امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
من که به توصیه دکترش گوش میدم و همون موقع میدم. بعید میدونم انقد قاطعانه بایدی وجود داشته باشه!
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، شیدا
پاسخ
نمیدونستم ترگل دیروز تو پیج خانم دکتر مدرسی خوندم این جملرو که برای نوزادان متولد زیر ۳۷ هفته به این حالت غذای کمکی شروع میکنند فکر کردم برای همه هست.
لیانه جون قاعدتا بنا به تشخیص دکتره برای همه رفلاکسیا فکر نکنم باشه من امیدوارم دیگه شروع ۶ ماهگی باشه دیگه غذا. آخه گویا تا چند سال قبل پایان ۶ ماهگی بود

ترگل جون خواستی خودتم ببین پیجشو‌ ازین دکتر گوگولی مهربونایت به سوالاتم جواب میده ثدکتر شادی السادات مدرسی
  • (کژال)، liyane، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مقدادي به من گفت بعد واكسن چهارماهگي شروع كن
با شروع غذا علائم رفلاكس كم ميشه

(۱۴۰۰/۸/۱، ۱۰:۰۹ عصر)Targol نوشته است: من که به توصیه دکترش گوش میدم و همون موقع میدم. بعید میدونم انقد قاطعانه بایدی وجود داشته باشه!

درسته عزيزم
بسته به نوع رفلاكس داره
  • (کژال)، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ایانه جون پس هر چیزی درست کردی لطفا فرصت کردی بذار تو‌صفحش استفاده کنیم. زودتر از همه ما شروع میکنی عزیزم.
  • (کژال)، liyane، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۱، ۰۹:۵۳ عصر)Targol نوشته است:
عزیزم منم خودم مشکل دارم و وافعا این موضوع اذیتم میکنه. وقتی شیر میخوره انقد قربونش میرم و حالم خوبه. اما وقتی ۶-۷ ساعت تلاش میکنم و نمیخوره، وای نمیدونین چقد بهم میریزم. پا میشم میرم سراغ اون یکی قلم تا فراموش کنم. حتی احساس میکنم ناخوداگاه رو رابطه‌ام باهاش اثر گذاشته. تو تئوری میدونم دارم گند میزنم با این رفتارم ولی اون لحظات اصلا این موضوع به فکرم نمیرسه.

ترگل جون چقد احساسمون توي اينجور موقع ها شبيه همه، البته من سرچ ميكردم همه مامانا با بچه هاي رفلاكسيشىن ازين چالشا دارن
مقدادي به من گفت بچه ها توي چهار ماهگي كم اشتها ميشن
منم وقتي پسرم خوب شير ميخوره انقد بشاش ميشم ، خودمم اشتهام باز ميشه
ولي امان از زمان بدقلقي
از زمين و زمان بدم مياد

حتما نونا جون
  • (کژال)، 2015، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
واقعا دوره بارداری حداقل ازین جهت خیییییلی بهتر بود میدونستیم هرچی بخوریم بچه هم میخوره لااقل. الان نگرانم شیشه نگیره آب آبمیوه اینا با چی بهش بدم نگرانم سر غذا هم ادا در بیاره

مامانای عزیز فلاسک غذا گرفتید؟ چی گرفتید؟یکی از دوستای خیلی نزدیکم داره میاد ایران گفته خودم بگم چی بیاره بنظرتون فلاسک غذا خوبه؟ یا بگم ازین سرلاکای خارجی ( البته تو ایرانم که زیادهست ولی نمیدونم چقدر قابل اطمینانه) خودم به ذهنم چیزی نمیرسه اصلا
  • (کژال)، liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان
دهنی لیوان آبخوری و آب میوه خوری با سرشیشه شیر یا پستونک فرق داره.پسر من که کلی دوست داشت.
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان دلیل خاصی داره که برای بچه های قبل 37 هفته زودتر غذارو شروع میکنن؟ چون شیرخشک بچه های نارس همینجوری چاقشون میکنه دیگه غذارم زود شروع کنیم که بد میشه.

البته هنوز کوچیکتر از اونه که بخوام از دکترش بپرسم

دوستانی که رفتید مسافرت با نی نی، برای شیرخشک از چه آبی استفاده کردید؟ از آب همون شهر جوشوندید؟ یا آب معدنی؟
  • nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان
من آب ماجان میخرم، بخوام بیرونم برم، با همون شیرخشک درست میکنم.
ولی مسافرت که چندین روز میخوای بری این آبها به صرفه شاید نباشه برات، آب همون شهرو بجوشون و استفاده کن.
پاسخ
ممنونم آرزو جان. نمیدونستم ماجان آب هم داره
سرچ میکنم

دیدم آرزو جان. استرلیزه هست و نیازی به جوشوندن نداره. درسته؟ بعد دماشو چجوری تنظیم میکنیم. تو خونه تو مایکروویو میزارید؟
چون من آب رو 37 درجه میکنم میدم بخوره
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان