امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
ترگل جان لاله نایب رو میگیم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جان شما اطلاعات واقعا خوب و کامل هست و ممنون که وقت میذاری و بدون چشم داشت در اختیار قرار میدی, با اینکه ذرگیر پایان نامه و بچه و زندگی هستی. من به نوبه خودم ممنونم چون هر وقت سوالی پرسیدم با دلیل و مدرک جواب دادی, مرسی عزیزم

بودن در این تاپیک به من حس خوب داده از اینکه می بینم افراد دیگه هم هستن که مثل خودم با این مسایل سروکله میزنن و فقط خودم تنها بچه بزرگ نکردم, خیلی وقت ها ترمز کمال گرایی خودمو کشیدم بعضی اوقات هم شده که حس ناکافی بودن داشته باشم اونم زمانی که خودم خسته ام, مشغله ذهنی و کاری دارم و واقعا کم اوردم بعد میبینم ای ول رز را ببین چه دقیق مثلا در یک حوزه ای خونده و بلده ولی سریع سعی میکنم از اطلاعات استفاده کنم ( این بود انشای من Smile )
  • Nedaa28، nona، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره واقعا رز جان همیشه خیلی کامل و جامع توضیح میده

بچه ها رنگ هویج با چی میره
امروز پوره هویج دادم به خانوم خانوما کل زندگی و خودش و هویجی و نارنجی کرد ولی نخورد
روکش صندلیشو شستم اما لباسشو اول با صابون شیتم که بره بعد بذارم تو ماشین اصلا رنگش تکون نخورد
رو فرشیم همینطور که سفید بود زیر صندلیش انداخته بودم. این رنگی که من دیدم بعیده پاک بشه
حالا برای روز دوم تست بنظرتون سوپ ساده برنج و هویج بدم؟؟؟؟؟ تو شبشه بپزم بهتره؟ یا بذارم تو قابلمه بحالت عادی؟ میخوام زودتر سه روز هویج بگذره مرغ اضافه کنم
بعد برم سر سیب زمینی و کدو
  • Mari90، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی رزجون
نوناجون اون زمان که ما حرفه و فن داشتیم یادمه نوشته بود اگه صابون حلال یه لک نباشه باعث تثبیتش میشه. چطور اول با صابون امتحان کردی؟! به نظرم به ترتیب مایع ظرفشویی، پودر ماشین و شامپو فرش رو امتحان کن. البته تجربه ندارم همینجوری میگم.
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی بچه ها خیلی خوشحالم که به درد بقیه خورده... والا منم خیلییی چیزا میخواستم بخونم نشده... کلی کتابام رو بدو بدو یه دستی خوندم... کلی کتابا رو واقعا نرسیدم بخونم... یه سری کتابا رو حتی پولم نرسیده تهیه کنم... ولی در حد توان دوست دارم به بقیه کمک کنم...
منم واقعا لذت می برم که چقدر افکارمون و اهدافمون و روش تربیتیمون به همدیگه نزدیکه...
به یقین مطمئنم که می تونیم تغییرات خوبی ایجاد کنیم Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart

نونا جون زمانی که پسر من دنیا اومده بود یه مایعی مد شده بود اسمش نوک یا یه مدل هم فرش بود فکررررر کنم (دقیق یادم نیست)... من که نداشتم و پسرمم همه چیز رو لک کرده بود الانم فرشمون داغونه واقعیتش (فرش ها رو نهایتا می تونستم با ابر جادویی تمیز کنم و حتی پسرم یه سری زعفرون رو پخشششش کرد روی زمین، منم این ابره خیس بود زدم یه بساطی شد... ولی دیگه گذاشتم از پوشک که گرفتم بدم قالیشویی... در این حد وخیمه اوضاع Smile)... ولی بچه هامون اون زمان استفاده می کردن... شاید داروخانه و بخصوص سیسمونی فروشی ها همچین چیزی داشته باشن... 
[تصویر:  %D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B9-%D9%84%DA%A9%D9...%DA%A9.jpg]
[تصویر:  FroschBaby-7853-600_comp.jpg]
مایع های مشابه هم زیاد دیدم ولی خب مثلا آمریکایی بوده طرف توی پیجش معرفی کرده بود و اصلا اسمش یادم نیست... و میومد پوره های مختلف رو می مالید، بعد یه دور زیر آب می گرفت، این اسپری رو میزد به لباس و چند ساعت بعد میومد دیگه اثری از لک نبود... فکر کنم پیشرفت های زیادی در این زمینه حاصل شده... 

برای من شخصا بهترین راه لخت نشوندنش روی صندلی و حموم و شستن روکش صندلی بوده... البته کثیف کاری (میدونم این لغت درست نیست ولی در حال حاضر مغزم کشش نداره چی به جاش بگم؟ غذا مالی؟) غذا هم با غذا فرق می کرد... چون هیچوقتم نذاشت پیش بند ببندم...

