امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
آره عزیزم حق با توئه
همسرمنم خیلی میگه بهم هیچ فرقی نداره و … ولی امان از دلسوزیهای نا به جای بقیه انگارراز مادر دلسوزترن!
من ۲۶ روزه زایمان کردم هنوز روحیه م‌ شکنندس، بهتر از اوایل شدم ولی خوب خوب نیستم هنوز
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28، nona، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم فاطمه جون

ستی جان منم روزای اول شیر نداشتم شیر خشک کمکی میدادم یادمه رفتم بهداشت برای غربالگری دکترش بهم گفت مادرایی که شیر خشک میدن مادرای تنبلند اومدم خونه انقدر گریه کردم که حد نداره مامانم و خواهرم گفتن ما میبینیم تو چقدر زحمت شیر دادنشو میکشی ساعتها با این شرایطتت بخیه و زخم سینه میشینی بهش شیر میدی ولی خب سیر نمیشه چاره چیه من تا روزای اخر که دکتر پسرم گفت بخاطر الرژی پسرم شیرمو قطع کنم بهش میدادم حتی شده روزی یک وعده اما دیگه دکترش گفت قطع کنم الرژیش شدیده منم باید رژیم سخت بگیرم خودمم ضعیفم نمیتونم دیگه قطع کردم الان پسرم هر دوساعت تقریبا ۶۰تا میخوره
  • 2015، Nedaa28، nona، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خواهش میکنم ستی جان. اصلا عذاب وجدان نداشته باش. به منم روزهای اول میگفتن و خیلی ناراحت میشدم ولی راستش الان خوشحالم چون هم بچم داره رشد میکنه اذیت نمیشه چون واقعا شیر من کم هست بعضی زورها و هم اینکه وقتی بخوام جایی برم میتونم بچه رو بذارم پیش خانواده و برم کارام انجام بدم این طوری خودم روحیه بهتری دارم. اینکه شیر خودم میخوره یا شیر خشک هم به من مربوطه نه دیگران. شما هم عذاب وجدان نگیر. هیچ کس مهربون تر از شما برای بچه تون نیست.

بچه ها با این حساب پشر من خیلی داره میخوره ?? نکنه آسیب ببینه یا چاق بشه در آینده؟
من تقریبا هر دو ساعت اول شیر خودم میدم که احساس میکنم بعضی مواقع کم نیست چون صدای قلپ قلپ خوردنش میاد. بعد هم بهش ۶۰ تا شیر خشک میدم. میگم قانون خاصی نداره البته. ی وقتها هم اصلا شیر خشک نمیخوره بستگی به میزان شیر من داره ولی حس میکنم بیشتر از دو ساعت ۶۰-۷۰ سی سی. الان پسرم ۵۰ روزش.
یعنی باید کمتر بدم؟ دکترش گفت تا جایی که میخوره و هنوز گرسنه است بدم
  • 2015، Seti69، shiningdiamond، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۰۹:۵۸ صبح)شیطون خانم نوشته است: خواهش میکنم ستی جان. اصلا عذاب وجدان نداشته باش. به منم روزهای اول میگفتن و خیلی ناراحت میشدم ولی راستش الان خوشحالم چون هم بچم داره رشد میکنه اذیت نمیشه چون واقعا شیر من کم هست بعضی زورها و هم اینکه وقتی بخوام جایی برم میتونم بچه رو بذارم پیش خانواده و برم کارام انجام بدم این طوری خودم روحیه بهتری دارم. اینکه شیر خودم میخوره یا شیر خشک هم به من مربوطه نه دیگران. شما هم عذاب وجدان نگیر. هیچ کس مهربون تر از شما برای بچه تون نیست.

بچه ها با این حساب پشر من خیلی داره میخوره ?? نکنه آسیب ببینه یا چاق بشه در آینده؟
من تقریبا هر دو ساعت اول شیر خودم میدم که احساس میکنم بعضی مواقع کم نیست چون صدای قلپ قلپ خوردنش میاد. بعد هم بهش ۶۰ تا شیر خشک میدم. میگم قانون خاصی نداره البته. ی وقتها هم اصلا شیر خشک نمیخوره بستگی به میزان شیر من داره ولی حس میکنم بیشتر از دو ساعت ۶۰-۷۰ سی سی. الان پسرم ۵۰ روزش.
یعنی باید کمتر بدم؟  دکترش گفت تا جایی که میخوره و هنوز گرسنه است بدم

چند وقتشه پسرت عزیزم؟
منم دقیقا همینطورم معمولا همون ۶۰ تا رو می خوره بعد شیر خودم. من هی قلپ هاشو وقتی شیر خودمو می خوره می شمارم که بعد ببینم چند سی سی شده هنوز به نتیجه نرسیدم. باید فشار هوا و دبی شیر خودمو هم حساب کنم Undecided Undecided و با شیر خسک مقایسه کنم چون بالاخره از شیشه شیر راحتتر می یاد
  • 2015، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر، شیطون خانم
پاسخ
سحر جان چه شیرخشکی میخوره پسرت؟
  • youtab، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شاینینگ کلی خندیدم به محاسبه دبی شیر خودت Smile)
  • Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۱۱:۱۲ صبح)shiningdiamond نوشته است:
(۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۰۹:۵۸ صبح)شیطون خانم نوشته است: خواهش میکنم ستی جان. اصلا عذاب وجدان نداشته باش. به منم روزهای اول میگفتن و خیلی ناراحت میشدم ولی راستش الان خوشحالم چون هم بچم داره رشد میکنه اذیت نمیشه چون واقعا شیر من کم هست بعضی زورها و هم اینکه وقتی بخوام جایی برم میتونم بچه رو بذارم پیش خانواده و برم کارام انجام بدم این طوری خودم روحیه بهتری دارم. اینکه شیر خودم میخوره یا شیر خشک هم به من مربوطه نه دیگران. شما هم عذاب وجدان نگیر. هیچ کس مهربون تر از شما برای بچه تون نیست.

یعنی باید کمتر بدم؟  دکترش گفت تا جایی که میخوره و هنوز گرسنه است بدم

چند وقتشه پسرت عزیزم؟
منم دقیقا همینطورم معمولا همون ۶۰ تا رو می خوره بعد شیر خودم. من هی قلپ هاشو وقتی شیر خودمو می خوره می شمارم که بعد ببینم چند سی سی شده هنوز به نتیجه نرسیدم. باید فشار هوا و دبی شیر خودمو هم حساب کنم Undecided Undecided و با شیر خسک مقایسه کنم چون بالاخره از شیشه شیر راحتتر می یاد

شاینینگ جان،  پسر من ۵۰ روزش. شما اول شیر خشک میدی بعد شیر خودت؟  من برعکس ام اول شیر من بعد از بیست دقیقه شیر خشک. چه جالب منم همش تو فکر اینم که یعنی چند سی سی تا الان شیر من شده و بعدش اگر شیر من بالا بیاره ناراحت میشم میگم کلی بابتش زحمت کشیدم؛Smile))

راستی بچه های شما هم شیر بالا میارن؟  بعضی وقتها قشنک شیر بعضی وقتها حالت پنیرک یعنی شیر تیکه تیکه شده است. پسر من بعضی وقتها این طوری بالا میاره. مثلا دیروز خیلی بالا آورد. شماها هم بجه ها تون این طوری هستن؟  دلیلش چیه؟  من این از دکترش نپرسیدم نگرانم نکنه بده. الان ی هفته ای هست این طوری شده
  • shiningdiamond، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم اون موقع که هردو رو میخورد پسرم اول شیر خودم بعد ۶۰ تا شیر خشک بزرگترم کهشد ۹۰ تا 
یعنی دکتر گفت اول شیر خودت بعد کمکی 
فقط حواستون باشه بچه ها با شیشه اگر میدین یهو عادت میکنه چون اون راحتتر از سینه مادره بعد دیگه سینه رو ممکنه مثل پسر من نگیره 
شیطون خانوم جان اره همه بچه ها ممکنه شیر بالا بیارن طبیعیه کاملا 
اگر خیلی خدایی نکرده حاد و شدید شد نگران شو
  • nona، شماره مجازی تیندر، شیطون خانم
پاسخ
به نام خدا
دختر من دیگه دیشب رکورد شکست ۸ تا ۱۲ خوابید ۱۲ تا ۴ صبح بازی کرد با خودش Sad بعدم باباشب ش داشت برد خوابوند آورد گذاشت رو تختش یک ربع بعد دیدم نشسته قشنگ از توری تخت زل زده به من
کلا بعد واکسن ۶ ماهگی خواب بی خواب
الان امیدم به واکسن دوز دوم آنفولانزاشه شاید متحولش کنه بخوابه
  • Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۰۱:۲۷ عصر)youtab نوشته است: منم اون موقع که هردو رو میخورد پسرم اول شیر خودم بعد ۶۰ تا شیر خشک بزرگترم کهشد ۹۰ تا 
فقط حواستون باشه بچه ها با شیشه اگر میدین یهو عادت میکنه چون اون راحتتر از سینه مادره بعد دیگه سینه رو ممکنه مثل پسر من نگیره 

یوتاب جان بعد از چند. قت سینه رو ديگه پل کرد؟  من الان ۴۰ روزی هست پسرم هر دو رو میخوره بخواد دیگه سینه نگیره معمولا بعد از چند وقته؟  چون من شنیده بودم اگر هر دو رو بگیره دیگه سینه رو ول نمیکنه

(۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۰۱:۲۷ عصر)youtab نوشته است: منم اون موقع که هردو رو میخورد پسرم اول شیر خودم بعد ۶۰ تا شیر خشک بزرگترم کهشد ۹۰ تا 

یوتاب جان بعد از چند. قت سینه رو ديگه پل کرد؟  من الان ۴۰ روزی هست پسرم هر دو رو میخوره بخواد دیگه سینه نگیره معمولا بعد از چند وقته؟  چون من شنیده بودم اگر هر دو رو بگیره دیگه سینه رو ول نمیکنه
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان