ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
گیتی جون من لازانیا برام سخت نیست شاید یهترین غذایه که درست میتونم بکنم از گوگل و خودمم یاد گرفتم
هرکس یه جیزش خوبه
من برنجم برای بالای 3پیمونه افتضااااااحه 
...
چشم چشم شیدا جونم ببخشید
حتما میذارم یا امشب یا فردا
قول
 پسر دو ساله من
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Gitii، ستیلیته
ارسالها: 1,733
موضوعها: 0
تشکر Received: 5,714 in 1,177 posts
تشکر Given: 1,195
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
6,046
۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۶:۰۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۶:۰۳ عصر، توسط atefehjjjjjjj.)
آلما جون من خودم کلا گوشت دوس ندارم ولی غذاهات چنان جذاب بود ک رفتم از پدرشوهرم اینا پرسیدم شما گردن دوس دارین ؟ ما چون گردن اینجوری درست نمیکنیم و مثل باقی اجزای بدن گوسفند باهاش رفتار میکنیم وقتی عکس غذاتو دید چشاش برق افتاد
اینه که حس میکنم وقتی بخوام گردن بپزم حتما میام دوباره سراغ دستور خودت
بچه ها ی گردن چند کیلو میشه حدودا؟
بچه ها کاش دستور اگر میذارین اینجا هم بگین و آدرسش رو بزارین ک آدمایی مث من سریع برسن بهش
شرمنده ها
الان دستور گردن کجاس آلما جون؟
دخترم ۱۸ماهه شد
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Almam، youtab
ارسالها: 4,548
موضوعها: 48
تشکر Received: 15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
18,810
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received: 8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
۱۴۰۲/۱/۲۵، ۱۱:۳۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۲۵، ۱۱:۳۹ عصر، توسط شیدا.)
بچه ها برای ماهی سوخاری رسپی یا ایده خاصی دارین؟
یا مثل بقیه سوخاری ها ،سوخاریش میکنین؟
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab
ارسالها: 4,548
موضوعها: 48
تشکر Received: 15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
18,810
من مثه بقیه سوخاری ها ، سوخاریش میکنم شیدا ، آرد سفید و تخم مرغ و پودر سوخاری
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab، شیدا
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received: 20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
۱۴۰۲/۱/۲۵، ۱۱:۴۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۲۵، ۱۱:۴۷ عصر، توسط نسیمه جااان.)
شیدا نمیدونم منظورت همون سرخ کردن معمولیه ؟
ما از قبل ،چند ساعت توی نمک و سیر میذاریم مزه دار بشه
بعد مواد رو از روش برمیداریم
توی مخلوط،ادویه ماهی +زردچوبه،آرد گندم یا سفید قشنگ میغلطونیم
بعد توی روغن داغ سرخ میکنیم
قشنگ هم سوخاری میشه و طلایی
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Paula، youtab، شیدا
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received: 8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
ممنون آلما جون و نسیمه جون، آلماجون مرینیت هم میکنی ماهی رو؟
نسیمه جون نمک هم ازش جدا میکنی؟ ادویه ماهی چیا میزنی بهش؟
ارسالها: 4,548
موضوعها: 48
تشکر Received: 15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
18,810
آره شیدا جون ، با آبلیمو و زعفرون و پودر سیر و پودر زنجبیل ونمک و فلفل و اگه باشه پاپریکا مزه دار میکنم چند ساعتی میمونه بعد سوخاریش میکنم ، دلم خواست
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab، شیدا
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received: 20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
۱۴۰۲/۱/۲۶، ۱۲:۳۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۲۶، ۱۲:۳۰ صبح، توسط نسیمه جااان.)
نمک ک ب خوردش رفته دیگه
فقط سیر ها رو از روش کنار میزنم
اتفاقا حسابی باید نمک بزنی ،ماهی بی نمک بدمزه س
دقیق نمیدونم چیا توشه !آماده میخرم عزیزم
من با ترکیب ماای و زعفرون حال نمیکنم
هیچ وقت نزدم بهش
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
ارسالها: 6,679
موضوعها: 0
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
25,418
نسیمه منم 
ماهی نهایت ابلیمو و نمک.
|