موضوعها: 0
تشکر Received:
2,709 in 516 posts
تشکر Given: 3,776
اعتبار:
2,787
آره عزیزم حق با توئه
همسرمنم خیلی میگه بهم هیچ فرقی نداره و … ولی امان از دلسوزیهای نا به جای بقیه انگارراز مادر دلسوزترن!
من ۲۶ روزه زایمان کردم هنوز روحیه م شکنندس، بهتر از اوایل شدم ولی خوب خوب نیستم هنوز
تشکر Received:
1,963 in 335 posts
تشکر Given: 1,004
اعتبار:
1,963
۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۰۸:۲۳ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۰۸:۲۷ صبح، توسط سحر بانی.)
ممنونم فاطمه جون
ستی جان منم روزای اول شیر نداشتم شیر خشک کمکی میدادم یادمه رفتم بهداشت برای غربالگری دکترش بهم گفت مادرایی که شیر خشک میدن مادرای تنبلند اومدم خونه انقدر گریه کردم که حد نداره مامانم و خواهرم گفتن ما میبینیم تو چقدر زحمت شیر دادنشو میکشی ساعتها با این شرایطتت بخیه و زخم سینه میشینی بهش شیر میدی ولی خب سیر نمیشه چاره چیه من تا روزای اخر که دکتر پسرم گفت بخاطر الرژی پسرم شیرمو قطع کنم بهش میدادم حتی شده روزی یک وعده اما دیگه دکترش گفت قطع کنم الرژیش شدیده منم باید رژیم سخت بگیرم خودمم ضعیفم نمیتونم دیگه قطع کردم الان پسرم هر دوساعت تقریبا ۶۰تا میخوره
تشکر Received:
2,452 in 741 posts
تشکر Given: 87
اعتبار:
2,746
۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۰۹:۵۸ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۱۰:۰۱ صبح، توسط شیطون خانم.)
خواهش میکنم ستی جان. اصلا عذاب وجدان نداشته باش. به منم روزهای اول میگفتن و خیلی ناراحت میشدم ولی راستش الان خوشحالم چون هم بچم داره رشد میکنه اذیت نمیشه چون واقعا شیر من کم هست بعضی زورها و هم اینکه وقتی بخوام جایی برم میتونم بچه رو بذارم پیش خانواده و برم کارام انجام بدم این طوری خودم روحیه بهتری دارم. اینکه شیر خودم میخوره یا شیر خشک هم به من مربوطه نه دیگران. شما هم عذاب وجدان نگیر. هیچ کس مهربون تر از شما برای بچه تون نیست.
بچه ها با این حساب پشر من خیلی داره میخوره ?? نکنه آسیب ببینه یا چاق بشه در آینده؟
من تقریبا هر دو ساعت اول شیر خودم میدم که احساس میکنم بعضی مواقع کم نیست چون صدای قلپ قلپ خوردنش میاد. بعد هم بهش ۶۰ تا شیر خشک میدم. میگم قانون خاصی نداره البته. ی وقتها هم اصلا شیر خشک نمیخوره بستگی به میزان شیر من داره ولی حس میکنم بیشتر از دو ساعت ۶۰-۷۰ سی سی. الان پسرم ۵۰ روزش.
یعنی باید کمتر بدم؟ دکترش گفت تا جایی که میخوره و هنوز گرسنه است بدم
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
سحر جان چه شیرخشکی میخوره پسرت؟
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
منم اون موقع که هردو رو میخورد پسرم اول شیر خودم بعد ۶۰ تا شیر خشک بزرگترم کهشد ۹۰ تا
یعنی دکتر گفت اول شیر خودت بعد کمکی
فقط حواستون باشه بچه ها با شیشه اگر میدین یهو عادت میکنه چون اون راحتتر از سینه مادره بعد دیگه سینه رو ممکنه مثل پسر من نگیره
شیطون خانوم جان اره همه بچه ها ممکنه شیر بالا بیارن طبیعیه کاملا
اگر خیلی خدایی نکرده حاد و شدید شد نگران شو