امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
دنیا جان
شکر زیر یک سال ممنوعه.
اینکه میگی بچه دلش میخواد اشتباهه،زل میزنه چون هنوزم در حال آموزش نحوه ی غذاخوردن و جویدنه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya، Rose
پاسخ
(۱۴۰۲/۴/۲۶، ۰۳:۲۱ عصر)Seti69 نوشته است: بچه ها در چه صورتی استا ۴ ساعته باید بدیم؟ در چه صورتی۶ ساعته؟!
ستی جان دکتر به من گفت درستش هر 6 ساعته ولی اگر تب پایین نیومد بعد چهار ساعت پروفن بده دوباره بعد 4 ساعت دوباره استامینوفن یعنی یکی در میون
  • Seti69
پاسخ
دنیا هرررر چی شوری و شیرینی دیرتر به بچه معرفی شه بهتره... تا 1 سال که کلا نمک و شکر ممنوعه، بعدشم هر چی بتونی بیشتر مقاومت کنی بهتره... من بستنی رو وقتی خواستم از شیر بگیرمش یکم دادم، دیگه بعد از 3 بیشتر موافقت می کردیم که بخوره.. هنوزم به راحتی نمیذاریم و با کلی تعلل و چند بار درمیون که هوس کنه بهش میدیم...
تا 1 سالگی می تونی هر چیزی رو با 3 روز تست به بچه بدی مشکلی نداره ولی باهم نباشه...
از 1 هم میگن غذای سفره ولی خب ما خودمون غذای سفره رو بدون نمک کردیم... یعنی غذا رو بی نمک درست می کنم و برای خودمون که می کشیم توی آشپزخونه نمک میزنم به مال خودمون و میارم سر سفره... یعنی غذای پسرم الان که 4 سال و یه ماهشه هنوز نمک نداره... دوستم ندارم که نمکی بخوره... چون اینقددددر از منابع مختلف این چیزای مضر وارد بدن میشه که حد نداره.. یه سس، یه خیارشور، یه گوجه، گوشت فراوری شده، کنسروها، تن ماهی ووووو همههههه چی توش نمک هست... به حد کافی حتی بیشتر از کافی توی غذاهای امروز مواد مضر هست، بهتره که عادتشون بدیم که سالم بخورن... اونم با این شرایط بیماری... همین پریروز شوهر یکی از اقوام همسر فوت کرده متولد 57 بوده... من فکر کردم همسر شوخی می کنه... تو خواب سکته کرده بدون هیچ علامتی... همه چیزشم همون ماه انجام داده بوده نرمال بوده... نصف شب پاشده گفته معده م درد می کنه برم دکتر و می رسه اونجا دیگه میفته زمین و 3 ساعت در حال احیا بودن ولی فوت می کنه...

از همه مون و بچه های همه مون دور باشه ولی واقعا شرایط سلامت و درمان کشور به امان خودش رها شده... اصلا اصلا پیشگیری مهم نیست براشون و فقط فکر پر کردن جیبشون از درد مردم شدن... تازه اونم اگهههه آدم بتونه به دکتر مناسب دسترسی پیدا کنه... فقط خودمون باید به فکر خودمون باشیم... حالا نه اینکه فقط بخوام به شما بگما... نه... این بیشتر برای خودم تلنگره... گفتم شاید به درد بچه ها هم بخوره که حواسشون باشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Donya، mahtakhanoum، miss shin، سِودا، مینو
پاسخ
ستی چیزی که من یادمه:
اول از همه توی درمان تب، کاهش دمای خونه و لباس های بچه اس و پاشویه با آب ولرم... اول یهو استا نمیدیم... 
اگه با انجام این کارا هنوز تب بود:
اول استا رو میدیم
بعد از 3 یا 3.5 ساعت که چک می کنیم، اگه تب داره شروع میشه، همون 4 ساعته میدیم... از این زمان تا 6 ساعت رو هر بار باید چک کنیم... اگه تب نداشت تا همون 6 ساعت صبر می کنیم... 
البته فکر کنم استا 8 ساعته هم داره...

ولی یه وقت تب به اصطلاح مقاومه... یعنی استا هر 4 ساعت دادی، می بینی باز سر 3-3.5 ساعت بچه داره تبش شروع میشه... اینجا دیگه بروفن بچه رو شروع می کنی... و کلا با همون سیستم هم میری جلو... سعی کن هی جابجا نکنی با استا... استفاده شون یادمه چند تا دکتر و داروخانه که پرسیدم گفتن نکن... روی استا هم نوشته که با محصولات مشابه استفاده نشه...

