امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
عزیزم شاینینگ جااانم خیلی ناراحت شدم برای گل پسرت و خودت 
انشالا که نیازی به بستری نباشه و خیلی زود خبر حال خوبشو بهمون بدی  ...
اخ لیانه جونم گفتی, پسر منم که واسه زردی بستری بود گفتن یه آز ادرار میخوایم بگیریم, بعد دیگه هیچی نگفتن, فرداش اومدن گفتن جواب آز ادرارش عفونت نشون داده!!!!!!! گفتم کی اصلا گرفتین گفتن بردیمش رگ بگیریم کیسه رو وصل کردیم, بعد فهمیدیم نه تمیزش کردن نه هیچی همونطوری که توی پوشکش دستشویی کرده بوده باز کردن و کیسه رو چسبوندن, خلاصه منم قاطی کردم و گفتم باید تکرارش کنین, بردم بچمو شستم و کیسه رو چسبوندم جوابش اومد سالم بود, وای خدا چه روزا و شبایی بود, آخ لیانه برن و دیگه بر نگردن برای هیچ مامانی او جور شبانه روزایی...
عاطفه جان من تا حالا گریپ میکسچر ندادم یعنی هی میخوام بخرم نمیشه, از اول هم قطره کولیف دادم خیلی خوب بو, اما به نظر منم دخترتو ببر دکتر خودش بهت میگه هم اینکه چی بدی هم اینکه چقدر بدی, عقب ننداز انقد ببرش امروز حتما, گناه داره دل درد داره

چه ها میشه این سوال منو لطفا حتما حتما جواب بدین...
نشونه های بچه بیش فعال چیه؟
چجوری و از کی میشه فهمید یه بچه ای بیش فعاله؟
چه باید کرد تا پیشگیری و جلوگیری کرد از بیش فعالی بچه؟
مهمه برام بچه ها لطفا هرچی که میدونین بهم بگین  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، liyane، Nedaa28، shiningdiamond، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون دوستان ، دعا کنین
خیلی برامون سخته باز بره بیمارستان
بدو تولدش دو هفته بیمارستان بود
من زمانی که زایمان کردم توی بیمارستان پیامبران (که اصلا توصیه اش نمی کنم) گفتن بچه اکسیژنش کمه و رفت nicu تا دو روز بعدش اصلا نمی گفتن چشه، یه بار می گفتن دفع نکرده شاید روده اش بسته اس، یه بار می گفتن شاید خونش مشکل داره و منی که در مورد همه چیز زایمان و بعدش با همسرم برنامه ریزی کرده بودیم فردای زایمان با ویلچر توی nicu التماس می کردم که بهم بگین بچه چشه یا بذارین ببینمش و فردای ترخیص با شکم پاره و دامن و دمپایی و همسرم با یه تیشرت تو سرما تو nicu گریه می کردیم و خدا لعنت کنه پرستار اونجا رو که بهمون گفت ناراحت نباشین، شما هنوز جوونین!! بچه تون خوب نیست
تا ۱۱ شب اونجا بودیم و دنبال تخت خالی تو بیمارستان مفید. با هر بدبختی بود منتقلش کردیم مفید و فرداش معلوم شد روده اش مشکل نداشته و کرونا داره! باورتون می شه مادری از کرونا داشتن نوزادش خوشحال بشه؟؟ من شدم
چون تمام علائمش رو دیگه کرونا توجیه می کرد. بعد از سه چهار روز که کروناش خوب شد دیدن عفونت بیمارستانی گرفته ، چرا؟ ازش رگ اصلی (گردن) گرفته بودن و از اونجا عفونت کرده بود و باعث شد یک هفته دیگه بمونه بیمارستان و تازه تو ۱۵ روزگی بچه رو دادن بغل پدرش و آوردیمش خونه. الان هم که بحث عفونت ادراری و کلیه پیش اومده
از دیشب دارم تحقیق می کنم چرا باید تو کلیه نوزادی که فقط شیر می خوره کلسیم باشه؟ بعضیا نظرشون روی ویتامین دی دوران بارداری هست و می گن قطره ویتامین آ د رو زیاد ندین
چمیدونم والا
واقعا ذوست ندارم باز بره بیمارستان، دیشب مثلا بردیم پیش یکی از بهترین متخصصین کلیه نوزاد اما نفهمید بچه ختنه نشده، حتی درست توضیح نداد
خدا کنه گیر اینا نیفتیم فقط
تصمیم گرفتیم باز امروز نمونه ادرار ببریم آزمایشگاه ، همسرم هم از صبح مدارکش رو برده به یکی دو تا پزشک عفونی و کلیه نشون بده و شنبه بریم پیش دکتر دیگه ای ببینیم نظر اون چیه
امیدوارم تصمیم درستی گرفته باشیم
  • 2015، Elham67، Maryam8842، Nedaa28، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
بچه ها بخدا دلم میخواد ببرمش
تو خونمون همهههه سرما خوردن
از پدرشوهرم بگیر تا شوهرم و خواهرشوهرم اینا
من و مامانم و مادرشوهرم سرما نداریم البته من تا حدودی سرما خوردم ولی بقیه بالا هستن نذاشتم بیان پایین پیشم
خلاصه دست تنهاترینم
مامانم صبح بیدار شده هی آواز رفتن میخونه و منم اشک میریزم یواشکی
دیشب تا ۶ صبح بچم گریه کرد
امروز عصر میبرمش دکتر
خیلی کلافم و عصبی
شما این قطره هایی ک میگین سرخود دارین میدین به بچه هاتون یا با دستور پزشک؟
البته ک بدون مجوز پزشک چیزی نمیدم من
میگم سوپ جو هم دلدرد میاره واسه بچه؟
صبحانه چیا بخورم بنظرتون مقوی باشه؟
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شاینینگ جان شما و پدرش قطعا بهترین تصمیمو میگیرین عزیز دلم شک نکن, هر خبری شد بهمون بگو, نگرانیم, خدا مهربونه فدات بشم به خودش بسپر قند عسلتو بد نمیبینی   Heart
...
نه عاطفه جان این قطره هارو دکتر داده به ماهم, یکم با روغنزیتون دلشو با پشتو پهلوشوبمال, قطره هم فکرکنمداری بریز تو بینیش و ارومش کن, خودتماصلا چیزای نفخ دار نخور تا عصر ببریش دکتر, بشینبنویس همه سوالاتو که یادت نره, من هربار میرم دکتر یه کاغذ اچار سوال نینویسم چون یادم میره بعضیاشو, هرچیز کوچیک و بزذگی و بنویس و بپرس وظیفشه جواب بده داره ویزیت میگیره, نگران نباش همشون دارن این مراحلو
  • 2015، Nedaa28، shiningdiamond، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام مامانای قوی
شاینینگ جان خیلی ناراحت شدم انشاله ک نیاز ب بستری نداشته اشه شما خیلی پدر و مادر قوی هستین  Heart
نوناجون و کژال جون حالتون چطوره؟ همسراتون خوبن؟ کژال ذیگه نیومد انگاری 
انشاله همگی سلامت باشین 
کرونا کوفتی باز زیاد شده دور و برمون ههم دارن مثبت میشن   Confused
  • 2015، Nedaa28، shiningdiamond، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان نمیشه به مامانت بگی بیشتر بمونن؟؟مثلا چندروز بیشتر بمونن بعد برن.من مامانم۱۴روز پیشم بودن بعد دوسه روز رفتن خونه خودشون برای بابام و داداشم چند وعده غذا درست کردو باز اومد.
عاطفه جان صبحا میتونی نیمرو بخوری و خرما و چایی نبات هم خوبه که خودت بخوری برای شیرت خوبه.
سوپ جو عزیزم به خاطر جو و عدسی که توش داره نفاخ هست.نخوری بهتره.مرغ خوبه، آبگوشت خوبه مقوی ه!اگه چیزی خوردی که شک کردی نفاخه عرق نعناع خودت بخور.عزبزم قطره بینی اگز نگرفتی بگو از داروخانه بگیرن بریز تو بینی دخترت،قبل شیر خوردن و هردوساعت هم بزیزی خوبه چیز نیست.
