امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترشی مشهدی یا سالاد زمستانی یا ترشی گوجه
#11
(۱۴۰۰/۷/۳۰، ۰۶:۳۲ عصر)آیسان ۹۶ نوشته است:
(۱۴۰۰/۷/۳۰، ۰۴:۳۵ عصر)ترانه خانوم نوشته است: مرسی رز عزیزم بابت توضیحات کاملت. حتما درستش میکنم
راستی اگه طرز تهیه سرکه سیب رو هم بذاری ممنون میشم Heart

آره منم میخوام

بچه ها مرسی از استقبالتون
گذاشتمش:
http://khanumha.com/showthread.php?tid=2...4#pid10254
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#12
رز جان ماندگاری این مدل ترشی چقدره؟ مثلا میشه یه شیشه رو تا یکی دوماه بعد باز نکرد؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#13
(۱۴۰۰/۸/۱، ۱۲:۵۴ صبح)Nasim67 نوشته است: رز جان ماندگاری این مدل ترشی چقدره؟ مثلا میشه یه شیشه رو تا یکی دوماه بعد باز نکرد؟

والا توی یخچال احتمالا می مونه ولی به نظر خودم یکم نرم میشه... البته شاید نمک دریا نمیزدن... ولی همینکه ترشیه ولی خرت خرتیه خودش جذابیتشه Big Grin در کل اگه سیلش کنی احتمالا کپک نزنه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • niky، youtab، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر
پاسخ
#14
من فکر میکنم ترشی هایی که گوجه و رب دارن سریع باید خورده بشن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • niky، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان