امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش و پاسخ آشپزی
مرسی بچه ها
الان هم تردک هم پانکو رو سفارش میدم.
میام مقایسه ای هم بهتون میگم کدوم بهتر بود   Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۰/۱۳، ۰۷:۵۵ عصر)جوجه خوشگله نوشته است:
شما ها عسل رو چه طوری نگه می دارین ?من هر بار می ذارم روی کانتر مورچه می افته.
درباره ی این سوال...
من معمولا چون از شهرستان سفارش میدم و محلیه، بسته بندی شرکتی نداره و توی ظرفای 3 کیلویی میاد برام... بعد طرف درش رو چسب میزنه و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد براش... معمولا هم همونطوری می چینم توی تراس و کم کم میریزم توی ظرف عسل و استفاده می کنیم... 
البته بدون در هم که گذاشتم، باز مورچه ندیدم... ولی خونه های قبلی که مورچه داشت، چرا مورچه هم میومد ولی این روش رو بلد نبودم...
شما باید مورچه ها رو یه کاری کنی به نظرم Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، youtab، جوجه خوشگله، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرغ ناردون منظورته?
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67، شماره مجازی تیندر
پاسخ
به منم بگید دستور پختهاتون رو
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Elham67، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستان شما مرغ تو فر یا توستر میذارید آب بهش اضافه میکنید؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه عزیزم
روش فویل میکشم با اب خود مرغ پخته میشه
مرغ درسته باشه که خیلی آب میندازه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، آیسان ۹۶، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
سلام به همه کدبانوها  Heart
یه دستور کیک مرغ تست شده و خوشمزه بهم میدین لطفا؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • artatam، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آقاااااااا 
بیاید کمک من...
کیک مرغ خوشمزههههههههههه...  Tongue
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • artatam، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام یوتاب جون
سینه مرغ
هویج ،ذرت پخته ،نخود فرنگی،خیارشور،فلفل دلمه ای
سینه مرع و هویج رو بپز ،بعد مرغ رو ریش ریش کن ،همه ی مواد رو نگینی خرد کن ،باهم مخلوط کن بعد سس درست کن،که سس مایونز و ماست و آبلیمو و فلفل سیاه و آویشن ونمک هست
۴ طرف نون تست ها رو جدا کن ک،همون قسمت ترد نون رو
کف ظرف بچین نون ها رو بعد یه لایه مواد بذار،دوباره نون و مواد آلی اخر
بعد اطراف و روی اون رو سس میمالیم
نوش جونتون
یوتاب جان فک کنم مدل دیگه ای هم هست که خودت خمیر براش درست کنی ،من اون رو امتحان نکردم، حالا کدوم مد نظرته؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، artatam، Hami99، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام عزیزم مرسی نسیمه جونم 
نه با همین تست راحتتره مرسی عزیز دلم  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، artatam، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان