موضوعها: 0
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
من که به توصیه دکترش گوش میدم و همون موقع میدم. بعید میدونم انقد قاطعانه بایدی وجود داشته باشه!
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۸/۱، ۱۰:۳۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۱، ۱۰:۳۱ عصر، توسط nona.)
نمیدونستم ترگل دیروز تو پیج خانم دکتر مدرسی خوندم این جملرو که برای نوزادان متولد زیر ۳۷ هفته به این حالت غذای کمکی شروع میکنند فکر کردم برای همه هست.
لیانه جون قاعدتا بنا به تشخیص دکتره برای همه رفلاکسیا فکر نکنم باشه من امیدوارم دیگه شروع ۶ ماهگی باشه دیگه غذا. آخه گویا تا چند سال قبل پایان ۶ ماهگی بود
ترگل جون خواستی خودتم ببین پیجشو ازین دکتر گوگولی مهربونایت به سوالاتم جواب میده ثدکتر شادی السادات مدرسی
موضوعها: 2
تشکر Received: 9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
۱۴۰۰/۸/۱، ۱۰:۴۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۱، ۱۰:۴۲ عصر، توسط liyane.)
مقدادي به من گفت بعد واكسن چهارماهگي شروع كن
با شروع غذا علائم رفلاكس كم ميشه
(۱۴۰۰/۸/۱، ۱۰:۰۹ عصر)Targol نوشته است: من که به توصیه دکترش گوش میدم و همون موقع میدم. بعید میدونم انقد قاطعانه بایدی وجود داشته باشه!
درسته عزيزم
بسته به نوع رفلاكس داره
اعتبار:
35,283
ایانه جون پس هر چیزی درست کردی لطفا فرصت کردی بذار توصفحش استفاده کنیم. زودتر از همه ما شروع میکنی عزیزم.
موضوعها: 2
تشکر Received: 9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
۱۴۰۰/۸/۱، ۱۰:۴۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۱، ۱۰:۵۰ عصر، توسط liyane.)
(۱۴۰۰/۸/۱، ۰۹:۵۳ عصر)Targol نوشته است:
عزیزم منم خودم مشکل دارم و وافعا این موضوع اذیتم میکنه. وقتی شیر میخوره انقد قربونش میرم و حالم خوبه. اما وقتی ۶-۷ ساعت تلاش میکنم و نمیخوره، وای نمیدونین چقد بهم میریزم. پا میشم میرم سراغ اون یکی قلم تا فراموش کنم. حتی احساس میکنم ناخوداگاه رو رابطهام باهاش اثر گذاشته. تو تئوری میدونم دارم گند میزنم با این رفتارم ولی اون لحظات اصلا این موضوع به فکرم نمیرسه.
ترگل جون چقد احساسمون توي اينجور موقع ها شبيه همه، البته من سرچ ميكردم همه مامانا با بچه هاي رفلاكسيشىن ازين چالشا دارن
مقدادي به من گفت بچه ها توي چهار ماهگي كم اشتها ميشن
منم وقتي پسرم خوب شير ميخوره انقد بشاش ميشم ، خودمم اشتهام باز ميشه
ولي امان از زمان بدقلقي
از زمين و زمان بدم مياد
حتما نونا جون
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۸/۱، ۱۰:۵۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۱، ۱۰:۵۷ عصر، توسط nona.)
واقعا دوره بارداری حداقل ازین جهت خیییییلی بهتر بود میدونستیم هرچی بخوریم بچه هم میخوره لااقل. الان نگرانم شیشه نگیره آب آبمیوه اینا با چی بهش بدم نگرانم سر غذا هم ادا در بیاره
مامانای عزیز فلاسک غذا گرفتید؟ چی گرفتید؟یکی از دوستای خیلی نزدیکم داره میاد ایران گفته خودم بگم چی بیاره بنظرتون فلاسک غذا خوبه؟ یا بگم ازین سرلاکای خارجی ( البته تو ایرانم که زیادهست ولی نمیدونم چقدر قابل اطمینانه) خودم به ذهنم چیزی نمیرسه اصلا
تشکر Received: 2,744 in 754 posts
تشکر Given: 2,040
اعتبار:
3,022
نونا جان
دهنی لیوان آبخوری و آب میوه خوری با سرشیشه شیر یا پستونک فرق داره.پسر من که کلی دوست داشت.
تشکر Received: 7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
۱۴۰۰/۸/۲، ۱۲:۳۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۲، ۱۲:۳۴ صبح، توسط (کژال).)
نونا جان دلیل خاصی داره که برای بچه های قبل 37 هفته زودتر غذارو شروع میکنن؟ چون شیرخشک بچه های نارس همینجوری چاقشون میکنه دیگه غذارم زود شروع کنیم که بد میشه.
البته هنوز کوچیکتر از اونه که بخوام از دکترش بپرسم
دوستانی که رفتید مسافرت با نی نی، برای شیرخشک از چه آبی استفاده کردید؟ از آب همون شهر جوشوندید؟ یا آب معدنی؟
تشکر Received: 1,406 in 273 posts
تشکر Given: 720
اعتبار:
1,429
کژال جان
من آب ماجان میخرم، بخوام بیرونم برم، با همون شیرخشک درست میکنم.
ولی مسافرت که چندین روز میخوای بری این آبها به صرفه شاید نباشه برات، آب همون شهرو بجوشون و استفاده کن.
تشکر Received: 7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
۱۴۰۰/۸/۲، ۰۱:۲۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۲، ۰۱:۲۳ صبح، توسط (کژال).)
ممنونم آرزو جان. نمیدونستم ماجان آب هم داره
سرچ میکنم
دیدم آرزو جان. استرلیزه هست و نیازی به جوشوندن نداره. درسته؟ بعد دماشو چجوری تنظیم میکنیم. تو خونه تو مایکروویو میزارید؟
چون من آب رو 37 درجه میکنم میدم بخوره
|