امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
باشه صوفی جون
بهش میگم غذاهای خوشمزه واسه دامادم درست کنه Big Grin
Cool
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii
پاسخ
بچه ها سالاد شیرازی رو از چند ساعت قبل میشه درست کرد؟
Cool
پاسخ
شیدا ۲ _۳ساعت قبل درست کنی،ادویه ها و آبلیمو ش هم بزنی ،قشنگ ب خورد هم بره مزه ها ،خنک هم بشه
به به
در رابطه با ماهی شکم پر هم من چند وقت پیش یه دستورگذاشتم،ماهی با حشو
البته نمیدونم اون مدلی بپسندید یا نه
بذار ببینم لینکش پیدا میشه

http://khanumha.com/showthread.php?tid=6...#pid110231
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
وای نسیمه دیدمش
به بهTongue

ممنون دوستم
Cool
پاسخ
نسیمه جون از چه تمرهندی ای استفاده میکنی؟

و چند دقیقه با فویل و چند دقیقه بدون فویل باشه؟
دمای فر هم ۱۹۰ اوکیه؟
سبزی ها رو در چه حد سرخ میکنی؟ Smile
Cool
پاسخ
قربونت عزیزم
اینجا تو همه سوپری ها یه مدل تمر هندی پیدا میشه ،منم همونو میگیرم همیشه Smile
تمر هندی کشتی !یه عکس کشتی روی جلدشه
سبزی ها و تا اون حدی سرخ میکنی که آبش کشیده بشه فقط
دمای فر خوبه ۱۹۰ ،من خودم ۱۸۰ میذارم
۱ ساعت با فویل بذار ،چون فویل باعث میشه آب بندازه ،چندتا سوراخ روی فویل بنداز
بعد هم فویل رو بردار و گریل رو روشن کن،از روغن ماهی کف ظرف ریخته با برس بردار بکش روی پوستش ،هم آبی ک انداخته کشیده بشه ،هم ماهی طلایی بشه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
مرسی عزیزم:*
بچه ها من مرغ رو با پیاز و ادویه مزه دار کردم.،به نظرتون پیازی که باهاش مرغم رو مزه دار کردم سرخ کنم برای پختن مرغ؟
یا پیاز تازه خرد کنم؟
Cool
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
تازه خورد کن شیدا
اون بهش ادویه این چسبیده زودتر از سرخ شدن اونا میسوزن تلخ میشه یا بود بد میگیره
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
یوتاب جون اگه فقط پیاز باشه چی؟

ادویه نباشه
Cool
پاسخ
الهام جون مرسیSmile
من همیشه فکر میکنم پیازا بوی مرغ گرفتن، برای همین تا الان میریختم دورBig Grin
Cool
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان