امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
حامی چروک میشد. مثل حبه تازه نبود اصلا.
پاسخ
پس احتمالا با پوست راضی باشی،‌چون دقیقا مثل تازه است، جروک نمیشه، همون جور آبدار میمونه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Targol
پاسخ
بچه ها
فوت خاصی برای خوشمزه تر شدن الویه بلدین؟ Smile
پاسخ
شیدا جون مرغش رو زیاد برن و در آخر آب مرغ رو هم به الویه اضافه کن و هم بزن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
مرسی پائولا جون:** من مرغم از قبل مزه دار شده با پیاز و زعفرون
به نظرت بد میشه مرغش زعفرونیه؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Paula
پاسخ
فکر نکنم بد بشه. البته اگر زعفرونش خیلی زیاد نباشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
مرغ زیاد بزن.من تخم مرغ هم نمیزنم.همه مواد هم تازه باشن.عاااالی میشه

به نظرم زعفرون نزن.سینه رو با پیاز و ادویه بپزید کافیه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
نسیم جون خودش زعفرونی بود آماده خریدم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نسیم64
پاسخ
شیدا بد که نمیشه اما طعم غالبی میگیره 
بعد یه چیز دیگه اب مرغ که عالیه حتما بریز و یکم اب لیمو ترش بزن معرکه میشه
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا، نسیم64
پاسخ
بچه ها من میخواستم سالاد ماکارونی درست کنم
دیدم پاستا فرمی تموم شده
با اسپاگتی درست کنم بد میشه؟
توش سیب‌زمینی مکعبی هم بریزم؟Smile
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان