ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received: 8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
باشه صوفی جون
بهش میگم غذاهای خوشمزه واسه دامادم درست کنه
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Sufii
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received: 8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
بچه ها سالاد شیرازی رو از چند ساعت قبل میشه درست کرد؟
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received: 20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
۱۴۰۲/۲/۲۲، ۰۱:۰۴ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۲۲، ۰۱:۰۹ صبح، توسط نسیمه جااان.)
شیدا ۲ _۳ساعت قبل درست کنی،ادویه ها و آبلیمو ش هم بزنی ،قشنگ ب خورد هم بره مزه ها ،خنک هم بشه
به به
در رابطه با ماهی شکم پر هم من چند وقت پیش یه دستورگذاشتم،ماهی با حشو
البته نمیدونم اون مدلی بپسندید یا نه
بذار ببینم لینکش پیدا میشه
http://khanumha.com/showthread.php?tid=6...#pid110231
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Sufii، ستیلیته، شیدا
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received: 8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
۱۴۰۲/۲/۲۲، ۰۱:۲۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۲۲، ۰۱:۲۰ صبح، توسط شیدا.)
وای نسیمه دیدمش
به به
ممنون دوستم
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received: 8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
۱۴۰۲/۲/۲۲، ۰۲:۰۶ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۲۲، ۰۲:۱۵ صبح، توسط شیدا.)
نسیمه جون از چه تمرهندی ای استفاده میکنی؟
و چند دقیقه با فویل و چند دقیقه بدون فویل باشه؟
دمای فر هم ۱۹۰ اوکیه؟
سبزی ها رو در چه حد سرخ میکنی؟
ارسالها: 7,835
موضوعها: 7
تشکر Received: 20,218 in 5,384 posts
تشکر Given: 8,760
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
24,701
قربونت عزیزم
اینجا تو همه سوپری ها یه مدل تمر هندی پیدا میشه ،منم همونو میگیرم همیشه 
تمر هندی کشتی !یه عکس کشتی روی جلدشه
سبزی ها و تا اون حدی سرخ میکنی که آبش کشیده بشه فقط
دمای فر خوبه ۱۹۰ ،من خودم ۱۸۰ میذارم
۱ ساعت با فویل بذار ،چون فویل باعث میشه آب بندازه ،چندتا سوراخ روی فویل بنداز
بعد هم فویل رو بردار و گریل رو روشن کن،از روغن ماهی کف ظرف ریخته با برس بردار بکش روی پوستش ،هم آبی ک انداخته کشیده بشه ،هم ماهی طلایی بشه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• ستیلیته، شیدا
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received: 8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
مرسی عزیزم:*
بچه ها من مرغ رو با پیاز و ادویه مزه دار کردم.،به نظرتون پیازی که باهاش مرغم رو مزه دار کردم سرخ کنم برای پختن مرغ؟
یا پیاز تازه خرد کنم؟
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
تازه خورد کن شیدا
اون بهش ادویه این چسبیده زودتر از سرخ شدن اونا میسوزن تلخ میشه یا بود بد میگیره
 پسر دو ساله من
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• شیدا
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received: 8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
۱۴۰۲/۲/۲۳، ۰۷:۳۱ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۲۳، ۰۷:۳۱ عصر، توسط شیدا.)
یوتاب جون اگه فقط پیاز باشه چی؟
ادویه نباشه
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received: 8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
۱۴۰۲/۲/۲۳، ۰۸:۰۶ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۲۳، ۰۸:۰۶ عصر، توسط شیدا.)
الهام جون مرسی 
من همیشه فکر میکنم پیازا بوی مرغ گرفتن، برای همین تا الان میریختم دور
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Elham67
|