين و ريز خرد كنين ، تخم مرغهارو آبپز كنين و ريز خرد كنين ، هويج رو بپزين ريز خرد كنين ، خيارشورهارو ريز خرد كنين ، اگه از نخودفرنگي كنسرو استفاده ميكنين كه نياز نيست اما اگه خودتون نخود سبز دارين بپزين فقط نمك نزنين كه سفت ميشه ، آب مرغو صاف كنين ، ژامبونو ريز خرد كنين ، حالا به ترتيب اول سيب زميني بعد مرغ و خيارشورو ژامبون و نمك و فلفلو خوب باهم مخلوط كنين بعد سس مايونزو اضافه كنين خوب كه مخلوط شد مابقي مواد بعلاوه آب مرغ و آبليمو و خامه رو اضافه كنين از اينجا به بعد ديگه خيلي هم نزنين چون هويج و تخم مرغ و نخود له ميشه در آخرم تو يه ظرف دربسته بزارين يخچال كه حسابي مزه ها باهم تلفيق بشن براي سروشم ميشه به شكل ساندويچ يا ليوانهاي شات يكنفره يا به شكل مورد علاقه تون (گرد ، قلب ، مستطيل ، مربع ، مستطيل ، دوطبقه مثه كيك ) سرو و روشو با سس مايونز حسابي پوشش بدين و طبق سليقه ي خودتون تزئينش و نوش جونتون كنين???
.
نكته ها
اگه نميخواين از ژامبون استفاده كنين بجاش يه حبه سيرله شده نه بيشتر استفاده كنين.
براي مصرفهاي ديگه من حتما از خامه هاي پاكتي صورتي كه غلظتش زياده استفاده ميكنم اما واقعا خامه صبحونه و كره هاي پاك بينظيرن.
سس هم ترجيحم به سس مايونز مهرامه.

این دستور عالی میشه
پاسخ
عاطفه یه قابلمه قرمه سبزی از صبح بار بذار هر کی شام‌موند میخوره ، احتمالا نزدیکا میمونن دیگه
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Sufii
پاسخ
بچه ها برای زرشک پلو و چلو گوشت ، برنج شون یه مدله دیگه؟. می‌خوام پر و پیمان زرشک و برنج زعفرانی و خلال پسته و بادام بریزم روی برنج ، خیلی دوست دارم خلال نارنج هم بریزم، چیزی شبیه مرصع پلو و قیمه نثار!  Huh
  • mahtakhanoum
پاسخ
حامی بریز، میتونی موقع سرو یه دیس تزیین زرشک و اینا داشته باشه یکیش نه...
  • Hamii99
پاسخ
سوفی جان پس ترکیب روی برنج ام هم مناسب مرغ هست، هم چلوگوشت درسته؟

خلال بادوم و پسته باید قبلش پخته بشه؟؟ یه چیز دیگه اینکه تلخی خلال نارنج رو چجوری بگیرم

کلا ممنون میشم روش درست کردن مجلسی این تزیین روی برنج رو بگید دوستان
پاسخ
من خلال پسته و بادوم تزیینی رو نمیپزم، میشورم و میذارم حدود یکساعت اینا تو چندقاشق گلاب خیس بخوره بعد با زرشک تو کره تفت میدم (خیلی کم زیر یکدقیقه) و زعفرون میزنم و برنجم چندقاشق میریزم که زعفرونی بشه روی برنجم سرو میکنم...
خلال نارنج و پرتقال باید کامل سفیدیشو بگیری بعد سه بار هربار پنج دقیقه بذار تو ابجوش و بعد ابکش کن (سه یا چهاربار لازمه), من تو این مرحله یا خلالامو خشک میکنم یا میذارم تو فریزر هرموقع خواستم رو پلو بریزم با روغن یا کره و کمی شکر تفت میدم...میتونی با زرشکت همزمان قاطی کنی یا جدا بذاری

بنظرم مرغ یا گوشتت یکیش زعفرونی باشه یکیش ربی، دوتاشو یه مدل درست نکن
  • Hamii99، Rose، آیسان ۹۶
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان