امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
دقیقا ستی جان بادوم زمینی تو مرغ عشق منه 
منم عاشق تست غذاهای جدیدم 
ادویه های جدید
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum، Rose، ستی‌لیته
پاسخ
من تقریبا همه چی دوست دارم. فقط روی کیفیت غذا حساسم.

غذاهای فرهنگای مختلف هم خیلی امتحان میکنم. مثلا یه سری غذاهای امریکای لاتین که با موز سرخ شده درست میشه. در حد قورمه سبزی عاشقشم.
آمااا ادویه و‌سبک غذاهای آسیایی رو دوست ندارم. مثلا چند وقت پیش سوپ آسیایی گرفتم. داخلش پودر نارگیل بود. اصلااا نتونستم بخورم.
  • Rose، Sufii، ستی‌لیته
پاسخ
البته بچه ها فکر نمی کنم اینکه کسی حالا یکی دو قلم چیز رو نمی خوره، بدسلیقگی باشه... بدغذایی باشه...
من خودم اگه همینی که دوست ندارم رو جلوم بذارن می خورم واقعا... مشکلی باهاش ندارم که حالم بد شه یا نخورم، ولی خب فیوریتم نیست که توی غذاهامون باشه... ولی می دونم حال خیلیا ممکنه بد بشه...
و واقعا هم عاشق طعم های جدید و غذاهای جدیدم (از سوشی تا کله پاچه، از نودل سرخ شده تا مرینید تری یاکی، من واقعا عاشق همه شونم... هر سال حداقل عیدها جشنواره های غذایی دارم، مثل کیک، شیرینی، کباب، غذای ملل و خوباش رو وارد روتین غذایی می کنم... اصلا توی یه ماه، دو ماه غذای تکراری نمی خوریم، الان مثلا قورمه فکر کنم از پارسال تا الان نذاشته بودم!!!! پارسال همین موقع ها تقریبا!!!! یا انواع ادویه ها رو خودم باید بگیرم و تفت بدم و پودر کنم و ترکیبیا رو هم خودم درست کنم...)، اما اصلا با شیرینی توی برنج نمی تونم کنار بیام، با خلال نمی تونم کنار بیام، یعنی با مدل عربی که مغزیجات کامل رو تفت میدم و روی غذا میریزم اکی هستم، ولی خلال که مثل برنج باشه ولی حس دیگه ای توی دهنم ایجاد کنه رو دوست ندارم (ادمها سطح حساسیت های حسی مختلفی دارن (چی گفتم Smile))... واقعا هم به هیچی تا حالا نه نگفتم یعنی جایی اوردن خوردیم، حتی مثلا قزوین رفتیم اولین کارمون تست همین قیمه نثار و نون چایی و باقلوا پرچمی محشرشون بود توی یه نشست Smile، اما چون نه خودم نه همسر از این شیرینی و حالت زنده ی پوست مرکبات و ریز بودن خلال ها خوشمون نمیاد، درست نمی کنم... بادوم زمینی و کلا استفاده از کره های مغزیجات که تبدیلشون کنم به خامه (کره + آب) برای ما روتین شده چون من 2 ساله چیزای چرب برام اصلا خوب نیست و خامه و اینا نمی تونم بخورم، و واقعا اینها خودشون ذاتا خوشمزه ان اما کسی که فرضا به بادوم زمینی حساسیت داره و یه حساسیت خیلی شایعی هم هست رو بگیم بدسلیقه اس که نمی خوره، به نظرم درست نیست...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Nedaaa28، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
منم سیر دوست ندارم بلکه یه آشپز حرفه ای درست کرده باشه و سیر هم مستتر باشه

کله و پاچه و سیرابی و ... اینا هم بوشونم حالم بد میکنه چه برسه به خوردنشون
تنها چیزی که خوشم نمیومد ولی بزور میخوردم جگر بود با لیمو فراوان ... تقریبا قورت میدادم Big Grin
  • Rose، Sufii، ستی‌لیته
پاسخ
رز اینا حساسیت ندارن که
بد غذان 
باید یه چند ماهی با من بگردن خوب شن 
Big Grin
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Rose، Sufii، ستی‌لیته
پاسخ
چرااااا آخه دوست ندارید
به این خوشمزگی
  • ستی‌لیته
پاسخ
نسیم به نظر من یکی از دلایل مهمش، سیستم غذایی خانواده اس... و اینکه چه الگوهایی از خانواده گرفتیم...
واقعیتش سمت ما اصلا این مدل غذاها نداشتیم و نداریم!!! یعنی اصلا نخورده بودم تا زمان ازدواج، که چقدرم مثلا غذای مجلسی طور می دوننش، ولی سمت ما اصلا ذائقه ها این مدلی نبود و اصلا تست نکرده بودیم!!!! یعنی اصلا نمی دونستم خلال پوست پرتقال چی هست!!!! کلا توی خونه مون نبوده... یه بار م.ش توی دوران عقد گفت حالا که فصل پرتقاله، این پوستای پرتقال رو سفیدیش رو جدا کن، خشک کن، من فکر کردم برای خودش میخواد... با چه مرارتی انجام دادم، بعد گفت برای پلو استفاده کن!!! Smile هیچی دیگه، منم ریختم توی تنظیف و از کمد اویزون کردم که لافل به یه دردی بخوره.. جالبه حتی مهم نیست که پسرشون هم دوست نداره!!! شایدم اصلا نمی دونستن، الله اعلم..
بعد مسائل حسی هم مطرحه که خب خیلیامون مشکل داریم چون از بچگی بهش توجه نمیشده و تازه نسل ماهاست که متوجه اهمیتش شده...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • mahtakhanoum، رخشید، ستی‌لیته، نسیم64
پاسخ
من خودمو جزو خوش خوراکا به حساب میارم Smile ولی واقعا واقعا هیچ جوره نمیتونم درک کنم آجیل چرا جاش باید روی برنج باشه.یا کشمش من اینارو روی برنج فقط قورت میدم در صورتی که جداگونه خیلیم دوسشون دارما.
همچنین وجود موز و گردو توی کیک ولی خب باز قابل تحمل تره برام.
رز مسائل حسی منظورت چیه؟ هروقت وقت کردی میشه توضیح بدی Smile
  • Rose، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
صنوبر آجیل میاد رو برنج که بره زیر دندون خرچ خرچ صدا بده به به  Big Grin
پسر ۱۹ ماه ❤
  • ستی‌لیته، صنوبر۷۱
پاسخ
صنوبر من کیک رو ب عشق فیلینگ موز و گردو میخورم فقط Big Grin
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