یه مدل پیشبندی هم دیدم که از زیر گردن بچه میرفت روی میز رو می پوشوند و کل بدن بچه کاور میشد... توی بازار ایران هم نیست همچین چیزی... منم هنر منر ندارم بیخیالش شدم اما اگه خیلی جدی باشید روش خوبیه برای تمیز موندن...

منظورم اینهاست:
Newborns Bib Table Cover
[تصویر:  H708b4e1ef97d4f2589e9051ca8c7642eL.jpg]
https://www.amazon.se/Avv%C3%A4njning-ha...58469&th=1

چون واقعا من بعد از یه سری لکه ها مثل لکه ی آهن با اینکه میگن آبلیمو بزنی میره و اینها، دیگه نتونستم اون لباس رو جلوی کسی بپوشونم یا حتی توی تماس تصویری هم ضایع بود و به نوعی لباس از دست رفت...

راستی یه نکته ی مهم انداختن زیرانداز زیر صندلی غذاست... خیلی توی تمیز کردن کمکتون می کنه، فرش رو هم از لک شدن احتمالی نجات میدید Smile
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۹/۲۶، ۱۲:۵۳ صبح)Targol نوشته است: مرسی رزجون
نوناجون اون زمان که ما حرفه و فن داشتیم یادمه نوشته بود اگه صابون حلال یه لک نباشه باعث تثبیتش میشه. چطور اول با صابون امتحان کردی؟! به نظرم به ترتیب مایع ظرفشویی، پودر ماشین و شامپو فرش رو امتحان کن. البته تجربه ندارم همینجوری میگم.

ترگل جون اتفاقا منم از حرفه و فن یادم بود که اگه لکی با هیچی پاک نشد با صابون و آب سرد امتحان کنید، اشتباه یادم بود یعنی؟
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون ابر جادویی نداری؟

من یادمه موادی که پروتئین دارن باید با آب سرد بشوریم... مثل خون... اینم چون لازمه بلدم فکر کنم Smile
پاسخ
نونا جان بنداز تو آفتاب لکه از بین میره. بذار دو روز آفتاب مستقیم بخوره.
لکه قطره آهن هم با آبلیمو تازه میره. لیمو را برش بدین و حسابی روی لکه بمالید میررره.
لکه سفره و روکش صندلی فقط آفتاب
لکه جاهایی که نمیشه شست مثل تشک خوشخواب جوش شیرین و آب . مثل ماست درست گنید و در محل بذارین بمونه بعد با چند تا پارچه نمدار و خشک پاک کنید
  • nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز جون لکه بر دارم فرش frosch تازه اصل آلمانه تقلبیم نیست که بگم ایراد داره,ببین نمیدونم شما یا بچه ها امتحان کردید یا نه حتی ببخشید لک پی پی رو نمیبره یه ته رنگ زرد میمونه ولی صابون براحتی کامل کامل پاکش میکنه
اینو اتفاقا زدم اول حتی رنگ نارنجی رومش صندلی رو نبرد برای همین با صابون امتحان کردم صابون صندلی و روکشو پاک کرد اما لباس نه . البته ممارست به خرج ندادم چون داشت تاریک میشد بچه رو میخواستم ببرم پارک، فردا صبح مجدد امتحان میکنم اباسشم کامل سفید بود Smile
روش لخت نشوندن پیشنهاد خوبیه کار خوبی میکردی رز جون مشکل تینه خونه ما همینطوری هم دماش کمه اصولا هرکی میاد خونه ما معمولا سردش میشه دیگه بی لباس بنشونمش فکر کنم بچاد مخصوصا که قربونش برم هر بار باید نیم ساعت حداقل روش بشینه تا یه لقمه غذا خورده باشه

(۱۴۰۰/۹/۲۶، ۰۱:۳۰ صبح)Mari90 نوشته است: نونا جان بنداز تو آفتاب لکه از بین میره. بذار دو روز آفتاب مستقیم بخوره.
لکه قطره آهن هم با آبلیمو تازه میره. لیمو را برش بدین و حسابی روی لکه بمالید میررره.
لکه سفره و روکش صندلی فقط آفتاب
لکه جاهایی که نمیشه شست مثل تشک خوشخواب جوش شیرین و آب . مثل ماست درست گنید و در محل بذارین بمونه بعد با چند تا پارچه نمدار و خشک پاک کنید

مرسی ماری جون حتما امتحان میکنم چه نکات خانه داری ظریف و حرفه ای ای گفتی Smile من ته هنرم آب سرد صابون
رز جون نه ندارم سفارش میدم از دی جی میگیرم
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره الان زیاد نمیشه از این روش استفاده کرد... سخت میشه... سرده، حموم بردن سخته...
ما عید دیگه 9 ماهش بود خودش میخورد و خیلی می مالید اینور و اونور... دیگه راه بهتری پیدا نمی کردم که نخوام حرص بخورم Smile
گرفتی هم یه تیکه کوچولو دور از چشم امتحان کن ببین جواب میده؟ نکنه برنه فرش یا لباست رو خراب کنه...
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان