امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
پری جان ممنون، از رو سیخ نریخت؟
پاسخ
هامی جون ،من رو تو خونه پری صدا میکننBig Grin
نه نریخت ،توش جوش شیرین زده بود
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، پری
پاسخ
شیدا Smile
پس میرم تو کارش، البته سیخ اش رو ندارم،باید بخرم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا، پری
پاسخ
ممنونم عزیزم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • آیسان ۹۶
پاسخ
آیسان جان اگر اینجا رو میخونی میخواستم بگم من آش بادمجون رو درست کردم.همسرم برد سرکار همکاراش از بوی سیرش جذبش شده بودن و خورده بودن خیلیی خوششون اومده بود جوری که همونجا همسرم زنگ زد گفت هی میپرسن این چه غذاییه و اینا Smile وقتی هم زنگ زد از پشت گوشی میگفتن دستت درد نکنه خیلی خوشمزه ست Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، mahtakhanoum، youtab، آیسان ۹۶، فلامینگو، نسیمه جااان
پاسخ
بچه ها من برای سوپ به جای بلغور جو ، بلغور گندم ریختم
حالا چی میشه؟!Smile
پاسخ
چیزی نمیشه که مری جان.اتفاقا من یه جا خوندم بلغور گندم از جو بهتره چون گرمیه ولی جو سردیه.منم گندم میریزم دیگه.فرقی حس نکردم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90
پاسخ
مری جان یه آش خوشمزه میشه
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90
پاسخ
الحمدلله رب العالمین هیچی هم تو خونه نداریم.
آره همون آش میشه چون سبزی آش ریختم سوپ نداشتیم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
سلام دوستان
ما به تازگی یه خوشمزه ای رو کشف کردیم!
گفتم با شما به اشتراک بذارم. ( البته شاید هم بدونید)
اسمش ترخینه ست، گلوله های توپی سفت به اندازۀ یک مشت بسته که با اون آش درست میکنن
از فروشنده پرسیدیم و طرز تهیه اش رو یادمون داد. این طور درست کردم:
یک پیاز رو تفت دادم و عدس از قبل خیس خورده رو بهش اضافه کردم و زردچوبه زدم، بعد آب اضافه کردم و بعد از یک ربع سبزی آش ریختم و باز بعد از یک ربع یک عدد از این ترخینه ها رو ریختم
خیلی خوشمزه شد و ما عاشقش شدیم
برای من که از آش پختن اطلاعات چندانی ندارم کشف بزرگی بود
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، Hamii99، Rose، Sufii، Targol، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، پری
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان