امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
بچه ها من دیگه از اینکه سه روزر خوبم و روز چهارم سر کوچکترین مساله میفتم رو دو رخوردن تا اروم بشم خسته شدم.. تصمیم گرفتم از امروز روزه بگیرم.. نه اینکه ادم مذهبی باشم فقط چون اینجوری و با هیچی نخوردن اوکی ترم انگار.. دقیقا داستانم شده یا همه یا هیچ... نمیدونم اون همه اراده من کجا رفت..
الهی و ربی من لی غیرک...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، Almam، Mohad_1991، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کیانا جان طبیعیه
آدم بعد از یه مدت خسته میشه و انگیزشو از دست میده . ولی تو اون زمان هم باید حواسمون باشه که فقط چیزای مقوی زیاد بخوریم.
یا حتی شده به زور هم ورزش را ادامه بدیم تا دوباره انگیزه بیاد. یکم استراحت هم جواب میده
وزن ها و سایزهایی که کم کردی را نوشتی؟ خیلی انگیزه میده حتی صد گرمم خوبه. من سیر لاغریمو که میبینم انگیزه میگیرم.
  • **ماهور**، *كيانا*، Almam، Mohad_1991، Rose، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
[تصویر:  screenshot_2021-10-27-11-50-12-1_vyhu.png]
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • **ماهور**، *كيانا*، Mari90، miss shin، Mohad_1991، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آلما جان منم ۶۸و ۵۰۰شدم فقط ۵۰۰گرم کم کردم اما من چون خیلی وقته دارم وزن کم میکنم بدنم استاپ کرده
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • **ماهور**، *كيانا*، Almam، Mohad_1991، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
باشه عزیزم وارد میکنم Heart
  • **ماهور**، miss shin، Mohad_1991، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آلما دستت درد نکنه Heart
  • **ماهور**، Almam، Mari90، Mohad_1991، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
قربونت برم آیسان جان Heart
  • **ماهور**، Mohad_1991، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان از ۵ ماهگی که بچه غذای کمکیش شروع میشه میتونی رژیم بگیری
طبق تجربه من اگه مادر میخواد رژیم بگیره بچه ام بدغذا باشه شیرخشک خیلی کمک میکنه که البته شما میگی کلا میخوای بهش شیرخشک بدی خب خیلی خوبه چون شیر کم میشه
توخصوصی کاملا برات توضیح میدم

ماهور جان اگه رژیم شیردهی اصولی باشه نیاز بچه با غذای کمکی وشیرمادر تامین میشه خیلیا رو دیدم که شیرشون کم نشده ولی برامن اینطور نبود و شیرم کم شد پسرمم غذای کمکی نمیخورد باهاش داستان داشتم فقط متکی به شیرمادر بود به کمکی لب نمیزد واین برام خیلی بسخت بود اگه غذاشو میخورد شیرم میتونست نیازشو برطرف کنه ولی خیلی بدقلقی کرد شیر خشکم نمیخورد
منم وزنم به ۹۰ رسید به زانوهام فشار میاورد دکترمم یبار ویزیت پیشش رفته بودم دعوام کرد که این شکم چیه خیلی بهم برخورد متنبع شدم دیگه
پرسیدم مگه میشه تو شیردهی رژیم گرفت گفت چرا نشه برو پیش متخصص تغذیه رژیم تو اصولی شروع کن
رژیم کتوژنیک که گفتی درسته واسه افراد خاصیه اونایی که مبتلا به صرع وتشنج باشن متخصص تغذیه براشون تجویز میکنه توایران والا همه بدون اصول رفتن توکارش…… یه بدن چرب حالا با اون عدد مدنظر رو ترازو به چه دردی میخوره!

الما جان الان حالت خوبه؟
مهدیس هستم
  • Almam، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
مهدیس عزیزم یه دنیا ممنونم ازت
لطف میکنی مهربووووون  Heart
  • Almam، Mohad_1991، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کیانا جان پیجای چالش لاغری تو اینستا بهت انگیزه نمیده؟ به من که خیلی کمک کرده تا الان ، یجورایی حس رقابت درمن ایجاد میکنه
توهر برهه ای که خواستم رژیم شروع کنم هم وزنای خودمو فالو کردم الان اونا یکساله تو تثبیت وزن ۵۷ هستن من  به ۶۰ میرسم دیگه ول میکنم  همشونو انفالو میکنم میرم ۷۰ ملاقات کنم چه مرضی من دارم  Big Grin
ولی اینسری دیگه امیدوارم ۵۷ ببینم  Rolleyes
این هشتکارو جستجو‌کن
مثلا اگه ۷۰ هستی
#28rooz80
#28rooz70
عددا رو انگلیسی بزن اینجا نتونستم
من اینارو دنبال میکنم
#28rooz60
#28rooz50
بین اینا میتونی هم وزن خودتو پیدا کنی اکثرشونم شاغلن ایده های خوبیم درمورد وعده های غذاییت یاد میگیری
مهدیس هستم
  • *كيانا*، 2015، Almam، Mari90، آیسان ۹۶، اركیده، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان