امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
آیسان پرچرب محسوب میشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Celin، Rose، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ما تو ۳ سال زندگیمون همیشه بی‌اغراق لیمو ترش تو خونه‌مون بوده. یعنی از اول زندگی عهد کردیم آبلیمو نخریم و فقط لیمو!
بهار و تابستون لیموشیرازی خوب و خوشگل، پاییز و زمستون لیمو سنگی (از این کوچولوهاش) و انواع دیگه‌ی لیمو ترش. هیچ‌وقت برای سالاد و این‌ها از آبلیموی طبیعی یا مصنوعی استفاده نمی‌کنیم. مصنوعی که خب هیچ‌کس دوست نداره، ولی طبیعیشم نیاز ندیدم بگیریم و به نظرم همون لیمو ترش فصل هر چی هست خوبه و جوابه. شمام اگر آبلیمو طبیعی نگرفتید امسال، نگران نباشید، از همون لیمو سنگی کوچولوها پیدا کنید خوش‌عطر هستن.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، Celin، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
من هر سال ۵یا۶کیلو میگیرم اونم خودم باید آبشو بگیرم چون رو تلخی وحشتناک حساسم
برای جوجه مزه دار کردن و...یا مواقعی که لیمو ندارم
بیشتر لیمو تازه میگیرم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، youtab، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
من آشپزی می کنم  موهام همه ش می ریزه تو غذا چی کار کنم به نظر شما?
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اگه خیلی ریزش داری ،موقع آشپزی روسری بپیچ دور موهات یا کلاه بزن
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نمی دونم حالا روسری رو امتحان کنم، کلاه که ندارم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۲۰، ۱۱:۰۸ عصر)جوجه خوشگله نوشته است: من آشپزی می کنم  موهام همه ش می ریزه تو غذا چی کار کنم به نظر شما?

موهات رو حتما ببند، یه روسری هم سر کن و از پشت ببندش و دمش رو بیار روی موهات گره بزن... 
ولی اگه اینقدر زیاده، حتما یه بررسی بکن... شاید ریزش فصلی باشه شاید هورمونی و... به نظرم بد نیست ببینی چرا اینقدر ریزش داری
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Almam، youtab، جوجه خوشگله، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام جان ، من گوشت و جو و لوبیا و نخود رو تو آرام پز (پلوپز چند کاره) میذارم میپزه، گوشت حدودا ۵ ساعت، بقیه ۲ ساعت

جوجه جان موهاتو دم اسبی ببند و روسری سرت کن، و میتونی آستین کوتاه بپوشی موقع آشپزی، چون مو از لباس هم میتونه بیفته تو غذا مخصوصا آویزون آستین باشه!
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Elham67، Rose، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
سلام
از چه مارک زودپزی راضی هستید؟
زودپزم خراب شده
به نظرتون برقی چندکاره بهتره یا گازی؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۲۱، ۰۱:۲۵ عصر)Celin نوشته است: سلام
از چه مارک زودپزی راضی هستید؟
زودپزم خراب شده
به نظرتون برقی چندکاره بهتره یا گازی؟

برقی چندکاره.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان