امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
راستی نوناجون شیشه شیرت اونته؟
ببین دختر من ا‌ون تایمی که بد میخورد و هنوز نرفته بودیم دکتر تا تشخیص آلرژی بده، تو شب هم شیشه نمیگرفت. من با هزااار روش باید کاری میکردم که گریه کنه تا دهنش باز شه من شیشه رو بدم دهنش. در اون صورت اگه خیلی گرسنه‌اش بود مک میزد. یعنی فقط برای حیات شیر میخورد. بعد که شیرشو عوض کرد اگه گرسنه‌اش باشه شیشه رو راحت میگیره. یعنی طفلک اذیت بود که نمیگرفت.
شاید یه چیزی این‌ وسط دخترتو اذیت میکنه که شیر نمیخوره.
حالا انگار دختر من بهتره Undecided
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کزال جون بیرون اگه فصای باز رو میگی از همون اولش می بردیم بیرون... مهمونی اگه منظورته که خب کروناست و فقط همون به نزدیکان مطمئنت اکتفا کنی بهتره ولی در کل برید بیرون و بگردید فوق العاده برای تکامل بچه و روحیه ی خودتون مهمه... چرا اخه تا دو ماهگی بیرون نبری؟ اینو کی گفته؟ گناه داره بچه... برخورد نور خورشید برای بدنشون فوق العاده مهمه... برای تشخیص روز و شب و تنظیم ملاتونین مهمه... سعی کن بعنوان وظیفه ی روزانه بهش نگاه کنی... اینقدر مهمه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، nona، Sisi، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۲۹، ۰۳:۰۳ صبح)Rose نوشته است: کزال جون بیرون اگه فصای باز رو میگی از همون اولش می بردیم بیرون... مهمونی اگه منظورته که خب کروناست و فقط همون به نزدیکان مطمئنت اکتفا کنی بهتره ولی در کل برید بیرون و بگردید فوق العاده برای تکامل بچه و روحیه ی خودتون مهمه... چرا اخه تا دو ماهگی بیرون نبری؟ اینو کی گفته؟ گناه داره بچه... برخورد نور خورشید برای بدنشون فوق العاده مهمه... برای تشخیص روز و شب و تنظیم ملاتونین مهمه... سعی کن بعنوان وظیفه ی روزانه بهش نگاه کنی... اینقدر مهمه

ممنونم رز عزیز. منظورت اینه که هر روز ببرمش بیرون؟؟؟ 
من برای هفته ای یه بار هم استرس دارم.
میترسم مریض شه. اذیت بشه. آخه برنامش مشخص نیست هنوز  بی برنامه شیر میخوره.
همسرم گفت جمعه ببریمش تو کالسکش پارک یه هوایی بخوره. ولی من نگرانم
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جون نه دیر نیست عزیزم این ماه بزن
آره اونت دارم و دکتر براون هیچکدوم رو نمیگیره اصلا معمولا که دهنو قفل میکنه اگرم بتونم سرشو بذارم داخل دهنش دهنو غنچه میکنه پسش میزنه
ترگل جون هماتومه دیگه با سرنگ عادی زد دکترت عزیزم مگه؟ اکه با عادی زد کمپرس سرد نذاشتی؟
لیانه جون والا دکتر ریلکسه وگرنه من همچنان دوست دارم دخترم خوب شیر بخوره شیر خودمو بخوره کمکیم بخوره Sad ببین این ماه فقط ۷۰۰ گرم زیاد کرده بود هرچند همونم عجیبه چون نمیدونم چی خورده اصلا. ولی خب خدارو‌شکر قدش ۳ سانت بلند شده بود. اون هفتصد گرمم شک کردم بعد اینکه دکتر وزن کرد اجازه گرفتم خودم وزنش کردم گفتم شاید دست و پا زده اشتباه شده همچنان گمان خودم که هر روز تو خونه وزن میکنم ۶۰۰ گرمه. در صورتیکه باید خدود ۹۰۰ گرم اضافه میکردSad
امشب که شما تلاشاتونو گفتید از ساعت ۱۱ تا ۱:۱۰ تلاش کردم شیشه رو بگیره تو خواب نگرفت و پس زد. دو بارم مجبور شدم شیر و هالی کنم و دوباره درست کنم هم یک ساعت گذشته بود هم سرد شده بود. قشنگ ساعت گرفتم حدود پنجاه دقیقه هر سری اب دهنش حتی توی دهنش نگهداشتم دریغ از یه مکیدن، ولی سینه گرفت و پنج دقیقه بعد طبق معمول ول کرد. عجیبه
سر پنج دقیقه که گفتم مامانم میگه شاید کاری کردی سینه کشیدی شیر خواسته ندادی ضربه روحی زدی Smile میگم مگه کودک آزارم تو زندگیم تنها کسی که نازکتر از گل بهش نگفتم ایشونه!!
کژال جون منم تا واکسن دوماهگی از آلودگی احتمالی میترسیدم و جز دکتر جایی نمیبردم اما بعدش روتین آخر هفته ها میبریمش پارک

کژال حتما ببرش اصلا برای رشد مغزش، تکاملش لازمه بیرون آدما درختا ماشینا همه جا رو ببینه اینقدر ذوق میکنن بیرون که نگو

من اگه زودتر نبردمش واقعا جون و توان نداشتم تا یک ماه اول ماه دومم که همسرم مرونا کرفت واقعا درگیر بودم.
  • 2015، liyane، Nedaa28، Rose، Sisi، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای نونا دست رو دلم نزار که خونه. پسرم اصلا متوجه نمیشه اینا که گفتی. هفته دیگه دو ماهه میشه ولی هنوز عکس العملاش خیلی کمه. هنوز منو نمیشناسه. دکترشم که انقدر خونسرد. درخت و گل و آدم چیه. صورت مادر و پدرشو نمیشناسه
الان همه امیدم به اون 5 هفته زود به دنیا اومدنشه. که 5 هفته از همسن های خودش کندتر باشه.
  • 2015، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون کمپرس سرد یکی دوبار گذاشتم. اما منظم نه. خانمه گفته بود اگه قرمز شد سرد بذار، سفت شد گرم. منم به هوای واکسن دوماهگی که یه جای دیگه زده بودم و گفته بودن روز اول سرد فرداش گرم یکی دو بار سرد گذاشتم. اما‌ از فرداش مرتب گرم گذاشتم. نگران شدم حالا. وای هماتوم دیگه چیه؟ هماتوم مگه لخته خونی نیست؟ ببین اینجوری نیست یه توده باشه، یه ناحیه رو با اون یکی پاش مقایسه میکنم یکم سفت تره. چیکار کنم حالا؟ Sad خطرناکه؟
تو مرکز بهداشت زدم با سرنگ معمولی زدن. آخه دو‌ماهگی هم همین بود. دکترش واکسن نمیزنه.
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۲۹، ۰۳:۳۷ صبح)(کژال) نوشته است:
(۱۴۰۰/۷/۲۹، ۰۳:۰۳ صبح)Rose نوشته است: کزال جون بیرون اگه فصای باز رو میگی از همون اولش می بردیم بیرون... مهمونی اگه منظورته که خب کروناست و فقط همون به نزدیکان مطمئنت اکتفا کنی بهتره ولی در کل برید بیرون و بگردید فوق العاده برای تکامل بچه و روحیه ی خودتون مهمه... چرا اخه تا دو ماهگی بیرون نبری؟ اینو کی گفته؟ گناه داره بچه... برخورد نور خورشید برای بدنشون فوق العاده مهمه... برای تشخیص روز و شب و تنظیم ملاتونین مهمه... سعی کن بعنوان وظیفه ی روزانه بهش نگاه کنی... اینقدر مهمه

ممنونم رز عزیز. منظورت اینه که هر روز ببرمش بیرون؟؟؟ 
من برای هفته ای یه بار هم استرس دارم.
میترسم مریض شه. اذیت بشه. آخه برنامش مشخص نیست هنوز  بی برنامه شیر میخوره.
همسرم گفت جمعه ببریمش تو کالسکش پارک یه هوایی بخوره. ولی من نگرانم

آره بچه هر روز باید بره بیرون
چرا استرس داری عزیزم؟
مریض چی بشه؟ تا آلودگی نباشه هیچ بچه ای مریض نمیشه... از اسهال بگیر تا سرماخوردگی یه ویروس یا باکتری بالاخره هست... حتی حموم رفتن و بعدش بیرون رفتن ابدا باعث سرماخوردگی نمیشه... همه چیز رو شما به بچه آموزش میدی.. من خودم هر روز صبح قبل بیرون رفتن حتما حتما باید برم حموم... سشوار هم نمی کشم... یعنی موهام نم داره اصولا... ولی شاید ۲-۳ بار توی عمرم سرما خورده باشم... شما هم الان اگه بچه رو توی هزارلا بپیچی، اجازه نمیدی بدنش قوی بشه و فرق سرد و گرم، خونه و بیرون، والدین و غریبه ها و خیلی چیزای دیگه رو بفهمه... به نوعی بچه رو محروم می کنی... بعدشم بچه ی نوزاد آلودگی رو از کجا باید بیاره؟ شما توی این کرونا با ماسک و الکل میری بیرون، بچه هم به جایی که دست نمیزنه توی کالسکه اس... هر موقع هم خواستی بهش دست بزنی ضدعفونی می کنی، یه زیر انداز و روانداز تمیز هم براش بر میداری و هر سری می شوری و تمام...
شیر هم هیچوقت اونجوری تنظیم نمیشه که شما نخوای بهش فکر کنی و تا یه سال دیگه ممکنه یه وقتا بیرون کاری پیش بیاد که طول بکشه...  و خیلی راحت حالا که شیرخشکیه، قشنگ یه فلاکس کوچیک بر میداری میذاری توی کیفش با شیشه ی ضدعفونی شده و مقدار لازم شیرخشک... و هر وقتی گرسنه اش شد، هر کس کمتر دستش با آلودگی ها در تماس بوده قشششنگ اگه آب و مایع دستشویی دور و بر هست با اون وگرنه با الکل حسسسابی ضدعفونی کنه و بدون برداشتن روپوش سرشیشه با گرفتن حفاظش بازش کنه و بدون ایجاد آلودگی آب در دمای مناسب و شیرخشک رو بریزه توی شیشه و بعد از بستن در تکونش بده و بدیدش به بچه...
اگرچه برای اینکه بچه ریفلاکس نگیره بهتره حدود ۱-۲ ساعت بین شیرش فاصله باشه... شیرخشک فکر کنم بیشتر هم سیر می کنه، بهتره به معده ی بچه هم یکم استراحت بدید... کلا وقتی بری بیرون می بینی اونقدرا هم سخت نبود

آره خیلی خوبه حتما این کارو بکن... حالا درسته ۵ هفته زودتر اومده، ولی قرار نیست شما هم خیلی مثل بچه ی ۵ هفته کوچیکتر باهاش برخورد کنی  Big Grin برای اینکه به بقیه ی بچه ها برسه باید بیشتر باهاش کار کنی، فعالیت طراحی کنی، حرف بزنی ووو... و خیلی با این دلیل، ساده ازش نگذر... چون مثلا از بچه های سزارینی کلا ۳ هفته کوچیکتره... می دونم هر یه روز بیشتر توی رحم مادر یه عمر ارزش داره ولیییییی اگه جایی حس می کنی که مشکلی هست با دکترش مطرح کن. اگرچه بحث شناخت شما، فکر کنم کلا زوده که بهش فکر کنی و این شناخت در بچه های شیر مادری با شیرخشکی متفاوته... پس توقع نداشته باش گل پسرت از الان شما رو بشناسه عزیزم Cool
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل مهم نیست نگران نشو نه دیگه حتما کمپرس سرد باید ۲۴ ساعت اول میذاشتی تا ورم نکنه
الانم نکران نشو‌ برطرف میشه عزیزم اگه هیلی بزرگ‌شد ببرش پیش دکترش احتمال داره برای رفعش چیزی بده ولی کلا با سرنگ عادی یکم تورم عادیه حتی اگه کمپرسم میذاشتی

