امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
بچه ها! برای سوپ شیر حتما باید بشامل درست کرد؟
Cool
پاسخ
نه شیدا جان لزومی نداره، من درست نمیکنم
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
نخود فرنگی رو به چه روشی نگهدارم که موقع پخت نرم بشه؟
بلانچ میکنم اما یه مقدار سفت میشه
پاسخ
نرم در حد غذای بچه؟ چون بلانچ واسه آدم بزرگ که خیلی خوب و نرمه. چند دقیقه میذاریش بلانچ شه؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • elham
پاسخ
سلین کم میجوشونی احتمالا
انقدر باید بجوشه تا رنگش مثه کنسرو بشه
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • elham
پاسخ
ستی جان ۵ دقیقه
ابش که رفت میذارم فریزر اما موقع استفاده که میپزم پوستش سفته مثل نخود تازه یا کنسرو نمیشه
پاسخ
فکر کنم ۱۰ دقیقه باید بجوشونی.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin
پاسخ
مرسی آلما جان پس کم میجوشندم
اینبار امتحان کنم ببینم چی میشه

کنسرو میکنم خوبه اما جا زیاد میگیره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam
پاسخ
دخترها من با دستور آلما جون اومدم اولین تجربه بادمجون سرخ کردمو داشته باشم. بادمجونها رو راه راه پوست کندم و تو آب نمک گذاشتم ولی عیییین چوب پنبه بادمجون ها میان روی آب می ایستند و اصلا تو آب بند نمیشن.. به ذهنم رسید از بادمجون قایق بسازند خوبه دیگه تو آب نمیره... Big Grin
حالا خداییش چطوری شماها بادمجونو تو آب نمک میگذارید؟
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam
پاسخ
یه ظرف پر از آب میذارم روش که نتونن بیان روی اب 

مثلا از این سبدا که دو تایی تو هم میرن زیری و آب نمک و بادمجون میذارم، رویی و میذارم روش. یه ظرف آبم ترجیحا سنگین میذارم روش.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Donya، Rose، Sufii
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان