۱۴۰۰/۸/۲۹، ۰۹:۲۳ صبح
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۸/۲۹، ۰۹:۲۷ صبح
خداروشکر عزیز دلم
دیروز از صبح هی تو فکرت بودم انقدر کار کردم تو خونه نشد ازت خبر ببگیرم ![]() ![]() ![]() الهی همیییییییشه عاااااالی باشیییییییین بچهه ها من پسرمو احتمالا سه شنبه ببرم واسه پرونار ۵ماهگی بعدم غذا رو شروع کنم خدا بخواد خالا همش منتظر غذا بودما الان استرس گرفتم راهکاری چیزی هست که بشه از همین اول به غذا علاقه نشون بده؟ من تو غذا معمولی بودم تو نوزادیم اما باباش نه هنوزم همینطوره؟ دلم میخواد همه چی رو بخوره و بد غذا نباشه
۱۴۰۰/۸/۲۹، ۱۰:۱۷ صبح
نه خانم فسقلی بالای یک ماه نیاز نیست بیدار شه بچه یا تو خواب شیر بخوره
۱۴۰۰/۸/۲۹، ۱۰:۴۰ صبح
رز عزیزم پسرم گفتم از ۶صبح تا ۶عصر سرجمع۴ساعت میخوابه.شب هم به زور من از۹که بخوابه تا صبح ده بار بیدار میشه
فاطمه هستم
![]() ![]() • liyane، Nedaa28، nona، Rose، youtab، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۸/۲۹، ۱۱:۰۷ صبح
فاطمه شرایط رفلاکس رعایت میکنی؟ سطح شیبدار میخوابه؟ ۲۰ دقیقه نگهش میداری؟
دوستای خوبم سلام
ممنون از راهنمایی هاتون من دیروز به مامانم زنگ زدم. بعد از کلی حرف گفتم مامان ناخنت خورده به پیشونی سهند؟ انگار پیشونیش زخم شده مامانم گفت نه اتفاقا من صبح ناخونامو سوهان زدم حتما خودش ناخن کشیده بعدم بهم راهکار داد که چجوری بفهمم کدوم ناخنش تیزه. همین دیگه. منم چیزی نگفتم. راستی در مورد روتین خواب. ما هم چند روزه شروع کردیم رعایت کنیم. پسرم ساعت 8 با باباش میره تو اتاق و میخوابه. دیگه شام خوردن و شب نشینیمون برگشته به قبل و خیلی حس خوبیه. مشکل اینجاس که پسرم ساعت 3 بیدار میشه. چشماش کااااملا باز. سیر از خواب. قان و قون میکنه و میخنده و غر میزنه. منم برای اینکه شوهرم بخوابه مجبورم بیارمش بیرون. خلاصه که از ساعت 3 بیدارم. دارم چپه میشم آقا هم دراز کشیده جلوی من. با لذت تمام پستونکشو میک میزنه. هرازگاهی هم چرت 5 دقیقه ای میزنه. ![]() • 2015، Nedaa28، nona، Targol، youtab، خانم فسقلی، ستیلیته،
۱۴۰۰/۸/۲۹، ۱۲:۲۴ عصر
کژال ۳ هم که بیدار میشه اصلا باهاش حرف نزن ، چراغی روشن نکن ، زیاد باهاش چشم تو چشم هم نشو
کلا آشناییت نده ![]() بذار کم کم میفهمه اون موقع هم شبه و باید بخوابه ![]() • (کژال)، liyane، nona، youtab، خانم فسقلی، ستیلیته،
۱۴۰۰/۸/۲۹، ۱۲:۳۱ عصر
(۱۴۰۰/۸/۲۹، ۱۲:۲۴ عصر)Nedaa28 نوشته است: کژال ۳ هم که بیدار میشه اصلا باهاش حرف نزن ، چراغی روشن نکن ، زیاد باهاش چشم تو چشم هم نشو ندا جان اصلا نگاش نکردم. زیرچشمی مراقب حرکاتش بودم. چراغم روشن نکردیم.حرفم نزدم ولی اونم با من آشناییت نداد.اصلا بهم توجه نکرد.کار خودشو کرد الانم خوابش برد. رفتم سوهان آوردم برای ناخناش. تا اولین ناخنش رو سوهان زدم بیدار شد تا حالا تو زندگیم از هیچ کاری انقد پشیمون نشده بودم ![]() ![]() • 2015، liyane، nona، youtab، خانم فسقلی، ستیلیته،
۱۴۰۰/۸/۲۹، ۰۱:۰۳ عصر
ببین دیگه داستان زندگی ما تا همیشه همینه
![]() منم شبا مجبورم پوشکشو عوض کنم چون پوپو میکنه ، یعنی با یه هیجانی از خواب میپره و دست و پا میزنه انگار چی شده !! ![]() • (کژال)، 2015، liyane، youtab، خانم فسقلی، ستیلیته،
۱۴۰۰/۸/۲۹، ۰۱:۰۵ عصر
ندا نگران نباش ساعت پی پیشون تغییر میکنه دختر من اول صبح ساعت ۷ تا ۷:۳۰ بعدشم نیم ساعت بعد پی پی داشت بعدم عصر بعدم شب، دو ماه این حالت بود الان تغییر کرده به ۱۰ صبح یک ظهر عصر و شب
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان