امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
عزیز دلمی نونا جوونم
مرسی از راهنماییت
الان تو راه مطبیم برگردم اگه خال و حوصله داشت تست کنم ببینم Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۲، ۰۳:۲۳ عصر)Celin نوشته است: نونا جان منم خودم زدم اما خوب پسرم اونقدر دیگه شیر نمیخوره
نمیدونم دکتر پسر من چرا کلا با دارو و واکسن های غیر روتین وزارت بهداشت مشکل داره

سلین جان سوابق دکتر پسرت رو صرفا برای اطمینان فقط چک کن. متاسفانه تو همین جامعه پزشکی افراد ضد واکسن هم هستند دکترایی که به واکسن کرونا و آنفولانزا اعتقادی ندارن، یا خیلی ها هم مخالف نیستن اما چون دانششون بروز نیست او همون علم ده سال قبل موندن
خب بیست سال دیش پریونارم نمیزدن اگه خب اون پزشک دنبال بروز کردن دانشش نرفته باشه قاعدتا به من و شما هم توصیه نمیکنه که این واکسن رو بزنیم
بعرحال همین که زدی و بهش شیر دادی آنتی بادی بهش دادی کمی اما نه اونقدری که لازمه براش.
  • Celin، niky، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خب ما بذگشتیمو پرونارم زدیم
دکترش گفت از ۲۰ روز دیگه شروع کنم به فرنی و حریره بادوم بعد یکماه هم ازش باز بپرسم پوره سیب پخته و هویج و سوپ و اینا بدم
ماه دیگه ام باید چکاپ سی لی سی و اینا بده بچم واسه کم خونی بدو تولدش
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فکر کنم فقط من از فیروز ناراضی مSmile
  • nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خوب نبود مینو جان؟

بسلامتی یوتاب جون ایشالا پسرت ازین حسابی غذا بخورا باشه Smile
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۲، ۰۳:۵۷ عصر)nona نوشته است:
(۱۴۰۰/۹/۲، ۰۳:۲۳ عصر)Celin نوشته است: نونا جان منم خودم زدم اما خوب پسرم اونقدر دیگه شیر نمیخوره
نمیدونم دکتر پسر من چرا کلا با دارو و واکسن های غیر روتین وزارت بهداشت مشکل داره

سلین جان سوابق دکتر پسرت رو صرفا برای اطمینان فقط چک کن. متاسفانه تو همین جامعه پزشکی افراد ضد واکسن هم هستند دکترایی که به واکسن کرونا و آنفولانزا اعتقادی ندارن، یا خیلی ها هم مخالف نیستن اما چون دانششون بروز نیست او همون علم ده سال قبل موندن
خب بیست سال دیش پریونارم نمیزدن اگه خب اون پزشک دنبال بروز کردن دانشش نرفته باشه قاعدتا به من و شما هم توصیه نمیکنه که این واکسن رو بزنیم
بعرحال همین که زدی و بهش شیر دادی آنتی بادی بهش دادی کمی اما نه اونقدری که لازمه براش.
نونا جان مشکلی با واکسن نداره برای واکسن کرونا خودم باهاش مشورت کردم راهنماییم کرد اما پرونار رو قاطع گفت نه
وگرنه هر سری چک میکنه که واکسنش رو زدی یا نه
عضو هیئت علمی دانشگاه بهشتیه
اما خوب نظراش متفاوته آخر نذاشت من شیر شبو قطع کنم
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مینو جون اتفاقا انگار همه ناراضی بودن جز من Smile)
منم پس دفعه بعد همون ماما بیبی رو میگیرم ببینم چطوره.
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چه جالب سلین جان حتما دلایل خودشو داره دیگه.
  • Celin، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جان منم از فیروز راضیم شامپو و لوسیون و مایع لباسشویی و کرم آلوورا و....مخصوصا قبلا یه کرم مرطوب کننده داشت دونه های رنگی توش بود یعنی عالی بود من برای پوست دست خودمم که خیلی خشک میشه استفاده میکردم
یه چندتا برند دیگه برای مرطوب کننده تست کردم به نظرم در حد اون پوست پسرمو مرطوب نمیکرد
  • nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من از شامپو،پودر صابون،پودر لباسشویی و کرم سوختگیش ناراضی م.کیفیت مورد انتظار منو نداشت.هنوزم شامپو بچه ی مورد علاقه مو پیدا نکردم.
  • Celin، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان