امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
شیدا ریحون خشک تو پاستا و میت بال یا نون صبحانه و برای ماست و خیار..استفاده میکنم
رزماری تازه دارم اما عطرش زیاده خیلی باهاش اوکی نیستم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii، youtab، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
ریحون خشک و ترخون واسه کلم پلو شیرازی خیلی خوشمزه میشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، Sufii، youtab، ستی‌لیته، شیدا، فلامینگو
پاسخ
ستی جونم ممنون
الان دیدم
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، ستی‌لیته
پاسخ
من ریحون خشک تو کوفته برنجی می‌ریزم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii، youtab، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
من ریحون خشک توی پاستا، ک*ت*ل*ت و همینطور کلم پلو و ماست میریزم، عللیه عطرش...
رزماری مش توی مرغ و سیب زمینی میریزه من خیلی ندوست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum، youtab، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
بچه ها مرسی قشنگااSmile)
شما چه سبزی خشکهایی دارین؟
من میخوام بانکه سبزی خشکهام رو ساده سازی کنم
خیلی دیگه مینیمالیست شدمBig Grin
Cool
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
ترخون مرزه جعفری شوید
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
منم علاوه بر اینا که مهتا گفت:
نعنا، پونه، خالیواش، کرفس کوهی (اینو تو پاپ‌کورن هم میریزم باحاله، تو کالجوشم‌ میریزم)
گشنیز، اسفناج، شنبلیله، برگ آویشن و اورگانو
رزماری هم دارم ولی زیاد استفاده نداره برام. مگر تو پیتزا پاستا گاهی.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum، Sufii، youtab، شیدا
پاسخ
سبزی خشک های من:
نعنا، پونه، مرزه ( الان تمام شده)، ترخون، کرفس کوهی، برگ گل محمدی که خش بهم داده، شنبلیله، آویشن

باید شوید، مرزه ، جعفری خشک کنم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شیدا
پاسخ
مرسی بچه ها
چه جالب
کرفس کوهی تا حالا نداشتم.
جعفری رو تو چه مواردی استفاده میکنین؟
من اینا رو دارم الان
شوید، نعنا، برگ آویشن، پونه،شنبلیله مرزه و ترخون هم قبلا داشتم استفاده نمیکردم ولی:| چون تا حالا کوفته و دلمه درست نکردم خودمBig Grin
فقط یه ذره تو آبگوشت می‌ریختم که خیلی عطرش غالب بود-_-
پونه و برگ آویشن رو مادرشوهرم چیده داده بهم :| کاربردی نداره برام
فقط دم نوش درست میکنم باهاش
همون پودر آویشن کاربردش بیشتره
برگ خرد شده گل سرخ هم دارم که اون هم کاربردی نداره برام
پودرش باز بهتره
حالا برم ترخون و مرزه و جعفری و ریحون هم بخرم؟ :|
ادویه ها اینا رو دارم
دارچین ، پاپریکا، فلفل سیاه پودری، زردچوبه، زنجبیل (که کاربردی نداره برام:| )
پودر سیر که تموم شده فعلا
دانه گشنیز که شوهرم خوشش نمیاد خخخ
پودرپیاز جعفری آماده که اصلا عطر و طعم و خوبی نداره-_-
دیگه چییی؟؟
☺️
Cool
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان