ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۷/۳۰، ۰۶:۳۲ عصر)آیسان ۹۶ نوشته است: (۱۴۰۰/۷/۳۰، ۰۴:۳۵ عصر)ترانه خانوم نوشته است: مرسی رز عزیزم بابت توضیحات کاملت. حتما درستش میکنم
راستی اگه طرز تهیه سرکه سیب رو هم بذاری ممنون میشم 
آره منم میخوام
بچه ها مرسی از استقبالتون
گذاشتمش:
http://khanumha.com/showthread.php?tid=2...4#pid10254
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 138
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,293 in 158 posts
تشکر Given: 352
تاریخ عضویت: مرد ۱۴۰۰
اعتبار:
1,334
رز جان ماندگاری این مدل ترشی چقدره؟ مثلا میشه یه شیشه رو تا یکی دوماه بعد باز نکرد؟
ارسالها: 5,223
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۸/۱، ۱۲:۵۴ صبح)Nasim67 نوشته است: رز جان ماندگاری این مدل ترشی چقدره؟ مثلا میشه یه شیشه رو تا یکی دوماه بعد باز نکرد؟
والا توی یخچال احتمالا می مونه ولی به نظر خودم یکم نرم میشه... البته شاید نمک دریا نمیزدن... ولی همینکه ترشیه ولی خرت خرتیه خودش جذابیتشه

در کل اگه سیلش کنی احتمالا کپک نزنه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
ارسالها: 1,127
موضوعها: 0
تشکر Received: 1,809 in 680 posts
تشکر Given: 4,786
تاریخ عضویت: شهر ۱۴۰۰
من فکر میکنم ترشی هایی که گوجه و رب دارن سریع باید خورده بشن