فاطمه هستم
Heart
  • atefehjjjjjjj، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۷، ۱۲:۲۴ عصر)youtab نوشته است: عزیزم شاینینگ جااانم خیلی ناراحت شدم برای گل پسرت و خودت 
انشالا که نیازی به بستری نباشه و خیلی زود خبر حال خوبشو بهمون بدی  ...
اخ لیانه جونم گفتی, پسر منم که واسه زردی بستری بود گفتن یه آز ادرار میخوایم بگیریم, بعد دیگه هیچی نگفتن, فرداش اومدن گفتن جواب آز ادرارش عفونت نشون داده!!!!!!! گفتم کی اصلا گرفتین گفتن بردیمش رگ بگیریم کیسه رو وصل کردیم, بعد فهمیدیم نه تمیزش کردن نه هیچی همونطوری که توی پوشکش دستشویی کرده بوده باز کردن و کیسه رو چسبوندن, خلاصه منم قاطی کردم و گفتم باید تکرارش کنین, بردم بچمو شستم و کیسه رو چسبوندم جوابش اومد سالم بود, وای خدا چه روزا و شبایی بود, آخ لیانه برن و دیگه بر نگردن برای هیچ مامانی او جور شبانه روزایی...
عاطفه جان من تا حالا گریپ میکسچر ندادم یعنی هی میخوام بخرم نمیشه, از اول هم قطره کولیف دادم خیلی خوب بو, اما به نظر منم دخترتو ببر دکتر خودش بهت میگه هم اینکه چی بدی هم اینکه چقدر بدی, عقب ننداز انقد ببرش امروز حتما, گناه داره دل درد داره

چه ها میشه این سوال منو لطفا حتما حتما جواب بدین...
نشونه های بچه بیش فعال چیه؟
چجوری و از کی میشه فهمید یه بچه ای بیش فعاله؟
چه باید کرد تا پیشگیری و جلوگیری کرد از بیش فعالی بچه؟
مهمه برام بچه ها لطفا هرچی که میدونین بهم بگین  Heart
عزيزممم چه پدري از يه سري از ماماناي گروه درومد سر مشكلات بعد از زايمان
من واقعا نفهميدم عفونت رو بچم از كجا گرفته بود و تا جواب كشت ادرار و خون بياد سه روز طول كشيد يادمه كل اين سه روز تا جواب بياد من از پنجره ي بيمارستان بيرون رو نگاه ميكردم و زار ميزدم 

يوتاب جان علامت اصليه بيش فعالي عدم تمركز و توجه هست
كه معمولا توي سن مدرسه مشخص ميشه چون معمولا نمرات پاييني ميگيرن چون نميتونن روي موضوعات متمركز بشن
  • 2015، Nedaa28، shiningdiamond، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
اره لیانه جون واقعا من یکی که اون ماه اول اصلا نفهمیدم چجوری زنده موندم با اونهمه غصه...
مرسی مهربون که جواب منو دادی, راستش پسر من بیییینهایت ماشالا بهش شیطونه, یعنی اگه میتونست راه بره یا بالای یخچال بود یا از یه چیزی اویزون, الان سینه خیز میره یه جاهایی که خدا میدونه, بعد همش هیجااان خیلییی باللایی داره, دیشب دیگه باباشم از پسش بر نمیومد 
بعد منو باباش تو این سن کلا مظلوم و ساکت بودیم, عمه ها و داداش منم همینطور خداروشکر میکنم که سالم و شیطونه ها اما به نظرم یکم زیاده
  • 2015، liyane، Nedaa28، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
پسرا شيطونن نگران نباش
  • 2015، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
یوتب جون پسرا همینن دیگه.پسر من وقتی یاد گرفت مبل رو بگیره بلند شه روز بعدش کوسن مبل رو گرفت انداخت پاشو گزاشت روش رفت رو مبل و میز..از شرایط الانت لذت ببر.
  • 2015، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان