امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آشپزی خانمها و مامانهای شاغل❤️
کلکته‌چی مشاور تغذیه هم گفت تصور اینکه مواد فریزری ارزش غذایی ندارن نادرسته. در صورتیکه درست فریز شن ارزش غذاییشون حفظ میشه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Hamii99، mehrasa20001، ستی‌لیته
پاسخ
بچه ها غذای فریزری این مدلی نیست که ویتامین و ارزش غذایی نداشته باشه
من یادمه تو کلاس های اموزشی دوران بارداری یه خانم دکتر تو بیمارستان صارم واسه ما صحبت میکرد میگفت شیر مادر بعد دوشیده شدن تو فضای ازاد تا سه ساعت تو یخچال تا سه روز و در فریزر تا سه ماه قابل نگه داری هست
دیگه هممون میدونیم نوازد چقد حساس و معده اش ضعیف و چقد نیازمند مواد مغذی هست با این حال تاکید میکرد اگر بلافاصله فریز شه و بعد به روش بن ماری گرم شه به راحتی قابل فریز و استفاده با همون ارزش غذایی اولیه س
در مورد مواد غذایی هم همینطوره
اگر بلافاصله همون روز پخت مواد اولیه مثل مایه ماکارونی یا لوبیاپلو یا مثلا حبوبات پخته و از این قبیل چیزا فریز کنیم هم کیفیت هم طعم واقعا عالیه
من موز و میوه های فصل برای اسموتی پسرم
اب گوشت اضافه برای وعده اش یا سوپ
ابگوشت و انواع خورشت و جوجه کباب طعم دار شده خونگی و اماده طبخ و خیلی چیزای دیگه رو فریز میکنم
حتی میرزا ق*ا*س*می بپزم اضافه بیاد میزارم فریزر واسه وعده بعدی
جز برنج همه چی فریز کردم :d
زودپز هم خیلی خوبه و کارم رو راه میندازه
خورشت های عالی و جاافتاده رو یه ساعته تحویل میده که به نظرم عالیه
  • Hamii99، mahtakhanoum، Targol، ستی‌لیته، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۲/۲۸، ۱۰:۳۴ صبح)صنوبر۷۱ نوشته است: مهتا جان یعنی بعد از ساعت هشت و نیم که میرسی خونه ورزش میکنی؟

عزیزم نه. روزایی که باشگاه دارم ساعتش ۶.۱۵ تا ۷.۳۰ ه. بعد کسر کار میخورم. چون باید زودتر راه بیفتم که با احتساب ترافیک برسم. بعد روزایی که باشگاه ندارم وایمیسم شرکت که کسر کارم جبران شه. در هر صورت چه برم باشگاه چه نرم همون تایم میرسم خونه.
  • صنوبر۷۱
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۲/۲۸، ۱۱:۲۲ صبح)Targol نوشته است: کلکته‌چی مشاور تغذیه هم گفت تصور اینکه مواد فریزری ارزش غذایی ندارن نادرسته. در صورتیکه درست فریز شن ارزش غذاییشون حفظ میشه.

ترگل حالا زحمت بکش روش درست فریز کردن رو بهمون بگو
پاسخ
دقیقا مهم روش درست فریز کردنه مثلا شما اگه هویج رو خام فریز کنید آب میان بافتیش از بین میره و چروک میشه تازه زمان پخت هم خیلی زیاد میشه چون ی حالت لاستیکی میشه اما اگه هویج رو بلنچ کنی بعد فریز کنی کاملا تازه و خوشرنگ میمونه حتی لوبیا سبز هم به جای سرخ کردن بلانچ کنید کرفس هم خوب میشه
حتما روی بسته ها هم تاریخ بزنید که طبق تاریخشون زودتر استفاده کنید
من بادمجان هم کباب میکنم با گوجه کبابی میکس میکنم میزارم فریزر برای میرزا ق*ا*س*می وقتایی که عجله دارم ۵ دقیقه آماده میشه
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • Hamii99، mehrasa20001، دانژه، ستی‌لیته
پاسخ
سلام به همگی، منم با اینکه شاغل هستم اما تقریبا اکثر روزا برای وعده ناهار و شام غذای متفاوت درست میکنم، گاهی هم سعی میکنم مثلا خورشت رو برای دو روز تهیه کنم و فقط برنج رو تازه آماده کنم، با این حال همیشه بادمجان کبابی و سرخ شده، پیاز چیپسی، حریره سیر، ذرت و‌ حبوباب پخته شده (برای انواع آش) توی فریزر آماده دارم. مابقی مواد مثل نخودفرنگی، کرفس خرد شده و… خام نگهداری میکنم. ضمنا من برای خورشت عموما از زودپز و برای برنج از پلوپز استفاده میکنم.
  • Hamii99، Sufii، دانژه، ستی‌لیته، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۲/۲۸، ۱۲:۲۰ عصر)mahtakhanoum نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۲/۲۸، ۱۰:۳۴ صبح)صنوبر۷۱ نوشته است: مهتا جان یعنی بعد از ساعت هشت و نیم که میرسی خونه ورزش میکنی؟

عزیزم نه. روزایی که باشگاه دارم ساعتش ۶.۱۵ تا ۷.۳۰ ه. بعد کسر کار میخورم. چون باید زودتر راه بیفتم که با احتساب ترافیک برسم. بعد روزایی که باشگاه ندارم وایمیسم شرکت که کسر کارم جبران شه. در هر صورت چه برم باشگاه چه نرم همون تایم میرسم خونه.
خیلیی خوبه ماشاالله بهت مهتا جون خدا قوت Heart
  • mahtakhanoum
پاسخ
من هم شاغلم.تمام سبزی ها و قرمه و کرفس و لوبیا وباقالی رو از گلپونه میگیرم حاضری هر شب هم غذا درست میکنم تازه برای ناهار فردا .ولی شام سبک میخوریم که اونو شوهرم درست میکنه.پنج شنبه و جمعه ها هم که یا اکثرا مهمونیم یا حاضری.من مواد رو هم تو ماکروفر نمیذارم برای باز شدن یخش.از صبح میذارم بیرون تا شب که یخش اب بشه
۱۴۰۱/۲/۲۶   بالاخره مال هم شدیم Heart
  • Sufii، ستی‌لیته
پاسخ
اعتراف میکنم بدترین قسمت زندگی اونجاست که شب از فرط خستگی نتونستی ناهار فردا رو آماده کنی و ظهر تا سر حد مرگ گرسنه میرسی خونه و خودت باید بمونی غذا درست کنی و اهل غذای بیرون هم نیستی و هییییچچچککککسسسس هم نیست بگه امروز ناهارو بیا خونه ما.... اشکال نداره من همیشه بلد بودم کارامو خودم تنها انجام بدم حتی با تب و لرز خودم پاشم برم دکتر و سِرم بخرم و بزنم.
من همونم که وقتی پرایدم تو خیابون خاموش میکنه، پیاده میشم و خودم تنهااا ماشینم رو هُل میدم و هدایت میکنم کنار خیابون و دوباره میپرم توش و دستی رو میکشم که متوقفش کنم...
  • 2015، Almam، B and I، Celin، elham، Elham67، Heven، Nedaaa28، Targol، tinaaa91، youtab، بارون، خانم فسقلی
پاسخ
اعتراف میکنم سودا غصه نداره، سوسیس تخم مرغ یا نهایت املت یا تن ماهی رو برای اینجور وقتا گذاشتن...
  • 2015، Almam، elham، Elham67، Heven، poon3h، Targol، youtab، خانم فسقلی، سِودا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان