(۱۴۰۲/۱/۲۰، ۰۵:۴۳ عصر)شیدا نوشته است: آخی آلماجون خسته نباشی،
نه بوخودا جدی گفتم
ممنونم که اینهمه تایپیدی^__^
آلما جون شرمنده من یه عالمه سوال برام پیش اومده -__-هر کدوم که حال داشتی جواب بده جیگر
این چیزایی که آماده میکردی، نظیر سوپ ماست، شله زرد، سیبزمینی چیپسی و هویج چیپسی میذاشتی تو یخچال؟
هویچ رو آب پز نکردی؟
بعد گردن ۱۷ساعت غل زد وا نرفت؟
از شعله پخش کن و دم کنی هم استفاده میکنی؟
سس سالاد رو چند ساعت قبل از سرو اضافه و مخلوط کردی؟
اینکه گفتی شله زرد ها رو کشیدم یعنی ریختی تو کاسه؟ گذاشتی یخچال؟ شله ها رو شما سرد میخورین؟
نمک برنج رو چقدر میریزی؟
لوبیاسبز دورچین رو پختی یا سرخ کردی؟چیزی هم اضافه کردی بهش؟
با تشکر فراوان
تا سوالات بعدی خدا نگهدار
قربونت برم تو سوالاتم مثه خودت جذابن

❤️
سوپ ماست و شله زرد رو گذاشتم تو یخچال ولی چیپسارو نه ، فقط بعد خنک شدن کردم تو نایلون فریزر و گره زدم که هوا نره توش!
شیدا اگه دقت کن هویجام چیپسی نیستن و فقط زیادی سرخ شدن که بعدا گرم کردم تو ماهیتابه چون مثه خورشت بود و بهش آبلیمو زدم کمی ، نه آبپز نکرده بودم چون حال نداشتم

برا همون مثه خورشت کردم
نه گردن وا نرفت البته موقع کشیدن دو تا کفگیر انداختم زیرش و آروم برداشتم گذاشتم تو دیس
از شعله پخش کن نه ولی از دم کنی استفاده میکنم
سس سالاد رو پنج ساعت قبل اضافه کردم و سالادو گذاشتم یخچال
بله عزیزم ریختم تو کاسه و گذاشتم یخچال نزدیک افطار درآوردم گذاشتم سر سفره تا خنک باشن ، بله خنک میخوریم شله زردو
لوبیا سبز دورچین رو پختم بعد بهش کمی نمک و آبلیمو و زعفرون و رب اضافه کردن و از آبی که گردن انداخته بود تو قابلمه ش یه چند ملاقه برداشتم ریختم تو لوبیا و درشو گذاشتم تا غل بخوره و آبش کشیده شه
خدا نگهدار عزیزم
(۱۴۰۲/۱/۲۰، ۰۵:۴۶ عصر)نسیمه جااان نوشته است: اینجا تبدیل شده یه صندلی داغه مهمون داری آلما
دیگه دیدم کسی منو به صندلی دعوت نمیکنه خودم همینجا نشستم
شیدا من برنجو از شب قبل میشورم و خیس میکنم به این منوال که !
برا ده تا پیمونه ، آب ریختم رو برنج تا یه بند انگشت از روی برنج آب باشه، بعد چهارتا سنگ نمک بزرگ گذاشتم رو برنج ، باید انقدری سنگ نمک بذاری تا روز بعدش آب نشه نمکا!!
بعد فرداش موقع آبکش کردن سنگ نمکا رو برداشتم ، برنجو ریختم تو آبکش ، روش آب باز کردم تا شوریش بره ، نباید دست بزنیا خرد میشن ، همینطوری آب بگیر فقط ، شوریشو از اینجا میتونی بفهمی که از زیر آبکش که آب میره ، یکم انگشتتو میگیری میزنی دهنت ، باید اون آب شور نباشه ، نمکش معمولی کمی رو به بالا باشه ، کم نمک هم نه!
بعدشم که مراحل جوشوندن و آبکش کردن