کژال جون رز جان درست میگن حتما ببرش از هیچی نترس بیرون با چیزی در تماس نیست که کسیم نمیاد بغلش کنه بچه باید چندنفرو ببینه چندجارو ببینه واکنش نشون بده
تو خونه جلوی آینه ببرش دست و پا چشم و ابروشو بهش نشون بده خودتو بهش نشون بده ببر پاهاشو بزنه به میز و صندلی و قابلمه و گل و هرچی که تو خونه هست بیرونم ببرش نترس.
راجع به لباس شد بگم ما دیروز ساعت ۷ عصر رفتیم برای واکسن خدایی هنوز هواسرد نشده ما وسایل گرمایشیم راه ننداختیم فقط تو خونه به دخترم شلوار میپوشونم دو هفتست خلاصه دیروز با یه سرهمی معمولی نه نازک نه ضخیم رفتیم مطب یه هدبندم براش گذاشته بودم نه کلاهی نه چیزی ( آخه واقعا هوا سرد نبود) خلاصه خیلی تیتیش وار رسیدیم مطب همزمان با من یه بابا و مامان اومدن خودشون ست ورزشی تنشون بود در حد پاییزه دیدم دست مامانه یه گلوله پشمی هست یه پستونک ازش آویزونه . خدا شاهده اگه اغراق کنم ازین کلاه پشمی روسیا سرش کرده بودن اصلا نه چشم نه کوش نه پشت کردن خدای نکرده هیچ جاش بیرون نباشه بعد سرهمی و جلیقه و یه کت پشمیم بهش پوشونده بودن با بوت نمدی محکم گره شده به پاش. ( البته من ندیدمشا بعد اینکه از اتاق معاینه اومد بیرون یه لخظه صورت و لابلا لباسای رو همشو دیدم و صدای دکترو که چه خبره بچه رو خفه کردید) . بهدا نیخواستم بچه رو از دستشون بگیرم تک تک لباساشو دربیارم بچه نهایتا ۴ ماهش بود کفشو همچین پاش کرده بودن نمیگم ناخنش میره تو گوشتش اصلا کفش برای زیر شش ماه خوب نیست نهایت یه جوراب نرم میپوشوند.
  • 2015، Nedaa28، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی دوستان از راهنمایی هاتون
من خیلی براش وقت میزارم. کار و زندگیمو که تعطیل کردم کلا. فقط هفته ای یه روز کلاس دارم که اونروزم پیش مامانمه. کلا دارم براش شعر میخونم و تو خونه میچرخونم و حرف میزنم و...
جلوی آینه زیاد میریم ولی اصلا چشماش متمرکز نیست که بتونه چیزی ببینه. موسیقی های بچگانه هم واکنشی نداره.
به دکترش گفتم. میگه خوبه دیگه بچه. مشکلی نداره.
حالا فردا امتحانی بریم بیرون ببینم خوشش میاد یا نه
  • Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بریکلا کژال دیگه واکنشاش باید شروع بشه نگران نباش

یوتاب و ایانه جان منم یه گزارش از ولکسن چهارماهگی بدم
دو تا واکسن تزریقی هست رو دو پا. فلج تزریقی بدون درده پنج گانه با درد
موقع زدنش بچم خیلی گریه کرد تا ده دقیقه اشک ریخت طفل معصوم دیگه خوابید تا خونه یکم شیر خورد استا دادم سه ساعت بعد تزریق دردش شروع شد یه ده دقیقه گریه شدید کرد خوابید دوباره دو ساعت بعد یه ربع گریه کرد و‌باز خوابید دیگه تا صبح قطره استاشم دکتر گفت هر ۶ شاعت بده اگه تب بالا رفت بکن ۴ ساعت صبح که دیگه درد نداشت فعلا خدارو‌شکر تب نکرده ایشالا که نکنه البته فعلا فقط ۱۵ ساعت از تزریق گذشته زوده برای اظهار نظر
کمپرس سرد که لازم مداشت راستش گرمم من فقط دو بار دیشب سشوار گرفتم از دور امروز کاری نکردم
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان