۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۰۸:۵۷ عصر
منهدم نمی شن خب
پرسش و پاسخ آشپزی
|
۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۰۸:۵۷ عصر
منهدم نمی شن خب
۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۰۸:۵۸ عصر
از این داروها بگیر که دور خونه میریزن
۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۰۹:۰۱ عصر
نمی شه رو کابینت از اونا بریزم و گرنه داریم
۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۱۰:۵۱ عصر
دوستان شما چه پودر سوخاری استفاده میکنید؟ من یه پودر سوخاری میخوام که دونه هاش درشت باشن و پفکی بشه مرغ. ولی پیدا نمیکنم
(۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۰۷:۵۵ عصر)جوجه خوشگله نوشته است:عزیزم این انجمن درمورد مدیریت منزله که یه تاپیکش درمورد حیوانات موذی هست... می تونی همونجا بپرسی...لیدان نوشته است:بچه ها چنتا غذای سبک واسه شام پیشنهاد میدین http://khanumha.com/forumdisplay.php?fid=54
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۱۱:۵۳ عصر
عسل تو یخچال هم چیزیش نمیشه من میذارم تو یخچال
ولی عسل ما عسل شماله خودبه خود یکم شل هست شاید عسل های سفت تو یخچال خیلی سفت بشن
۱۴۰۰/۱۰/۱۴، ۱۲:۵۵ صبح
۱۴۰۰/۱۰/۱۴، ۰۱:۲۵ صبح
کژال جون من از گرانول سوخاری تردک استفاده کردم،قشنگ پولکی هست
یه روش هست ک تو تخم مرغ بزنی بعد تو آرد توی آب یخ بذاری دوباره توی آرد بغلطونی، اینجوری هم پولکی میشه خیلی
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۰/۱۰/۱۴، ۰۲:۲۸ صبح
اره تردک رو منم تست کردم خیلی خوب شد
۱۴۰۰/۱۰/۱۴، ۱۰:۱۹ صبح
منم پودر پانکو رو پیشنهاد می کنم.
|