امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
ترگل جان پسر منم خییلی جیغ میزنه سعی میکنم حواسشو پرت کنم چون گلوش میگیره آخراش
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، artatam، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جون الان برا تنبیه زوده متوجه نمیشه 
سرگرمش کنی ساکت نمیشه؟ 
والا پسز من دیگه تقریبا 4 سالشه خواهرش خوابه هی جیغ جیغ میکته در حال بازی کردن   Big Grin خنده عصبی
راستی  دختر منم دو شبه تو خواب گزیه شدید میکته خوابه هااا
اینقدرممم بیدار میشه  Sad
  • 2015، artatam، Nedaa28، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دمای اتاقو روی ۲۵_۲۶ میدارم فاطمه جون 
امشب میخونم براش, گناه داره قشنگ کعلومه ترسیده تو خواب, اره ترگل پسر منم جیغ میکشه تو بیداری  بعد با حالت قلدری داد میزنه بعد خوثش خوشش میاد انگار از صداش بلندترش میکنه!!!
انقددر استرس اینو دارم که بچه عصبی ای نشه, در صوذتی که هیچ چیز عصبی کننده براش وحود نداره, واقعا مستاصل شدم
من خیلی ناراحتم بچه ها, دلم نمیخواد بیش فعال یا عصبی یا اینجوری بشه, چیکار کنم
  • 2015، artatam، Nedaa28، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۱۶، ۱۲:۴۴ عصر)youtab نوشته است: شاینینگ جان بله دکتر اکبر عابدی منم پسرمو بردم و خیلی راضی بودم

شیطون خانوم جان صبر داشته باش عزیزم, شیر دادن ادمو خیلی لاغر میکنه, تا شش ماهگی پسرت صبر کن درست نشد اونوقت رژیم شیردهی بگیر عزیزم

بچه ها من دیگه واقعا نمیدونم با خواب شب پسرم چه کنم 
دارم دیونه میشم 
۱۰:۳۰میخوابونمش, گیج خوابه ها ۱ساعت بعد با جیییغ و گریه و داد پا مبشه چشماشم باز نمیکنه ها فقط گریه میکنه انقدر تکونش میدم, حرف میزنم شعر میخونم باباشم همینطور تا همونجوری چشم بسته بخوابه تاصبحم ۴_۵ بار همینه بساطمون

بعد مثلا چشماشو گاهی باز میکنه خوبه ها میخنده مارو میبینه 
وای به خدا دارم دیونه میشم
عزیزم و همچنین دیشب دخترم ۱۰ خوابید ۲:۴۵ بیدار شد تا ۶ بیدار بود بعد خوابید تا ده
اما عموما عین پسر شما چهار بار به فواصل‌ یک و نیم تا سه ساعت بیدار میشه چشم بسته با گریه

تازه درد دندون وحشتناکم داره بنظر آسیابش. داره در میاد. تخت دو نفرمونم که دادم بهش من خودم زیر تخت رو زمین میخوابم ماشالا مدام ازین سر تخت تو خواب قل میخوره بلند میشه میشینه دوباره قل میخوره میره اونور زاویه هاشم تغییر میکنه
  • 2015، artatam، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره نونا جون دقیقا, حالا اونروز ممیشی لثه هاشوچک کردگفت نه زوده یکی دوماه دیگه, دقیقا انقدر م تو خواب وول میخوره که, بعد راحت ترین حالت خوابیدنش دمر, دوتا دستاشم میذاره زیر سرش گردنشو کج میکنه 
اوایل صافش میکردم غر و گریه سر میداد الانکاریش ندارم یکساعت اینجوری میخوابه بعد انگار مثلادیتش اینا خواب بره میپره با غر و گریه باز Huh
  • 2015، artatam، Nedaa28، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان دمای اتاقتون خیلی بالاس واسه ما نهایت ۲۱
مقدادی هم یه بار خوندم یکی ازش در مورد خواب بچه اش پرسیده بود گفته بود فقط دمارو بیار زیر ۲۳ درست میشه
  • 2015، artatam، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۱۶، ۰۲:۵۰ عصر)youtab نوشته است: اره نونا جون دقیقا, حالا اونروز ممیشی لثه هاشوچک کردگفت نه زوده یکی دوماه دیگه, دقیقا انقدر م تو خواب وول میخوره که, بعد راحت ترین حالت خوابیدنش دمر, دوتا دستاشم میذاره زیر سرش گردنشو کج میکنه 
اوایل صافش میکردم غر و گریه سر میداد الانکاریش ندارم یکساعت اینجوری میخوابه بعد انگار مثلادیتش اینا خواب بره میپره با غر و گریه باز Huh

دختر منم عینا یوتاب به شکم میخوابه دو تا دستاشم میذاره زیرش به حالت گره کرده. کلا ۹۰ درصد رو به شکمه متاسفانه این مدل خوابش به باباش رفته گویا با اینکه اصلا باباش یه اتاق دیگه میخوابه من بدبخت همیشه به پشت میخوابم نهایت گاهی رو به پهلو
پاسخ
البته پسر منم هر ۱ ساعت و نیم بیداره و دستشو میخوره ، بهش شیر میدم میخوابه ، بچه ام گشنه اس کمکی شروع نکردم شیرمم دیگه زیاد جون نداره که بخواد راحت بخوابه
پاسخ
اره دمای اتاقتم بالاست خونه ما بین ۱۹ تا ۲۱ عست
ندا حان من با دکاهای مهتلف حتی ۱۸ درجه امتحان کردم ازونورم دو روز بردمش دما رو رو ۲۳ درجه هیچ قرقی نکرد تو از خواب بیدار شدنش فکر کنم اقتضای ۶ تا ۹ ماهگیه آماده باش Smile

ندا جون شایدم فقط نیاز به مکیدن داره ربطی به کشنگی نداره
پاسخ
نونا جون من همه بدنم درد میکنه ، از گردن درد خودمم خواب ندارم
واسه من الانم همین وضعیته ، دم صبح دیگه دراز کشیدم بهش شیر دادم میدونم خوب نیس ولی واقعا بدنم داره کم میاره
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان