ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received: 8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
بچه ها! برای سوپ شیر حتما باید بشامل درست کرد؟
ارسالها: 4,548
موضوعها: 48
تشکر Received: 15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
18,810
نه شیدا جان لزومی نداره، من درست نمیکنم
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• شیدا
ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received: 6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
نخود فرنگی رو به چه روشی نگهدارم که موقع پخت نرم بشه؟
بلانچ میکنم اما یه مقدار سفت میشه
ارسالها: 1,993
موضوعها: 3
تشکر Received: 7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
9,290
۱۴۰۲/۲/۳۰، ۰۵:۴۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۳۰، ۰۵:۴۸ عصر، توسط ستیلیته.)
نرم در حد غذای بچه؟ چون بلانچ واسه آدم بزرگ که خیلی خوب و نرمه. چند دقیقه میذاریش بلانچ شه؟
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• elham
ارسالها: 4,548
موضوعها: 48
تشکر Received: 15,692 in 3,400 posts
تشکر Given: 20,623
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
18,810
سلین کم میجوشونی احتمالا
انقدر باید بجوشه تا رنگش مثه کنسرو بشه
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• elham
ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received: 6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
۱۴۰۲/۲/۳۰، ۰۶:۱۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۳۰، ۰۶:۱۸ عصر، توسط Celin.)
ستی جان ۵ دقیقه
ابش که رفت میذارم فریزر اما موقع استفاده که میپزم پوستش سفته مثل نخود تازه یا کنسرو نمیشه
ارسالها: 1,993
موضوعها: 3
تشکر Received: 7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
9,290
فکر کنم ۱۰ دقیقه باید بجوشونی.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Celin
ارسالها: 2,662
موضوعها: 0
تشکر Received: 6,114 in 1,846 posts
تشکر Given: 4,176
تاریخ عضویت: تير ۱۴۰۰
اعتبار:
7,863
مرسی آلما جان پس کم میجوشندم
اینبار امتحان کنم ببینم چی میشه
کنسرو میکنم خوبه اما جا زیاد میگیره
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Almam
ارسالها: 4,058
موضوعها: 1
تشکر Received: 13,879 in 2,542 posts
تشکر Given: 6,759
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
15,307
دخترها من با دستور آلما جون اومدم اولین تجربه بادمجون سرخ کردمو داشته باشم. بادمجونها رو راه راه پوست کندم و تو آب نمک گذاشتم ولی عیییین چوب پنبه بادمجون ها میان روی آب می ایستند و اصلا تو آب بند نمیشن.. به ذهنم رسید از بادمجون قایق بسازند خوبه دیگه تو آب نمیره... 
حالا خداییش چطوری شماها بادمجونو تو آب نمک میگذارید؟
گل پسر ۳۰ ماهه.
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Almam
ارسالها: 1,120
موضوعها: 0
تشکر Received: 3,251 in 846 posts
تشکر Given: 4,446
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
3,744
یه ظرف پر از آب میذارم روش که نتونن بیان روی اب
مثلا از این سبدا که دو تایی تو هم میرن زیری و آب نمک و بادمجون میذارم، رویی و میذارم روش. یه ظرف آبم ترجیحا سنگین میذارم روش.
|