امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
آره رز جون پوره کاری نداره خونه دارم درست میکنم فعلا نه با کلابی ارتباط برقرار کرده نه با سیب و گلابی
پوره آماده استفاده نمیکنم اما اگر دخترم همین شرایط نخوردن پوره رو ادامه بده فقط برای امتحان یه پوره آماده میگیرم ببینم کلا نمیخوره یا دستپخت منو نمیخوره !!!!Sad
ترگل جون من تو زمینه مغز و اعصاب دچار ضعفم چون پیش نیومده بود که خودم یا کسی سراغ مغز و اعصاب بریم یهو که برای خودم مشکل پیش اومد پیش یه دکتر داغون رفتم تو بارداریم
اما برای شما و رز جون میپرسم حتما اطلاع میدم تا فردا

امروز با دکتر تغذیم که داستم صحبت میکردم گفت سرلاک رو هم کم بهش بده چون به طعم غذاهای آماده عادت میکنه دیگه غذای خونگی نمیخوره
امروز که سرلاک خورده ملا حریره و پوره رو پس زده!!!!
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون میگم رابطه ی دخترت با هویج و کدوحلوایی یا سیب زمینی (معمولی یا شیرین) یا مثلا پوره ی موز چطوره؟ اونا رو هم نمی خوره؟

کلا میگن شاید 10 بار، 20 بار لازم باشه که یه ماده ی غذایی به بچه داده بشه (به شکل های مختلف)، تا بتونه قبولش کنه... اون سایت هایی که گذاشتم ایده های خیلی خوبی به من میداد... شما هم اگر وقت کردی ماده ی غذایی رو نگاه کن و ببین چه مدل هایی می تونی به دخترت بدی... شاید درست شد...
واقعا واقعا یکی از بدترین چیزایی که من رو به مرز جنون می رسوند، (بعد از خواب البته)، همین خورد و خوراک پسرم بود... شرایط سختیه واقعا...

آره دیگه آدم مجبور باشه میده به بچه... چاره چیه... نمیشه گرسنه بمونه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جون هویجم مثل همین گلابی و سیب برخورد کرد
سیب زمینی امتحان نکردم کدو حلوایی رو هم، میخوام پس فردا بدم فقط نمیدونم پوره سیب زمینی برای بچه باید چجوری درست کنم بپزم له کنم یکم آب اضافه کنم خوبه؟ آخه شیر خودمو نمیتونم بدوشم Sad

رز جون اتفاقا هم از صفحه ای که کفتی هم پیج جوانه دارم غذای کمکی ها رو امتحان میکنم فعلا سنگرو حفظ کردم اینقدر امتحان میکنم بلاخره بخوره
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آفرین خسته نباشی واقعا
اشکال نداره شما سرسختیت رو حفظ کن Smile تنوع هم یادت باشه... (یه ماده رو که رد می کنه، دائم پشت سر هم بهش نده...)

کدوحلوایی حتما کامل بپزه
آره یکم آب، اگه گوشت تست کنی، آب گوشت، شیر تست کنی، شیر یا کره یا خامه مثلا... آب میوه های همخوان... مثلا موز با آب سیب می خونه، پوره هاشون با هم می خونه... با هویج پخته می خونه...

یه کار دیگه هم که الان یادم اومد اینکه من ترکیبات پوره های آماده رو پیدا می کردم و الگو می گرفتم ازشون.. شما هم می تونی این رو مدنظرت قرار بدی...

باورم نمیشه اینقدر از اون روزا گذشته که داره از ذهنم پاک میشه................................................
پاسخ
حتما مرسی رز جان
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون خیلی لطف میکنی. پس من منتظرم
یکی بهم دکتر مجتبی شه*یدی رو معرفی کرد. خواستم نظر شما رو بپرسم اگه دکتر بهتری میشناسی بهم بگی Heart
پاسخ
بچه ها شما ک شیر میدین زود زود گشنتون میشه؟
من خیلیییی همش گشنمهههه
شام میخوریم دارم میخوابم احساس دل ضعفه شدید میکنم اصلا خوابم نمیبره مجبورم بزور برم تا اشپزخونه نون و خرمایی چیزی بخورم
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۲۰، ۰۹:۴۸ عصر)Elhamgoli نوشته است: بچه ها شما ک شیر میدین زود زود گشنتون میشه؟
من خیلیییی همش گشنمهههه
شام میخوریم دارم میخوابم احساس دل ضعفه شدید میکنم اصلا خوابم نمیبره مجبورم بزور برم تا اشپزخونه نون و خرمایی چیزی بخورم

من که خیلیییییییییییییی گشنه م میشد... خیلیییییییی زیاد...........
  • Elhamgoli، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام جان منم گرسنه میشم مخصوصا شبا
سمنو و خرما همیشه تو خونه دارم چون پسرم حساسیت داره کیک و بیسکوییت اینا هم نمیتونم بخورم
قبل بارداری شاید هفته ای یکبار اونم چند قاشق برنج میخوردم الان خر روز غذای پلویی یا آبگوشت میخورم با فیله مرغ
کلا سبک زندگیم عوض شده
منتظرم حساسیت تموم شه ایشالا برگردم به روتین قبلیم
  • Elhamgoli، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم خیلی گشنم میشه ولی با خرما اینا راضی نمیشم قشنگ دلم‌چلوکباب اینطورا میخواد که مناسفانه امکاناتش نیست اون مواقع در نهایت یه کیکی چیزی با یاد و خاطره کباب میخورم
چشم ترگل جونم حتما
  • Elhamgoli، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان