امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
انشالا ندا جانم
ترگل جون و لیانه جون همش داغون میشم میخونم در مورد کوچولوهای نازنینتون
چیزی نمونده دیگه
خدا بخواد همین روزا تمومه
شماها و نی نی هاتون قهرمانین و از پسش بر میاین
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جان من مشهدم.
به روش حلقه ختنه کرد و پیش دکتر معروفی هم بردمش .دکتره گفت بچه ت بدداخم و ترسیده وگرنه اونقدرا درد نداره..
فاطمه هستم
Heart
  • liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهی قربونش فاطمه جان
بعدش چطور بود؟ از فرداش اوکی شد؟
  • 2015، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۱، ۰۸:۵۹ صبح)youtab نوشته است: انشالا ندا جانم
ترگل جون و لیانه جون همش داغون میشم میخونم در مورد کوچولوهای نازنینتون
چیزی نمونده دیگه
خدا بخواد همین روزا تمومه
شماها و نی نی هاتون قهرمانین و از پسش بر میاین

برامون انرژي بفرست عزيزم
  • nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جان سایت دکتر مقدادی امروز ۱۰ هم باز نشد ، هر روز نوبت دهی دارن؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام مامانای مهربون
امیدوارم همگی خودتون و نینی های نازتون خوب باشید
من الان هفته ۳۴ ام و در حال تصمیم گیری برای نوع زایمانم

کسی هست اینجا که سزارین کرده باشه و پشیمون باشه؟؟ یعنی بگه اگه برگردم عقب میرم سراغ طبیعی
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نداجان اره عزیزم همه درد و گریه‌هاش برای همون شب بود حتی نصفه شب که خواستم عوضش کنم و پماد زدم روی محل ختنه ش دردی نداشت هیچ عکس العملی هم نشون نداد.از فرداش هم خوب بود فقط استامینوفن رو باز اول بعد ختنه هر۴ساعت دادم از دفعه بعدش هر۶ساعت تا دوروز دادم.
تو هم ان شاالله به سلامتی و راحتی گل پسرت رو ختنه کنی
شیشه شیر یا پستونک باخودت ببر
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جان ۶ بار کمه دکتر من که میگه صدبارم روزی بریزید اشکال نداره. دو دقیقه قبل هر شیر دهی بریز
ندا جون رفلاکس الانت هیچ ارتباطی به نوزادیت نداره ببین دیشب مهمون داشتم مهمونمم دخترخاله همسرم و همسرشون بودن. همسرشون فلوشیپ رادیولوژین و به مرکز بزرگ رادیولوژی سونوگرافی دارن اسمشو بگم احتمالا اکثرتون میشناسید و مرکزش رفتید ایشون واقعا تشخیصشون عالیه تو هر زمینه ای ما یه نظرم ازیشون میگیریم
راجع به رفلاکس دخترم گفت دکترش بسیار درست تشخیص داده اصولا رفلاکسی که با افزایش قد، دور سر و وزن همراهه و طبق نموداره و تو معاینات دهانی التهاب دیده نمیشه بچه بی تابی خیلی شدید هم نمیکنه اصلا نباید دارو داد. کم شیر خوردن، پیچیدن و گریه دلیلی برای دارو نیست. خلاصه به دکترم خیلی امیدوار شدم. ضمنا گفت قدرت مکش بچه تو این ماهها خیلی زیاده اگه بخواد تو سه دقیقه میتونه سینه رو خالی کنه زمان گرفتن روش خوبی برای سنجش میزان شیر نیست. همون نمودارو لحاظ کن و جیش روزانه … چه میدونم دیگه رها کردم
ترگل جون طفلکی ببین همینه دیگه یهو متحول میشن این سری تو تقویم خیلی طولانیه فکر کنم فعلا برنامه داریم ما.
ببین دکترش دیگه براش آهن شروع کرده گفت یکم اشتهاشو‌باز میکنه فعلا فقط امیدوارم
راحع به شیشه هم خواهرزادم اومد رفتار دخترمم دید گفت یه هفته بهش پستونک بده از همون جنس شیشه شیر بعد یه هفته شیشه بده موضوع اینه نمیدونه بحز نوک سینه چیز دیگه رو هم باید بمکه. گفت ولی امکانشم هست اصلا نگیره پستونکو. فعلا که سه روزه پستونک میدم عق میزنه میده بیرون و گریه میکنه حتی به شیر میزنمش که خوش طعم باشه
گفت زیاد اذیتش کنی سینتو نمیگیره با توجه به اینکه تا خالا با شیرت روندش خوب بوده اصراری اصلا نکن. فعلا یه هفته تلاشمو میکنم دیگه نشد کلا میذارم کنار. همسرم که دخترمو تشویق هم میکنه که نمیگیره خودش استعداد تپلی داره میگه اصلا دوست ندارم بچه اضافه وزن داشته باشه الان نرماله.

دارم فکر میکنم ترگل کاش پستونک داده بودما الان شیشه بلد بود بگیره یا خداقل دوست داشت بمکه
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون از صبح ۵ بار ریختم
مشکل هم بیخوابی پسرمه مثلا دیروز کلا ۷ تا ۲ شب خوابید اونم بیهوش شد بقیه اش تا میومد بخوابه عق میزد خیلی اذیت میشه
عصرا هم شروع کرده هی سرشو میکشه عقب سینه امو پس میزته باز میگیره
امروز که نتونستم از مقدادی وقت بگیرم شاید ببرم پیش دکتر خودش فعلا ببینم نظرش چیه
  • (کژال)، liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دکتر خودش کیه؟
  • Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان