گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۰۱:۵۰ عصر
مرسی لیانه عزیز و فاطمه جون
۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۰۱:۵۴ عصر
عزیزم پسر من از ماه ۵ دیگه نخورد
شیر منم بر اثر نخوردنش کمتر شد و قطع شد رسما... نونا جون پسر من دیشب ۱۱خوابید تا ۲ به ترتیب ۴, ۵, ۷:۳۰, و بیدار بوده تا ۱۰:۳۰ که به زووووور خوابوندمش تا ۱۱ ![]() هووووووووووف
۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۰۲:۰۸ عصر
برای خشکی لب بچه ها چی خوبه؟
لب پسرم خشک شده ترک خورده ![]() ![]()
۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۰۲:۰۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۰۲:۱۰ عصر، توسط shiningdiamond.)
(۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۰۱:۲۳ عصر)شیطون خانم نوشته است: شاینینگ جان، پسر من ۵۰ روزش. شما اول شیر خشک میدی بعد شیر خودت؟ من برعکس ام اول شیر من بعد از بیست دقیقه شیر خشک. چه جالب منم همش تو فکر اینم که یعنی چند سی سی تا الان شیر من شده و بعدش اگر شیر من بالا بیاره ناراحت میشم میگم کلی بابتش زحمت کشیدم؛نه عزیزم منم اول شیر خودمو می دم بعد که سیر نشد شیر خشک، دکترش گفت این کارو کن شما هم کار درست رو انجام می دی بعد از شیر خوردن سعی کن باد کلوش رو حتما بگیری و روی سطح شیبدار بخوانیش بچه ها یه سوال بی ربط توی این سایت وقتی مولا پیام داریم یا یکی نقل قولمون کرده کجا اون بالا می یاد؟(مدل نوعروس)
۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۰۲:۲۶ عصر
وای نوناجون بچه هر کاری بکنه اما خواب خوب داشته باشه. دختر کوچیکه من انقققد غرغرو شده برای خواب.
۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۰۲:۳۱ عصر
(۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۰۲:۰۸ عصر)Celin نوشته است: برای خشکی لب بچه ها چی خوبه؟ سلین جان چند وقتشه؟ خشکی لب واضح ترین علامت کم آبیه... اگر سن پسرت در حدیه که می تونی آب بدی بهش حتما آب بیشتری در دسترش بذار چون برای کار کردن ارگان های درونی هم خیلی مهمه... توی زمستون هم آدم ممکنه حواسش نباشه و کمتر آب بده و بدن هم چون لباس بیشتری می پوشیم بیشتر آب از دست میده... کلا هر چی بزرگترم میشه سی کن آب در دسترسش باشه و یادش بده که هر موقع تشنه ش شد خودش بخوره چون مدتها طول می کشه تا بگن تشنه ان... من از همون قبل 1 شاید، همه جا آب توی لیوان هاش میذاشتم تا متوجه بشه و بخوره... روی میز غذاش، کنار تختش... گوشه ی اتاقش ووو... شاینینگ جان نقل قول پیام نمیاد، پیام خصوصی هم همون بالا میاد
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۰۲:۳۸ عصر
من دقیقا تو این بارداریم میگفتم هر جوری اذیت کنه فقط خوشخواب باشه
اماااا ب دعاهای ما نیست انگار نشد ک بشه دختر منم بعد واکسن 4 ماهگی بدترررر شده چند شبه تا میذارم تو تخت دو دقیقه نشده صداش میاد بیدار میشه دو شب پیش کل شب تا صبح رو پام بود صبح نمیتونستم راه برم نمیوونم چرا اینجوری شده ![]() تا حالا خواب روزش بد بود حالا شبم اضافه شد داغونم وافعا
الهام جان فکر کنم دیگه بچه ی خوشخواب نداریم اصلا... سر همینم هست که تمایل به بچه دار شدن کم شده...
قبلا یه عکسی از مقاله ی جدید گذاشتم که میانگین خواب بچه ها رو گرفتن و واقعا حداقل همون نوزادی 4-5 ساعت کمتر از قدیم میخوابن... کلا کیفیت عذاب کشیدن یا نکشیدن مادر و حتی پدر می تونه در کمک اطرافیان که با بچه بازی کنن، خسته ش کنن، دور و بر باز بچه ی دیگه ای باشه، آدمای با حوصله دور مادر و بچه باشن، پدر کمک کنه، مادر توان مالی برای گرفتن کمک داشته باشه (خدمات یا پرستار و...)... همه ی اینا تاثی میذاره که اگه حتی بچه کم خوابه، مادر داغون نشه... امیدوارم این طرز فکر اصلاح شه که نوزاد همش خوابه وووو... تک و توک هنوزم بچه ی خوش خواب هست گویا ولی مثلا توی روستا (یکی از دوستام روستاییه و خودشون زمین و باغ دارن، من فکر می کنم شاید بخاطر تغذیه ی خوبشه که بچه هاش ارومن... من با کلییی ویتامین و... پسرم از میزو وصندلی و کابینت و لباسشویی و گاز و همه چی میره بالا...) یا مادرایی که چندتایی با دوست صمیمی یا خواهراشون باردار میشن معمولا از بچه ها شکایت کمتری دارن... بچه هاشون هم بهتر می خوابن، بهتر می خورن، بهتر تعامل می کنن و حتی خیلیییییی زودتر هم حرف می زنن!!!! واقعا محیط در بزرگ کردن بچه مهمه....
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۰۲:۴۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۰۲:۴۹ عصر، توسط شیطون خانم.)
(۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۰۱:۲۷ عصر)youtab نوشته است: منم اون موقع که هردو رو میخورد پسرم اول شیر خودم بعد ۶۰ تا شیر خشک بزرگترم کهشد ۹۰ تا یوتاب جان بعد از چند. قت سینه رو ديگه پل کرد؟ من الان ۴۰ روزی هست پسرم هر دو رو میخوره بخواد دیگه سینه نگیره معمولا بعد از چند وقته؟ چون من شنیده بودم اگر هر دو رو بگیره دیگه سینه رو ول نمیکنه (۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۱۱:۱۲ صبح)shiningdiamond نوشته است:(۱۴۰۰/۱۰/۲۶، ۰۹:۵۸ صبح)شیطون خانم نوشته است: خواهش میکنم ستی جان. اصلا عذاب وجدان نداشته باش. به منم روزهای اول میگفتن و خیلی ناراحت میشدم ولی راستش الان خوشحالم چون هم بچم داره رشد میکنه اذیت نمیشه چون واقعا شیر من کم هست بعضی زورها و هم اینکه وقتی بخوام جایی برم میتونم بچه رو بذارم پیش خانواده و برم کارام انجام بدم این طوری خودم روحیه بهتری دارم. اینکه شیر خودم میخوره یا شیر خشک هم به من مربوطه نه دیگران. شما هم عذاب وجدان نگیر. هیچ کس مهربون تر از شما برای بچه تون نیست. شاینینگ جان، پسر من ۵۰ روزش. شما اول شیر خشک میدی بعد شیر خودت؟ من برعکس ام اول شیر من بعد از بیست دقیقه شیر خشک. چه جالب منم همش تو فکر اینم که یعنی چند سی سی تا الان شیر من شده و بعدش اگر شیر من بالا بیاره ناراحت میشم میگم کلی بابتش زحمت کشیدم؛ ![]() راستی بچه های شما هم شیر بالا میارن؟ بعضی وقتها قشنک شیر بعضی وقتها حالت پنیرک یعنی شیر تیکه تیکه شده است. پسر من بعضی وقتها این طوری بالا میاره. مثلا دیروز خیلی بالا آورد. شماها هم بجه ها تون این طوری هستن؟ دلیلش چیه؟ من این از دکترش نپرسیدم نگرانم نکنه بده. الان ی هفته ای هست این طوری شده |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان