امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
یوتاب جون ممنون عزیزم از راهنماییت ۲۰دقبقه که خوبه من توقع خیلی خیلی بیشتر داشتم فردا وقت داره توکل بخدا
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سحرجان نترس،شجاع باشی خودش۹۰درصد راه رو رفتی، پسر من که دیگه خیلی گریه کرد و دکتره هم میگفت چه جیغ جیغویه نزدیک۴۰دقیقه شد البته ما رو نیم ساعت نگه داشت که باز بعدش معاینه کنه و بعد بریم.نهایت گریه شون همون موقعست‌
یوتاب جان امروز باز از دیروز بهتره.البته نق نق ش رو داره الان خوابیده.ان شاالله بهتر بشه.
الهی عزیزم ترگل جانم خسته نباشی خیلی انرژی میخواد من باشم یه سفر تفریحی بهت پاداش میدم
فاطمه هستم
Heart
  • Targol، youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خواهش میکنم سحر جان واقعا همینقدر گریه کرد 
انشالا گل پسرت قهرمانانه میگذرونه این مرحله‌ رو عزیزم Heart
خداروشکر که بهتره فاطمه جانم  Heart
  • 2015، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شا
(۱۴۰۰/۱۰/۲۴، ۰۳:۵۰ عصر)shiningdiamond نوشته است: دوستان سلام. پسر من دو ماهشه و شیر خودم و شیر خشک می خوره ولی زیاد وزن نگرفت. ما بردیمش دکتر گفت احتمالا عفونت ادراری داره و با آزمایش معلوم شد که بله. حالا آنتی بیوتیک داده و گفت مجدد تکرار کنین آزمایشش رو و یه سونو هم از کلیه بدین
من خیلی نگران شدم. کسی تجربه داره؟؟ و اینکه کجا ببرم واسه سونو خوب باشه برای نوزاد؟؟

سلام شاینینگ جان جواب سوالتو نمیدونم متاسفانه
خودم یه سوال داشتم ازت شیرخشک‌ چقدر به پسرت میدی؟ از اول میدادی ؟ اگه اره بی زحمت بگو چقدر میدادی اوایل
منم دارم شیرخشک و همراه شیرخودم میدم ولی همش میگم نکنه اضافه میدم
  • shiningdiamond، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون فاطمه جون و یوتاب جون انشاالله جفتمون خوب و اروم طی میکنین فردلرو
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۰/۲۴، ۱۱:۰۴ عصر)Seti69 نوشته است: شا
(۱۴۰۰/۱۰/۲۴، ۰۳:۵۰ عصر)shiningdiamond نوشته است: دوستان سلام. پسر من دو ماهشه و شیر خودم و شیر خشک می خوره ولی زیاد وزن نگرفت. ما بردیمش دکتر گفت احتمالا عفونت ادراری داره و با آزمایش معلوم شد که بله. حالا آنتی بیوتیک داده و گفت مجدد تکرار کنین آزمایشش رو و یه سونو هم از کلیه بدین
من خیلی نگران شدم. کسی تجربه داره؟؟ و اینکه کجا ببرم واسه سونو خوب باشه برای نوزاد؟؟

سلام شاینینگ جان جواب سوالتو نمیدونم متاسفانه
خودم یه سوال داشتم ازت شیرخشک‌ چقدر به پسرت میدی؟ از اول میدادی ؟ اگه اره بی زحمت بگو چقدر میدادی اوایل
منم دارم شیرخشک و همراه شیرخودم میدم ولی همش میگم نکنه اضافه میدم
تقریبا از هفته دوم تولدش شیر خشک هم دعدیم چون بیمارستان بود. ببین دگترش گفت شیر خودت رو بده بعد اگر کم بود شیر خشک
منم شیر خودمو می دم دیگه وقتی می بینم سیر نشده (بهونه می گیره وسط شیر خودرنش و انگار خسته می شه از مکیدن) شیر خشک می دم
اوایل مثلا ۳۰ سی سی درست می کردم. ببین باید جوری شیر خشک درست کنی که یکمش اضافه بیاد دیگه و مطمئن بشی سیر شده
  • 2015، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی عزیزم
راستش منم شیرخودمو میدم اولش ولی بعضی وقتا حرص میخوره سینمو ول میکنه و دستشو مشت میکنه و فشار میده و انگشتاشو میمکه، انگار اصلا شیر ندارم، اونموقه شیرخشک میدم
مقدارشم 2پیمانه میدم تو۶۰سی سی ،دکترش گفت خوبه ،خواستم ببینم چقدرمیدی شما
دختررمن۲۶ روزشه

بچه ها کسی هست کلا شیرخشک بده به بچش؟
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عزیزم من کلاً شیر خشک میدم.از اولش شیرم زیاد نیومد و در کنارش شیر خشک میدادم و همون یه ذره شیرم هم بعد از ۲-۳ هفته کلاً قطع شد و دیگه کلاً مجبور شدم شیر خشک بدم
  • Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
Seti69مرسی عزیزم
راستش منم شیرخودمو میدم اولش ولی بعضی وقتا حرص میخوره سینمو ول میکنه و دستشو مشت میکنه و فشار میده و انگشتاشو میمکه، انگار اصلا شیر ندارم، اونموقه شیرخشک میدم
مقدارشم 2پیمانه میدم تو۶۰سی سی ،دکترش گفت خوبه ،خواستم ببینم چقدرمیدی شما
دختررمن۲۶ روزشه

بچه ها کسی هست کلا شیرخشک بده به بچش؟

عزیرم منم پسرم هم شیر خودم میخوره هم شیر خشک. پسر منم شیر من که میخوره بعد از یکم وقت ( معمولا ۱۵-۲۰ دقیقه شروع میکنه سینه رو هی ول کردن و گرفتن. با دستش روی سینه زدن و گریه کردن) اون موقع چک میکنم میبینم واقعا از سینه ام چیز خاصی نمیاد دیگه شیر ندارم. بعد دیگه شیر خشک میدم. من تق یبا شصت سی سی میدم اگر باز گرسنه باشه دوباره درست میکنم. دیگه اینکه چقدر بخوره بستگی به میزان شیر من تو اون روز دارا  Undecided
  • 2015، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل و لیانه و یوتاب جون و سایر مامانایی که احیانا شیرخشکای خاص استفاده کردید میدونید شیرخشگ گالاکتو استارت از کجا میشه خرید؟ یکی از دوستان میخواد
  • 2015، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان