ارسالها: 6,679
موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
25,418
کلکتهچی مشاور تغذیه هم گفت تصور اینکه مواد فریزری ارزش غذایی ندارن نادرسته. در صورتیکه درست فریز شن ارزش غذاییشون حفظ میشه.
ارسالها: 240
موضوعها: 0
تشکر Received:
897 in 201 posts
تشکر Given: 323
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
1,040
بچه ها غذای فریزری این مدلی نیست که ویتامین و ارزش غذایی نداشته باشه
من یادمه تو کلاس های اموزشی دوران بارداری یه خانم دکتر تو بیمارستان صارم واسه ما صحبت میکرد میگفت شیر مادر بعد دوشیده شدن تو فضای ازاد تا سه ساعت تو یخچال تا سه روز و در فریزر تا سه ماه قابل نگه داری هست
دیگه هممون میدونیم نوازد چقد حساس و معده اش ضعیف و چقد نیازمند مواد مغذی هست با این حال تاکید میکرد اگر بلافاصله فریز شه و بعد به روش بن ماری گرم شه به راحتی قابل فریز و استفاده با همون ارزش غذایی اولیه س
در مورد مواد غذایی هم همینطوره
اگر بلافاصله همون روز پخت مواد اولیه مثل مایه ماکارونی یا لوبیاپلو یا مثلا حبوبات پخته و از این قبیل چیزا فریز کنیم هم کیفیت هم طعم واقعا عالیه
من موز و میوه های فصل برای اسموتی پسرم
اب گوشت اضافه برای وعده اش یا سوپ
ابگوشت و انواع خورشت و جوجه کباب طعم دار شده خونگی و اماده طبخ و خیلی چیزای دیگه رو فریز میکنم
حتی میرزا ق*ا*س*می بپزم اضافه بیاد میزارم فریزر واسه وعده بعدی
جز برنج همه چی فریز کردم :d
زودپز هم خیلی خوبه و کارم رو راه میندازه
خورشت های عالی و جاافتاده رو یه ساعته تحویل میده که به نظرم عالیه
ارسالها: 836
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,051 in 551 posts
تشکر Given: 695
تاریخ عضویت: شهر ۱۴۰۰
اعتبار:
2,467
۱۴۰۱/۱۲/۲۸، ۱۲:۴۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۲/۲۸، ۱۲:۴۶ عصر، توسط miss shin.)
دقیقا مهم روش درست فریز کردنه مثلا شما اگه هویج رو خام فریز کنید آب میان بافتیش از بین میره و چروک میشه تازه زمان پخت هم خیلی زیاد میشه چون ی حالت لاستیکی میشه اما اگه هویج رو بلنچ کنی بعد فریز کنی کاملا تازه و خوشرنگ میمونه حتی لوبیا سبز هم به جای سرخ کردن بلانچ کنید کرفس هم خوب میشه
حتما روی بسته ها هم تاریخ بزنید که طبق تاریخشون زودتر استفاده کنید
من بادمجان هم کباب میکنم با گوجه کبابی میکس میکنم میزارم فریزر برای میرزا ق*ا*س*می وقتایی که عجله دارم ۵ دقیقه آماده میشه
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
ارسالها: 64
موضوعها: 0
تشکر Received:
175 in 44 posts
تشکر Given: 205
تاریخ عضویت: اسف ۱۴۰۱
اعتبار:
179
سلام به همگی، منم با اینکه شاغل هستم اما تقریبا اکثر روزا برای وعده ناهار و شام غذای متفاوت درست میکنم، گاهی هم سعی میکنم مثلا خورشت رو برای دو روز تهیه کنم و فقط برنج رو تازه آماده کنم، با این حال همیشه بادمجان کبابی و سرخ شده، پیاز چیپسی، حریره سیر، ذرت و حبوباب پخته شده (برای انواع آش) توی فریزر آماده دارم. مابقی مواد مثل نخودفرنگی، کرفس خرد شده و… خام نگهداری میکنم. ضمنا من برای خورشت عموما از زودپز و برای برنج از پلوپز استفاده میکنم.
ارسالها: 571
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,321 in 320 posts
تشکر Given: 1,430
تاریخ عضویت: شهر ۱۴۰۰
اعتبار:
2,392
من هم شاغلم.تمام سبزی ها و قرمه و کرفس و لوبیا وباقالی رو از گلپونه میگیرم حاضری هر شب هم غذا درست میکنم تازه برای ناهار فردا .ولی شام سبک میخوریم که اونو شوهرم درست میکنه.پنج شنبه و جمعه ها هم که یا اکثرا مهمونیم یا حاضری.من مواد رو هم تو ماکروفر نمیذارم برای باز شدن یخش.از صبح میذارم بیرون تا شب که یخش اب بشه
۱۴۰۱/۲/۲۶ بالاخره مال هم شدیم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Sufii، ستیلیته
ارسالها: 613
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,080 in 377 posts
تشکر Given: 3,963
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
4,482
اعتراف میکنم بدترین قسمت زندگی اونجاست که شب از فرط خستگی نتونستی ناهار فردا رو آماده کنی و ظهر تا سر حد مرگ گرسنه میرسی خونه و خودت باید بمونی غذا درست کنی و اهل غذای بیرون هم نیستی و هییییچچچککککسسسس هم نیست بگه امروز ناهارو بیا خونه ما.... اشکال نداره من همیشه بلد بودم کارامو خودم تنها انجام بدم حتی با تب و لرز خودم پاشم برم دکتر و سِرم بخرم و بزنم.
من همونم که وقتی پرایدم تو خیابون خاموش میکنه، پیاده میشم و خودم تنهااا ماشینم رو هُل میدم و هدایت میکنم کنار خیابون و دوباره میپرم توش و دستی رو میکشم که متوقفش کنم...
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
اعتراف میکنم سودا غصه نداره، سوسیس تخم مرغ یا نهایت املت یا تن ماهی رو برای اینجور وقتا گذاشتن...