ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
۱۴۰۲/۱/۱۴، ۰۴:۵۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۱۴، ۰۴:۵۶ عصر، توسط نسیمه جااان.)
رخشید اگه خواستی ترشی ش کنی ،این دستور خوبه
خیلی طعم خاصی داره
اول گریل شون کن ۲طرفشون رو
وقتی کامل سرد شدن تو شیشه بریز ،چند حبه سیر ،ترخون و مرزه
بریز تو شیشه ،به نسبت مساوی سرکه سفید و آب جوشیده ی سرد شده بهش اضافه کن ،درش رو کیپ کن
حدودا ۱ هفته ای آماده ی مصرفه
خیلی هم شکیله واسه مزین کردن سفره
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
ارسالها: 1,993
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
9,290
یخچال دیگه. فریزر من نمیذارم، ولی یخچال عالی میمونه.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Elham67
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received:
20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
من تو کیسه میذارم، تو ظرفی ک درش کیپ بشه هم میشه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Elham67، ستیلیته
ارسالها: 2,315
موضوعها: 1
تشکر Received:
5,668 in 1,665 posts
تشکر Given: 9,657
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,842
رخشید من یبار چنان سوختم که نتونستم ناهار بخورم و دور لب و بینیم کاملا قرمز وبرافروخته بود تا یکی دو روز...
ارسالها: 568
موضوعها: 0
تشکر Received:
735 in 260 posts
تشکر Given: 1,199
تاریخ عضویت: اسف ۱۴۰۰
اعتبار:
1,121
الهام جان من داخل کیسه پارچه ای میریزم، بعد کیسه رو داخل نایلونم میگذارم، سرش رو گره میزنم و تو یخچال نگه میدارم
ارسالها: 1,733
موضوعها: 0
تشکر Received:
5,714 in 1,177 posts
تشکر Given: 1,195
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
6,046
سلام مهربونا
دستور استریپس رو بلدین ؟
هون ی جا گفت دلم رفت براش
دخترم ۱۸ماهه شد
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received:
8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
بچه ها شما ریحون خشک
یا رزماری خشک استفاده میکنین؟ کارایی داره به نظرتون؟