امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
کژال بگردم الهی... پسرت مثل منه. منم بهترین خوابم تو قطار و هواپیما و کلا در حرکته. در این حد که همیشه تو پرواز،‌ صندلی کناری غذام رو تحویل میگیره Smile
کژال جان یه موقع هم میتونی زنگ بزنی مامان و خواهرات روی بلندگو با پسرت صحبت کنن که صداشون براش آشنا بشه ...

مامانای گل ببخشید که وسط حرفتون میام. هرچقدر میتونین به بچه و خودتون حس آرامش بدین. بدترین حسی که از مادر به بچه منتقل میشه حس اضطراب و استرسه و حس خشم. یه چیزی هست که تا آخر عمر گریبانگیرش میشه و خیلی سخت میشه حلش کرد (نسل ما قشنگ داره تجربش میکنه). وگرنه خواب کم یا زیاد یا یادگیری چیزی هست که در طول زندگی میشه روش کار کرد و به خیلی پارامترها بستگی داره.
فکر کنم نونا یه جا نوشته بود بعد از دوش برای بچه لوسیون میزنه و ماساژش میده. یا موزیک گوش دادن. این کارها خیلی حس ریلکسی میده، هم به مادر هم به بچه.

هر روز هم سعی کنین یه ساعت بچه رو با کالسکه بیرون ببرین. من یه دوستی دارم هر روز حتی روزهای برفی با بچه میاد بیرون. یه فنجون قهوه بیرون بر میگیره ... یکم مغازه ها رو نگاه میکنه ... خیلی روی روحیه اش اثر داره. یه روز من همراهش رفتم عین یه ساعت داشت از زایمان و بچه داری غر میزد. منم فقط گوش میدادم. شما هم اگه یه دوست یا فامیل پایه دارین هر از گاهی موقع پیاده روی با کالسکه باهاش قرار بزارین و حسابی براش غر بزنین Wink
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، Almam، Arezoo1984، Nedaa28، nona، Rose، youtab، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۳، ۰۴:۳۱ عصر)Rose نوشته است: کزال جون زیر دوسال کلا اینجور چیزا ممنوعه و حتی رادیو هم باشه خوب نیست... تا می تونی خودت باهاش حرف بزن و بازی کن...
تی وی تمرکز بچه رو کم می کنه و تاخیر ایجاد می کنه
حتی بعد از دوسال که تی وی به مدت محدود مثلا ۳-۴ تا یه بعد میشه براشون گذاشت، باید کنارشون باشیم و توصیف و توضیح و تعامل با بچه داشته باشیم و بازی و فعالیت کنارش باشه...
چرا صدای الکی توی محیط باشه؟ شما خودت دائم سر و صدا باشه می تونی روی چیزی تمرکز کنی؟ بچه هم همینه و این صداها براش فایده ای نداره...

نونا جون بچه باید سرما رو هم حس کنه... منم پتو رو می پیچیدم دور آغوشی و فقط سرش بیرون بود... هیچوقتم سرما نخورد.
کلا سعی کنید توی کیف بچه چند تا لباس مختلف و یه شال و کلاه و پاپوش رو برای بیرونش داشته باشید چون دیگه هوا متغیر شده و بچه یه لایه لباس بیشتر از خودتون تنش کنید کافیه

وای یعنی این سر بیرون آوردن انگار یه گناه کبیره ست..
من دخترم رو بردم پارک، وسط روز، هوا درست پاییزی ولی یه آفتاب نیمه جونی هم بود..
یه زنه منو چندین بار تو پارک دیده هی میگه سرش کلاه بذار سرما میخوره و ...
یعنی اگه ملت حرف نزنن خفه میشن Big Grin

یا یه سری برده بودم بیرون، هی تز میدادن کروناست چرا آوردیش بیرون؟!!
آخه به شماها چه Sad
درست که آدم خودش میدونه داره کار درست رو انجام میده ولی باز انگار با حرف اینا آدم ته دلش خالی میشه Dodgy

(۱۴۰۰/۸/۳، ۰۲:۴۲ عصر)Sh96.shamim نوشته است: بچه ها یه برنامه هست به اسم مامانها پارسال میداد الانم شروع شده به نظرم ببینید یه قسمتهاش خیلی خوبه.شبکه ۳ میده.الان داشت میداد حالا ساعتشو فهمیدم میگم بهتون

اینو دوستم که پارسال تو مرخصی زایمان بود، تعریفش رو میکرد Big Grin
تایمش رو پیدا کردی بهمون بگو لطفا
  • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام عزیزای دلم
اومدم بکم قربون دلای ههمتون  Heart
خداروشکر که اینجا رو داریم
راستی امروز دوز دوم واکسن رو زدم
ماهم تی وی رو کلا مه از قبل روشن نمیکردیم مگر برای دیدن فیلم و سریال دانلودی
الانم فقط وقتی پسرم خوابه 
همین
دکترش به شدت مخالفه و میگه باعث میشه بچه دیر به حرف بیوفته یا خدایی نکرده اختلال گفتاری پیدا کنه
تا دوسال رو من خیلی جاها خوندم که تی وی و موبابل و چیرای پر سروصدا مممنوعه
  • (کژال)، 2015، Arezoo1984، liyane، Nedaa28، nona، Rose، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام مامانا
خدا قوت همگی  Heart
میخونمتون ولی ابنقد ک خسته ام حال غر زدن ندارم    Big Grin
با همگی احساس همدردی میکنمممم
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام خیلی خوب بود Big Grin
یوتاب و بقیه بچه ها یعنی من لالایی میذارمم بده یا ترانه کودکانه؟ آخه خیلی دوست داره
  • (کژال)، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نسیم جان ممنونم از دلداریت.عمیقا امیدوارم پسر منم تو هواپیما بخوابه.آخر این ماه میریم سفر و فکر اینکه بخواد تمام مدت جیغ بزنه پشیمونم میکنه از رفتن.
فکر کنم شما ایران زندگی نمیکنی. درسته؟
والا ما جمعه برای اولین بار پسرمو با کالسکه بردیم بیرون. کل راه کالسکه تو بغل من و شوهرم بود و داشتیم از موانع ردش میکردیم. تازه الان فهمیدم چرا میگن تهران برای معلولین مناسب سازی نشده. جوی های بدون پل. پیاده روهای بالا پایین. خلاصه من به این نتیجه رسیدم تنهایی اصلا نمیتونم با کالسکه برم بیرون. حتما باید شوهرم باشه که اون جلوی کالسکرو بلند کنه من پشتشو. چون کریر رو هم رو کالسکه نصب میکنیم سنگین میشه و نمیشه از کسی کمک گرفت

(۱۴۰۰/۸/۳، ۰۵:۴۸ عصر)youtab نوشته است: سلام عزیزای دلم
اومدم بکم قربون دلای ههمتون  Heart
خداروشکر که اینجا رو داریم
راستی امروز دوز دوم واکسن رو زدم
ماهم تی وی رو کلا مه از قبل روشن نمیکردیم مگر برای دیدن فیلم و سریال دانلودی
الانم فقط وقتی پسرم خوابه 
همین
دکترش به شدت مخالفه و میگه باعث میشه بچه دیر به حرف بیوفته یا خدایی نکرده اختلال گفتاری پیدا کنه
تا دوسال رو من خیلی جاها خوندم که تی وی و موبابل و چیرای پر سروصدا مممنوعه

مرسی یوتاب جان. جالبه که تلویزیون باعث میشه بچه دیر حرف بیفته. اتفاقا من فکر میکردم تسریع میکنه
  • liyane، niky، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جان چرا رادیو خوب نیست؟ مثلا رادیو آوا که فقط موسیقی پخش میکنه بده؟
  • liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان آره من ایران نیستم. موافقم خیابونا اصلا استاندارد نیستن. شاید بشه یه سری جاها پیدا کرد مثلا تو پارک ها یا مسیرهای پیاده روی ... اگه کرونا نبود مجتمع خرید خلوت هم خوب بود.
اون پروسه آماده شدن و بیرون رفتن اگه روتین داشته باشه به افسردگی بعد از زایمان مادر خیلی کمک میکنه. یادمه دخترخالم بعد از زایمان در حد چند تا کوچه بین خونه خودشون تا خونه خالم رو با کالسکه میرفت. البته داداشش همراهیش میکرد. خیلی براش موثر بود.
اونجا هم که آفتاب زیاده خودش یه درمان قوی برای افسردگیه ...
اینجا که ما هستیم هوا خیلی سرد شده. امروز صبح مه غلیظ و هوا در حد ۳ درجه بود. دو تا نوزاد تو کالسکه دیدم با باباشون اومده بودن بیرون. صورتشون باز بود ولی کلاه پوشیده بودن. انقدر اینجا به این مساله اهمیت میدن که باز تو این هوا بچه رو میارن بیرون.
یه چیزی که تو تهران چاره ای براش نیست آلودگی هوا هست. تو اون شرایط دیگه نمیشه کاری کرد.
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال احیانا با هواپیما کهنمیرید سفر؟ ببین به شدت هواپیما خطرناکه بشدت حتی برای بزرگسال چه برسه به نی نی

آره لطفا بگید چون اگه رادیو ایراد داشته باشه پس منم که االایی میذارمم ایراد داره که
  • liyane، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا با هواپیما میریم. چاره ای نداریم. خانواده شوهرم هنوز بچه رو ندیدن و به شدت تحت فشارم سر این موضوع. تمام مقاومتی که تونستم بکنم اینه که بچه واکسن دو ماهگی شو بزنه،یکی دو هفته بگذره بعد.
البته شرایط کرونا به شدت تو تصمیمون تاثیر داره
  • 2015، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان