ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۱:۱۱ صبح)صنوبر۷۱ نوشته است: من خودمو جزو خوش خوراکا به حساب میارم
ولی واقعا واقعا هیچ جوره نمیتونم درک کنم آجیل چرا جاش باید روی برنج باشه.یا کشمش من اینارو روی برنج فقط قورت میدم در صورتی که جداگونه خیلیم دوسشون دارما.
همچنین وجود موز و گردو توی کیک ولی خب باز قابل تحمل تره برام.
رز مسائل حسی منظورت چیه؟ هروقت وقت کردی میشه توضیح بدی 
همین که مثلا می بینی بچه بدش میاد به اسلایم دست بزنه، رنگ انگشتی بازی کنه، غذاهای با بافت های مختلف بخوره، روی یه چیزایی راه بره، یا تلاش می کنه که مثلا یه قسمت پاش زمین رو لمس نکنه، یه لباس هایی با بافت های خاص نمی پوشه... اینا مشکلات حسیه که بیشترش به کم بودن تجربیات ما در کودکی بر میگرده... برای همین الان یکی از کارهای مهم توی زیر 1 سال حتی زیر 2 سال (که بعدتر هم ادامه داره اما تاکید اصلی زیر 1 سال همین آشنا شدن بچه با بافت های مختلفه)، در اختیار گذاشتن بافتهای مختلف در دسترس بچه هستش که باید انجام بدیم، یعنی مهمترین بازی ما همینه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 740
موضوعها: 0
تشکر Received:
3,068 in 518 posts
تشکر Given: 1,314
تاریخ عضویت: آذر ۱۴۰۰
اعتبار:
4,289
آخ صنوبر نگو. الان چندماه هست هوس کیک با فیلینگ موز گردو کردم. نه خودم میرسم درست کنم نه دسترسی برای خرید دارم. تا ایشالا یه ماه دیگه برم سفر ازونجا بگیرم.
کشمش سرخ شده روی پلو هم که نگو. چلوماهی با کشمش پیاز تاپ لیست غذاهای موردعلاقمه.
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
فلامینگو قنادی های اونجا کیک هاشون چه فیلینگی داره ؟؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• فلامینگو
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
رز دقیقا درست میگی یکی از مشکلات اصلی من با اکثر غذاهایی که نمیخورم بافتشونه نه طعمشون، مثل همین موز، انجیر، حتی سرشیر وگرنه مثلا بوی موزو خیلی دوست دارم و عاشق کیک یا نون موزی ام ( موز قاطی مواد کیک پخته شده باشه و بافتش معلوم نباشه) وگرنه منم فیلینگ موز و گردوی کیکا رو میزنم کنار...پیاز هم بیشتر همینطوره یعنی حس اینکه یه چیز شیرین و لزج زیر دندونم بیاد منو میکشه...
اما سیر نه اصلا با بوی سیرداغ همسایه فشارم میوفته و سردرد میشم فکر کنم اون داستانش فرق داره
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
بچه ها من حس میکنم زعفرون م،یه مقدار تحت تاثیر محیط و دما ،نمدار شده
و اونجوری خشک و ترد نیس ک میسابم قشنگ خرد بشه
چیکار میتونم براش بکنم ک دوباره خشک بشه؟؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