امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
من خلال نارنج و خلال های مغزیجات رو چون دوست نداریم تا حالا درست نکردم اما زرشک همیشه توی فصلش می گیرم و فریز می کنم، خیلی کیفیتش با خشک فرق می کنه... اگه زرشک تازه نداری، بذار یه ربعی توی آب گرم آب جذب کنن... بعدم آبکش کن
کره رو میریزم توی ظرف، زرشک ها رو میریزم و یه تفت میدم، آخرش یکم گلاب که توش پودر زعفرون ریختم میریزم و یکم هم شکر (بسته به ذائقه ی اون لحظه) اضافه می کنم و تند تند هم میزنم و زودم خاموش می کنم... کل پروسه شاید یه دقیقه هم نشه...بعد این رو یا بعنوان تزئین استفاده می کنم، یا مثلا لای ته چین یا اینکه کلا با برنج مخلوط می کنم برای زرشک پلو...
زعفرون هم اگه بخوام برای مهمون باشه، پودر زعفرون رو با چند تا یخ میذارم لای برنج تا نیم ساعت یه ساعتی دم بشه، بعد یه قسمت از برنج رو بر میدارم و باهاش مخلوط می کنم میشه برنج زعفرونی (من کلا زعفرون خیلی دوست دارم و خیلی هم استفاده می کنم، کلا هم دوست دارم دیده بشه چه حلوا باشه چه خورش چه برنج Smile) اگه دوست نداری همون سالم استفاده کن...)

حالا هر مدلی خواستی درست کنی، حتما بار اول برای خودتون باشه و لم کار دستت بیاد و هیچوقت برای مهمون اولین بار درست نکن، چیز سختی نیستش در کل فقط محض اطمینان میگم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Hamii99، mahtakhanoum، پری
پاسخ
سوفی جان خیلی خیلی ممنون، توضیح ات کامل بود ♥️

رز جان ممنون ام، من هم زعفرونی هستم به شدت Smile
  • Rose، Sufii
پاسخ
آره اصلا یه مدت که میگذره و رنگ دور و برش رو تغییر میده ادم تحریک میشه زودتر بخوره اون غذا رو Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Hamii99، ستی‌لیته
پاسخ
من مادرشوهرم زرشک‌پلوهاش قشنگ مدل عروسی‌ای هستن. دقت کردم کره خیلی استفاده میکنه. من خودم دست و دلم نمیره کره زیاد بریزم. چشم رخشید و ترگل دور اتفاقاً برام از اردبیل کره محلی آوردن و میخوام از این به بعد غذاهام رو با کره محلی بترکونم.
حامی خیلی منوت سخت میشه ها. کاش یکیش رو خورشت میذاشتی که ریسک خراب شدنش کمتر باشه.
  • Hamii99، mahtakhanoum، رخشید
پاسخ
ستی تو خورشت هم کره میریزه؟ یا فقط روی برنج؟

نگران خراب شدنش خیلی نیستم، هر کدوم رو به تنهایی چند بار درست کردم، سوپ و کشک بادمجون که مشکلی نیست، منتها دغدغه اصلیم اینه که مواد روی پلو با هر دوی اینا جور در میاد؟ من تنها جایی که خلال نارنج استفاده کردم فقط یک بار قیمه نثار گذاشتم
یه مورد دیگه اینکه من قبلاً خلال بادوم رو تو چلوگوشت میریختم و فقط پسته رو قاطی زرشک و زعفرون میکردم، اما تو رستوران دیدم بادوم هم همراه با تزیین روی پلو هست

آها یکی از دلایلم هم اینه که با این مهمونها رودربایستی دارم، به خاطر همین می‌خوام اصولی درست بشه
  • ستی‌لیته
پاسخ
کره تو برنج و زرشک منظورم بود. تو خورش فکر نکنم بریزه.

حامی خلال نارنج خیلی مرسوم نیست. به نظرم به همون بادوم و پسته و زرشک افاقه کن. خیلیا ممکنه طعم خلال پرتقال و نارنج رو نپسندن (خیلی آدمای بی‌سلیقه البته).
  • Hamii99، mahtakhanoum، Sufii، صنوبر۷۱
پاسخ
حامی جان منم اصلا مغزیجات روی برنج دوست ندارم.(حالا انگارمهمونت منم Smile ) ول منظورم اینه که شاید تا حدی سلیقه ای باشه به نظرم مثلا اون یه دیس رو زرشک و مغزیجات بریز یه دیس فقط زعفرون (البته نمیدونم چندتا دیس میذاری ولی همشو یه جور نکن که ریسک نباشه)

وایی ستی با من بود بی سلیقه رو Smile)) من تا حالا حتی یک دونه خلال پسته ی روی برنج رو هم نتونستم بجوم.اگر از زیر چشمم رد بشه درسته قورتش میدم که متوجهش نشم
  • Hamii99، Sufii، ستی‌لیته
پاسخ
آره خلال نارنج ریسکیه، به قول سوفی شاید بهتر باشه یه دیس کوچیک برای اون آدمای بی سلیقه بدون خلال و اینا سرو کنم Smile

بچه هااااا، من اصل کاری رو یادم رفته بپرسم، گوشت چلوگوشت چی باشه؟ من یا گردن یا رون تا الان درست کردم، چه گوشتی مجلسی هست؟ ماهیچه؟ راسته؟
  • ستی‌لیته، پری
پاسخ
ماهیچه و گردن دوتاش خوبه...

کره بقول ستی برای تفت دادن زرشک و روی برنج عالیه، مرغ رو هم من اخر سرخ شدنش یه ذره کره میریزم خوب میشه
همیشه باید حواستون تو مهمونی به بدسلیقه ها باشه، بخاطر همون من پیشنهاد تزیین روی یه دیسو دادم
  • Hamii99، ستی‌لیته
پاسخ
صنوبر شاید به خاطر این که سفته دوست نداری Smile
سوفی جان خیلی ممنونم
ستی جان مرسی
  • ستی‌لیته، صنوبر۷۱
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان