امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
سلتم خانوما چجوری قلم بپزم آبشو فریز کنم؟ اصلااااا بلد نیستم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، شماره مجازی تیندر، نیوشا123
پاسخ
عزیزم اول یه بار تو آب جوش بزار یه ۵ دقیقه بجوشه بعد آبکش کن بشور
تو یه قابلمه بزرگ بزار که آبش زود کم نشه سیر و پیاز و چوب دارچین و یه تیکه زنجبیل بنداز داخلش بزار یه شب تا صبح یا ۸ساعت بپزه ابش غلیظ بشه
بعد استخونا رو جدا کن مغز و با آبش میکس کن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Mari90، miss shin، Nedaa28، Rose، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر، نیوشا123
پاسخ
سلام
کیفیت برنج های مثله گلستان و طبیعت و ...‌ خوبه؟
هر سال از یه مغازه خرید میکردیم واقعا برنجش عالی بود امسال نیست
منم رو برنج خیلی حساسم
موندم چه کار کنم
حوصله اینکه برم نمونه بگیرم تست کنم هم ندارم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلین جان من تا حالا استفاده نکردم از اینا.
ما برنج " با فکر (دم سیاه) " میگیریم ، خیلی راضیم
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
برنج طارم ممتاز گلستان بد نیست. دیگه وقتی شرایط حاد باشه حال تست برنج نباشه خوبه. یعنی مشکل خاصی نداره. عطر خیلی زیادی نداره اما خوش‌پخت هست. برنج دودی هاشمی گلستان هم اوکیه. میشه ترکیب کنی با بقیه که عطر خوبی بگیره.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Celin، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی آلما جان
سرچ کردم نمیدونم منظور شما همونه یا نه دودیش رو ۴۵ زده
ستی جان مرسی جواب دادی فکر کنم اینم باید اول یه مقدار بگیرم تست کنم
امسال هیچ کاری نکردم
نه برنج نه لیمو و.....
یا من تنبل شدم یا واقعا کارم زیادتر شده
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای منم! میترسم لیمو ترش تموم شه، بی آبلیمو بمونیم :||||||
سلین جان ما تقریبا یه ماه پیش گرفتیم ۵۱ تومن، ولی به هر حال دست زیاد شده دیگه! از هرکی خواستی بگیری اول تست کن بعد، یه موقع نندازن بهتون دور از جونت!
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Celin، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم آبلیمو نگرفتم امسال, هی امروز و فردا میکنیم آخرش هم تموم میشه و بی آبلیمو میمونیم.
ی راه دیگه هم هست خخخ به آبلیموهای مامانم پاتک بزنیم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، Celin، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
بچه ها لبنیات محلی کم چرب محسوب میشن یا پرچرب؟؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آیسان جان فکر کنم به احتمال ۹۰ درصد پر چرب
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Celin، Rose، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان