امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سفر به رامسر
آلمام فکر نکنم جایی بهشتی‌تر از مسیر تبریز به گیلان از طریق گردنه حیران تو خاورمیانه وجود داشته باشه!
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، artatam، youtab، فلامینگو
پاسخ
حدودای ساعت ۳ رسیدیم سرولات ، مسیر تا جلوی رستوران خاور خانم اوکی بود ولی بعدش تا رستوران خاله مرضیه اصلا جالب نبود و خیلی سخت و با دوشواری رسیدیم اون بالا ، بابامون درومد:|
ولی فضای رستوران عالی بود و تو دامنه کوه بود و همون مسیری که با ماشین از کوه رفته بودیم بالا ، موقع ورود به رستوران میومدیم پایین ، چای آتیشی هم داشتن که موقع انتظار برا غذا مشغول باشیم ، ولی خوب چای با شکم خالی که اصلا مزه و صفایی نداره!!

[تصویر:  20230423_154531_azkg.jpg]

[تصویر:  20230423_160114_c45l.jpg]

غذا تا آماده شه خیلی طول کشید و ظاهرا برنجشون تموم شده بود و برنج کم دادن بهمون :| غذا هم ماهی شکم پر سفارش داده بودیم و من خودم شخصا سبزی شو دوس نداشتم و با ذائقه م جور نبود ولی ماهیش خوشمزه بود و قیمتش نسبت به داخل رامسر خیلی مناسب تر بود
ماهی سفید شکم پر رو ۳۳۰ حساب کرد ولی انصافا سیر نشدیم Big Grin

[تصویر:  20230423_172751_2a9r.jpg]

ببینید ساعت عکسارو هم ! چهار سفارش دادیم ، ۵/۳۰ غذا آوردن!!

این درختچه خوشگل هم موقع بیرون اومدن از رستوران عکس گرفتم ، فکر کنم چون موقع غروب آفتاب بود گلاش ، سرشون پایین افتاده بود

[تصویر:  20230423_183504_j8n7.jpg]

[تصویر:  20230423_183514_yrby.jpg]

آره ستی بی نظیره واقعا❤️
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • B and I، Bonsai، Celin، elham، Elham67، Elhamgoli، Gitii، Heven، liyane، Mari90، Nedaaa28، Paula، Rose، youtab، دژاوو، ستی‌لیته، فلامینگو، کتایون خانم ۲
پاسخ
آلمام عزیزم کلی کلی از دیدن عکسا و گزارش سفرت لذت بردم. همه چی عالی بوده ... دلم واقعا برای شمال تنگ شده ...من قسمت تالش رو خیلی دوست دارم.
امسال عید خواهر و برادرم با خانوادشون از جنوب اومده بودن شمال ... از رستوران خاله مرضیه راضی بودن. خاورخانم میگفتن خیلی بد شده ...
  • Almam، Nedaaa28، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
بعد صرف غذا تو سرولات رفتیم رامسر سمت هتل ، دو تا سوییت دو خواب گرفته بودیم تو هتل کوثر رامسر ‌، یکی برا ما و مامان و بابا،یکی هم برا خواهرم اینا ، اون شب بدون اینکه شام بخوریم ، گرفتیم خوابیدیم چون خیلی خسته بودیم !
فرداش رفتیم صبحونه مونو تو هتل خوردیم ، صبحونه ش مختصر و مفید بود ، عدسی و لوبیا، تخم مرغ آبپز و نیمرو و املت ، کره و مربا و پنیر و عسل و حلوا و خرما و خیار و گوجه، شیر و چای،بعد صبحونه رفتیم رامسر گردی، با ماشین یه چرخی تو رامسر زدیم و هتل شاه و شهر بازی و ساحل رو یه رصدی کردیم

[تصویر:  20230429_162404_tv24.jpg]

بعدش رفتیم تله کابین ، ورودی تله کابین نفری ۲۷۲۵۰۰ تومن بود ، خیلی منظره قشنگی داشت ، با تله کابین خیابونو رد کردیم! و رفتیم بالای کوه

[تصویر:  20230424_135623_enty.jpg]

یه ساعتی اون بالا هوای تمیز استشمام کردیم و چند تا عکس گرفتیم و یکم نشستیم، اون بالا کافی شاپ و رستوران هم بود و حتی سرویس بهداشتی هم تعبیه کرده بودن!
یادم رفت بگم پایین وقتی سوار تله کابین شدیم ازمون عکس گرفتن و اون بالا که رسیدیم اگه میخواستیم چاپ میکردن برامون ، دونه ای ۳۶۰، عکسا ضایع بودن و ما چاپ نکردیم -____-

[تصویر:  20230424_145434_ualu.jpg]

[تصویر:  20230424_145440_mpwp.jpg]

[تصویر:  20230424_145554_5dkb.jpg]

بعد از تله کابین برا ناهار رفتیم رستوران کدبانوی شمال ،من و همسر میرزا ق*ا*س*می و فسنجون با مرغ سفارش داده بودیم ‌، میرزاق*ا*س*می افتضاح بود در مقایسه با میرزا ق*ا*س*می که رستوران خاله مرضیه خورده بودیم و محشر بود تازه دو برابر اونم قیمتش بود!!! فسنجون با مرغش خوشمزه بود ولی مرغاش مثل این بود که مرغای اضافی غذاهای دیگه رو ریخته باشن توش!!!! برنجش هم خیلی کم بود و قالبی خواسته بودن مثه کته برگردونن وا رفته بود و داغان شده بود! خلاصه خیلی جالب نبود و عکسی هم در دسترس نیس Big Grin
بعد ناهار رفتیم یه بستنی زدیم تو آبمیوه و بستنی انرژی ، خیلی خوشمزه بود و چسبید Big Grin ، ما ترکا همه جا اصالتمونو حفظ میکنیم و مطمئنیم که بستنی و مربا و دسر بعد از غذا به هضم غذا کمک میکنه =)))))))) بستنی هم اسکوپی ۱۵ تومن بود ، ولی اسکوپاش تپل بود و ما هم دو اسکوپی سفارش دادیم
بعدش اومدیم هتل کمی استراحت کردیم و حدودای ۹/۳۰ اومدیم پایین محوطه هتل ، محوطه هتل ساحل اختصاصی هم داشت ولی ما خوشمان نیامد و خیلی نرفتیم اونورا! ولی فضای سبزش محشر بووود و نمیدونم چرا خیلی عکس از فضای سبز هتل نگرفتم-___-
[تصویر:  20230424_212507_gt35.jpg]

بعد دوباره رفتیم سمت ساحل مثه دریا ندیده ها Big Grin ، تا از هتل درمیومدیم،میرفتیم به دریا عرض ادبی میکردیم و بعد ادامه ماجرا Big Grin
بعد رفتیم دنبال یه فست فود درست حسابی ، خیلی سخت بود ولی پیدا کردیم ! پیتزا شب ، غذاهاش خوشمزه بود فقط یکم روغنش زیاد بود!
من ساندویچ مرغ ویژه سفارش دادم و همسر چیز برگر ، نصف نصف خوردیمBig Grin
محیطش هم خوب بود و هم میتونستیم تو هوای آزاد بشینیم و هم سالن که ما بیرونو انتخاب کردیم

[تصویر:  20230424_231721_07qa.jpg]

بعد صرف غذا اومدیم هتل و گرفتیم خوابیدیم!
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • artatam، B and I، Bonsai، Celin، elham، Gitii، liyane، Mari90، Nedaaa28، Pari، Rose، sims s، youtab، فلامینگو
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: