موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
عزیز دلمی نونا جوونم
مرسی از راهنماییت
الان تو راه مطبیم برگردم اگه خال و حوصله داشت تست کنم ببینم
موضوعها: 1
تشکر Received: 30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
(۱۴۰۰/۹/۲، ۰۳:۲۳ عصر)Celin نوشته است: نونا جان منم خودم زدم اما خوب پسرم اونقدر دیگه شیر نمیخوره
نمیدونم دکتر پسر من چرا کلا با دارو و واکسن های غیر روتین وزارت بهداشت مشکل داره
سلین جان سوابق دکتر پسرت رو صرفا برای اطمینان فقط چک کن. متاسفانه تو همین جامعه پزشکی افراد ضد واکسن هم هستند دکترایی که به واکسن کرونا و آنفولانزا اعتقادی ندارن، یا خیلی ها هم مخالف نیستن اما چون دانششون بروز نیست او همون علم ده سال قبل موندن
خب بیست سال دیش پریونارم نمیزدن اگه خب اون پزشک دنبال بروز کردن دانشش نرفته باشه قاعدتا به من و شما هم توصیه نمیکنه که این واکسن رو بزنیم
بعرحال همین که زدی و بهش شیر دادی آنتی بادی بهش دادی کمی اما نه اونقدری که لازمه براش.
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
خب ما بذگشتیمو پرونارم زدیم
دکترش گفت از ۲۰ روز دیگه شروع کنم به فرنی و حریره بادوم بعد یکماه هم ازش باز بپرسم پوره سیب پخته و هویج و سوپ و اینا بدم
ماه دیگه ام باید چکاپ سی لی سی و اینا بده بچم واسه کم خونی بدو تولدش
موضوعها: 0
تشکر Received: 2,744 in 754 posts
تشکر Given: 2,040
اعتبار:
3,022
فکر کنم فقط من از فیروز ناراضی م
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۹/۲، ۰۵:۱۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۲، ۰۵:۱۱ عصر، توسط nona.)
خوب نبود مینو جان؟
بسلامتی یوتاب جون ایشالا پسرت ازین حسابی غذا بخورا باشه
تشکر Received: 6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
اعتبار:
7,863
(۱۴۰۰/۹/۲، ۰۳:۵۷ عصر)nona نوشته است: (۱۴۰۰/۹/۲، ۰۳:۲۳ عصر)Celin نوشته است: نونا جان منم خودم زدم اما خوب پسرم اونقدر دیگه شیر نمیخوره
نمیدونم دکتر پسر من چرا کلا با دارو و واکسن های غیر روتین وزارت بهداشت مشکل داره
سلین جان سوابق دکتر پسرت رو صرفا برای اطمینان فقط چک کن. متاسفانه تو همین جامعه پزشکی افراد ضد واکسن هم هستند دکترایی که به واکسن کرونا و آنفولانزا اعتقادی ندارن، یا خیلی ها هم مخالف نیستن اما چون دانششون بروز نیست او همون علم ده سال قبل موندن
خب بیست سال دیش پریونارم نمیزدن اگه خب اون پزشک دنبال بروز کردن دانشش نرفته باشه قاعدتا به من و شما هم توصیه نمیکنه که این واکسن رو بزنیم
بعرحال همین که زدی و بهش شیر دادی آنتی بادی بهش دادی کمی اما نه اونقدری که لازمه براش. نونا جان مشکلی با واکسن نداره برای واکسن کرونا خودم باهاش مشورت کردم راهنماییم کرد اما پرونار رو قاطع گفت نه
وگرنه هر سری چک میکنه که واکسنش رو زدی یا نه
عضو هیئت علمی دانشگاه بهشتیه
اما خوب نظراش متفاوته آخر نذاشت من شیر شبو قطع کنم
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
مینو جون اتفاقا انگار همه ناراضی بودن جز من  )
منم پس دفعه بعد همون ماما بیبی رو میگیرم ببینم چطوره.
اعتبار:
35,283
چه جالب سلین جان حتما دلایل خودشو داره دیگه.
تشکر Received: 6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
اعتبار:
7,863
۱۴۰۰/۹/۲، ۰۵:۴۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۹/۲، ۰۵:۴۲ عصر، توسط Celin.)
ترگل جان منم از فیروز راضیم شامپو و لوسیون و مایع لباسشویی و کرم آلوورا و....مخصوصا قبلا یه کرم مرطوب کننده داشت دونه های رنگی توش بود یعنی عالی بود من برای پوست دست خودمم که خیلی خشک میشه استفاده میکردم
یه چندتا برند دیگه برای مرطوب کننده تست کردم به نظرم در حد اون پوست پسرمو مرطوب نمیکرد
تشکر Received: 2,744 in 754 posts
تشکر Given: 2,040
اعتبار:
3,022
من از شامپو،پودر صابون،پودر لباسشویی و کرم سوختگیش ناراضی م.کیفیت مورد انتظار منو نداشت.هنوزم شامپو بچه ی مورد علاقه مو پیدا نکردم.
|