اگه بروفن هم عمل نکرد (تب شروع به بالا رفتن کرد یا ثابت بود)، به سرعت یه شیاف استا میذاری و میری اورژانس (برای بچه ی بالای 3 ماه) (برای بچه ی بالای 1 سال، 39 درجه به بالا دیگه باید بری اورژانس قبل از اینکه بچه تشنج کنه). زیر 3 ماه هم که کلا تب خطرناکه، سریع باید بری دکتر...

در کل اگه تب بیشتر از 3 روز شد یا کمتر از 3 روز اما علائم دیگه هم داشت مثل اسهال یا استفراغ و حساسیت و اینها، اصلا صبر نباید کرد... باید سریع برید دکتر... اگر هم بلد نیستی، حتما ببر دکتر و دقیق بگو بهت توضیح بده... چون مصرف بیرویه ی اینا به کبد و یه سری ارگان ها آسیب میزنه... برخورد با تب خیلیییی ساده اس ولی باید مسلط باشی و دقیق انجام بدی و گرنه براحتی می تونه خطرناک بشه...

دکتر ظریفی هم توی کانالش فایل در مورد تب داره دقیق گوش بده و توی ذهن بسپار...
  • Seti69، مینو، نرگس
پاسخ
نمک ماهم نمی خوریم خیلی خیلی کم استفاده می کنیم
در حدی که برا مامانم کنار سینی غذاش نمکدون میذارم.
بنظرتون جایگزین کیک و بيسکوئيت تو کیفم برا تو پارک بچه چیه؟
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • Rose
پاسخ
دنیا جان
میوه،توپک خرمایی(ترکیب خرما + پودر مغزیجات،کنجد)،پنکیک و ...
  • Donya، Rose، کتایون خانم ۲
پاسخ
(۱۴۰۲/۴/۲۶، ۰۵:۲۳ عصر)Donya نوشته است: نمک ماهم نمی خوریم خیلی خیلی کم استفاده می کنیم
در حدی که برا مامانم کنار سینی غذاش نمکدون میذارم.
بنظرتون جایگزین کیک و بيسکوئيت تو کیفم برا تو پارک بچه چیه؟

خیلی خوبه
تاپیک داریم در مورد غذای بیرون... خیلی میشه ازش ایده گرفت:
http://khanumha.com/showthread.php?tid=645

انواع میوه های فصل با یه برش ایمن اکی هست
صیفی جات پخته شده یا پوره هاشون با کینوا و... 
سیب زمینی سرخ شده 
انواع کیک های خونگی که از شیره و اینها میشه درست کرد، میشه انواع مغزها و جوونه ها زد که مغزی بشه... از آرد جو دو سر پرک یا جوونه ها استفاده کرد که خیلی بهتره... کیک های میوه ای (حدالمقدور بدون شکر)
انواع اسموتی و نایس کریم ها
انواع کرپ و پنکیک
مرباهای عسلی (مثلا توت فرنگی با عسل و چیا سید و کره ی بادوم زمینی یا ارده که هر کدوم رو روی یه نون تست پروتئینی بزنیم و بهم بچسبونیم و ببریمش که آماده باشه با یه چنگال ببریم بیرون ووو امثالهم)
ماست با انواع میوه ها یا مغزها
ماست یخ زده با میوه و مغزها (لایه نازک میزنی روی پلاستیک فریزر میذاری توی فریزر و یخ که زد خرد می کنی و میدی به بچه، چیزی مشابه خامه ای که توی بستنی سنتیه میشه... یا در حد قاشق چایخوری جدا جدا میریزی روی پلاستیک فریزر و میذاری یخ بزنه و آماده ی مصرفه)
  • Donya، مینو
پاسخ
ممنون مینو جون. پنکیک انتخاب خوبیه، تا حالا هم درست نکردم. خرما رو خیلی خیلی ریز میکنم بهش میدم. فکر نکنم بتونه توپک بخوره. بیرونم خیلی نمیشه دستمالی کرد.
ممنون رز عزیزم از توضیحات کاملا. میتونی بهم دستور کیک با شیره و جو بدی؟
  • Rose
پاسخ
دنیا جان
عسل زیر یک سال ممنوعه.پنکیک رو با جودوسر پرک درست کن،خشک تر از پنکیک معمولی میشه و بافتش واسه بچه ها جذاب تره.
  • Donya، Rose
پاسخ
مرسی عزیزم میتونی بهم کامل دستور بدی؟
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان