موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
حق داری والا ندا جان ایشالا زودتر به کمکی بیفته و البته بخور باشه حسابی راحت بخوابی عزیزم
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
آخه نیم ساعت میخوره از دهنشم در بیاد باز شدید دنبالش میگرده ، گاهی که سینه ام سفته و خوب میخوره سه ساعت خوابیده
دعا کن موقع کمکی آلرژیش اذیتمون نکنه
الان که پودر امپرازول یه جوری با ولع چنگ میزنه میخوره دلم میسوزه نکنه بچه ام نتونه همه چی بخوره
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۱۱/۱۶، ۰۳:۰۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۱/۱۶، ۰۳:۰۵ عصر، توسط nona.)
من دیشب فکر کن ۷ًتا ۱۱ آشپزی طول هفته کردم چون پنجشنبه جمعه تا عصر کارای شرکتم بود بعد دوباره تا ۲ نشستم ادامه کارام تا خوابیدم دخترم نیم ساعت ۴۰ دقیقه بعد بیدار شد فک کن نیم ساعت مخل نذاشتم بخوابه دیدم نمیخوابه و غرغراش به کریه بدل شدخسته و له بلند شدم راس بردم تو خونه گذاشتم تو گهواره دوباره اوردمش شیر بدم دو دقیقه خورد باز ده بار پیش پیش لالا کردم اصلا انگار نه انگار
همسرم طفلی ۴ اومد تا ۵:۳۰ تلاش کرد بخوابه نخوابید دیگه با اون هستگی پاشد رفت سرکار دیگه عمون حدودا خوابید خانم، من بدبختم که ۷ شروع کارمه باید انلاین باشم امروزم حلسه داشتیم از ۶:۴۵ بیدارم یعنی کلا از دیروز تا الان سر جنع دو ساعت خوابیدم
بزرگ میشن ندا جون نگران نباش عزیزم
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
وای واقعا خدا بهت توان بده من تو همین فقط بچه داریش موندم
یعنی خونه زندگیم چررررکه ها
فقط میرسم غذا بپزم اونم دو وعده ای ، ظرفارو بشورم و لباسشویی بزنم لباسارو پهن کنم همییین
راه بیوفتن چه داستانی میشه
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
اعتبار:
35,283
مرسی عزیزم خونه زندگی منم
همسرم تمیز نکنه اژدها پیدا میشه اینقدر که بهم ریختست خونه
خداروشکر همسرم وسواس نظم و نظافت داره هر شب مرتب میکنه غذا هم من میپزم اخر هفته تا دو سه روز جوابگوئه دو روز بعدیم همسرم میپزه پنجشنبه جمعه هم که خدارو شکر بلاخره یکی بچه نگهمیداره اون یکی غذا درست میکنه
تشکر Received:
461 in 66 posts
تشکر Given: 130
اعتبار:
461
بچه ها شما چجوری دمای ۱۸ تا ۲۱ رو میتونین تحمل کنین؟؟ خودم هم خوندم که بهترین دما برای نوزاد همین حدوداست ولی از اونجایی که خودم سرمایی هستم اصلا اون دماها واسم خیلی سرده. یکی دو هفته پیش که تهران خیلی سرد شده بود خونمون شده بود ۲۲ درجه من با شلوار تو کرک و پتو پیچ بودم. همیشه این برام سواله واقعا
تشکر Received:
2,709 in 516 posts
تشکر Given: 3,776
اعتبار:
2,787
بچه ها نینی شما تو ۴۶ روزگی چطور میخوابید؟ من رسما سرویس شدم شبا نمیخوابه که نمیخوابه تا ۴:۳۰ صبح بیداره.بعد شیر خشک خوردنش آروغشومیگیرم و صدای سفید میذارم تکونش میدم رو پام ، جواب نمیده، بعد میگم خب بذار بازی کنه خسته شه یه کم رو مبل باهش حرف اینا میزنم جوابمو میده و دست و پا میزنه باز حوصله ش سرمیره باید بچرخونمش ، بعد سینمو میدم اصن هرکاری بگی کردم تا نخواد نمیخوابه
خودم داغونم از بیخوابی
تشکر Received:
1,323 in 293 posts
تشکر Given: 1,165
اعتبار:
1,325
بچه ها فقط خواستم بگم قوی باشین و یه پسرفت خواب حدود ۹ ماهگی هست.
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
اخه از همون اول ممیشی گفت دما ۲۵ باشه, امشب کمش میکنم ببینم چجوری مبشه
ماهم گرمایی هستیم