امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سلام بچه ها
دخترم دو روز و نیمه داره تلاش میکنه ولی موفق نمیشه پی پی کنه
از اولم سخت و یه روز در میون پی پی میکرد یعنی هر لحظه میبینمش در حال زور زدنه طفلک، از شانس امروز و فردا هم دکترش نیست، به نظرتون چیکار کنم؟ مشکل از چی میتونه باشه؟ شیر خشک آپتامیل و شیر خودمو میخوره
قطره آد هم میخوره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، liyane، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کتایون جان بچه هایی که شیرخشک می خورن، فکر کنم باید آب هم بهشون بدیم...
چند روزشه دخترت؟
کولیک نداره؟
ماساژ میدی؟ ورزش میدی پاهاش رو؟
کلا ورزش های کولیک رو انجام میدی؟
دکترش چی گفته؟
بچه ها اون چند ماه اول تقریبا 5-10 بار پی پی می کنن (من شیر مادر رو میدونم... شیرخشک رو نمی دونم)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • liyane، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۰/۹، ۰۹:۴۳ عصر)Rose نوشته است: کتایون جان بچه هایی که شیرخشک می خورن، فکر کنم باید آب هم بهشون بدیم...
چند روزشه دخترت؟
کولیک نداره؟
ماساژ میدی؟ ورزش میدی پاهاش رو؟
کلا ورزش های کولیک رو انجام میدی؟
دکترش چی گفته؟
بچه ها اون چند ماه اول تقریبا 5-10 بار پی پی می کنن (من شیر مادر رو میدونم... شیرخشک رو نمی دونم)
۳۲ روزشه، واقعا باید آب بدم؟ نشنیده بودم
ببین دکترش که هرچی میگم میگه طبیعیه مشکلی نیست
اره قطره کولیک هم میدم
  • nona، Rose، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کتایون جان شکمش رو با روغن زیتون دورانی ماساژ بده.
من نشنیدم تو این سن آب بدن. دختر من که شیر خشک میخوره از بعد کمکی اجازه آب خوردن داره.
  • 2015، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
پس هنوز خیلی کوچیکه عزیزم..فکر کنم همون آب توی شیرخشک کافیه... ولی در مورد تعداد دفع و شرایطی که بچه داره با دکتر مشورت کن.
اگر کولیکه، حتما ورزش ها و ماساژهای شکم با روغن زیتون یا من سیاهدانه می مالیدم (بعد از تست روی یه قسمت از بازو که حساسیت نده) رو انجام بده...
ماساژ با روغن ها در جهت عقربه های ساعت، دوتا دست پشت سرهم به سمت پایین، از سمت چپ نافش برو بالای ناف، بعد به سمت راست و دوباره در شمال شرقی ناف دستت رو بیار پایین (یه حالت U برعکس که از جنوب غربی شکم دخترت شروع کنی و به جنوب شرقی شکمش ختم بشه)... انواع ماساژ کولیک رو سرچ کنی کلی برات مطلب میاره...
انجام ورزش دوچرخه با پاهای بچه...
پوزیشن درست شیردهی رو حتما رعایت کن که هوا وارد معده نشه‌...
پوزیشن مناسب آروم کردن شکم که روی بازو بگیری بطوریکه سرش توی دستت و بدنش روی آرنجت باشه...
تامی تایم رو حتما حتما زیاد انجام بده...
خودت مواد غذایی گرم بخور...

کلا الانا دیگه کوکیل اوج میگیره و معمولا تا آخر ۳ ماهگی دیگه تموم میشه... ولی اینکه اینقدر کم پی پی می کنه، به نطرم حتما به دکترت بگو... باید بیش از اینها باشه تا جایی که مط دونم... میخوای در مورد دادن آب هم بپرس ببین با توجه به سیستم تغذیه ایش، لازمه آب بری؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Mari90، nona، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۰/۹، ۱۰:۲۵ عصر)Targol نوشته است: کتایون جان شکمش رو با روغن زیتون دورانی ماساژ بده.
من نشنیدم تو این سن آب بدن. دختر من که شیر خشک میخوره  از بعد کمکی اجازه آب خوردن داره.

خدا خیرت بده  کاری که گفتی کردم دخترم موفق شد  Smile

(۱۴۰۰/۱۰/۹، ۱۰:۵۰ عصر)Rose نوشته است: پس هنوز خیلی کوچیکه عزیزم..فکر کنم همون آب توی شیرخشک کافیه... ولی در مورد تعداد دفع و شرایطی که بچه داره با دکتر مشورت کن.
اگر کولیکه، حتما ورزش ها و ماساژهای شکم با روغن زیتون یا من سیاهدانه می مالیدم (بعد از تست روی یه قسمت از بازو که حساسیت نده) رو انجام بده...
ماساژ با روغن ها در جهت عقربه های ساعت، دوتا دست پشت سرهم به سمت پایین، از سمت چپ نافش برو بالای ناف، بعد به سمت راست و دوباره در شمال شرقی ناف دستت رو بیار پایین (یه حالت U برعکس که از جنوب غربی شکم دخترت شروع کنی و به جنوب شرقی شکمش ختم بشه)... انواع ماساژ کولیک رو سرچ کنی کلی برات مطلب میاره...
انجام ورزش دوچرخه با پاهای بچه...
پوزیشن درست شیردهی رو حتما رعایت کن که هوا وارد معده نشه‌...
پوزیشن مناسب آروم کردن شکم که روی بازو بگیری بطوریکه سرش توی دستت و بدنش روی آرنجت باشه...
تامی تایم رو حتما حتما زیاد انجام بده...
خودت مواد غذایی گرم بخور...

کلا الانا دیگه کوکیل اوج میگیره و معمولا تا آخر ۳ ماهگی دیگه تموم میشه... ولی اینکه اینقدر کم پی پی می کنه، به نطرم حتما به دکترت بگو... باید بیش از اینها باشه تا جایی که مط دونم... میخوای در مورد دادن آب هم بپرس ببین با توجه به سیستم تغذیه ایش، لازمه آب بری؟

مرسی از توضیحات کاملت رز جان
حتما ماساژها رو انجام میدم از این به بعد
آره باید از دکترم بپرسم
بازم ممنون
  • 2015، nona، Rose، Targol، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۰/۹، ۰۹:۲۶ عصر)کتایون خانم نوشته است: سلام بچه ها
دخترم دو روز و نیمه داره تلاش میکنه ولی موفق نمیشه پی پی کنه
از اولم سخت و یه روز در میون پی پی میکرد یعنی هر لحظه میبینمش در حال زور زدنه طفلک، از شانس امروز و فردا هم دکترش نیست، به نظرتون چیکار کنم؟ مشکل از چی میتونه باشه؟ شیر خشک آپتامیل و شیر خودمو میخوره
قطره آد هم میخوره

كنايون جون بعد از يك ماهگي روده هاي بچه تكامل پيدا ميكنه و ميتونه مدت طولاني پوپو رو نگهداره. اگر دفعش مثل سنگ ريزه نيست و تيكه تيكه نيست هيچ مشكلي نداره

(۱۴۰۰/۱۰/۹، ۱۰:۲۵ عصر)Targol نوشته است: کتایون جان شکمش رو با روغن زیتون دورانی ماساژ بده.
من نشنیدم تو این سن آب بدن. دختر من که شیر خشک میخوره  از بعد کمکی اجازه آب خوردن داره.

درسته بعد از كمكي معمولا اب خوردن شروع ميشه
  • 2015، nona، Rose، Targol، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
وای نوناجون. این روتین خوابه بعد از چند شب امیدوار کردنم داره هر شب با شکست مواجه میشه چرا Sad(
  • 2015، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه منم امشب اصلا نميخواد بخوابه
بردمش توي اتاقش زد زيرگريه كه چرا ميخواي منو بخوابوني؟!!
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، Targol، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
اخه چراااا اینا انقد عجیبن. من هر شب به یه چیزی شک میکنم که لابد از فلانه و تصحیحش میکنم. باز فردا شب میبینم نه، اونم نبود Sad
  • (کژال)، 2015، liyane، mona70، nona، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان